Skocz do zawartości

TEKKEN 7

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda, że ta lista jest pełna błędów i trzeba czekać na korektę albo oglądać youtuberów, którzy mają dostęp do aktualizacji

z tego co widzę dragunov powraca w pełni chwały: d+2 - 0 frames on hit, wr+2 - +6 frames on block, -1 frame of recovery on hit

XD co oni tam palą

Opublikowano

Nikt nie ma dostepu do aktualizacji, youtuberzy tylko spekuluja co autorzy notek mogli miec na mysli.

Dragunov to nic, Bryan wyglada zbyt dobrze. No i Akuma to moze byc jeszcze wiekszy cancer nic obecnie, prawdopodobnie przerzuca sie na niego wszyscy co grali Geesem (bo gęś został zmasakrowany tym patchem, z resztą zasłużenie).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Już jutro (czyli 7 grudnia) zaczyna się festiwal Tekkena i finały tegorocznego TWT w Bangkoku.

O godzinie 6 rano naszego naszego czasu rozpocznie się turniej ostatniej szansy, a w niedzielę od 4 rano TOP20 najlepszych graczy na świecie.

Oprócz niesamowitych emocji, pięknych walk i rozstrzygnięcia największego plot twista tego sezonu jakim jest pojawienie się na esportowej mapie Tekkena Pakistanu i zdetronizowanie Korei w najlepszą bijatykę tej generacji - można się również spodziewać zapowiedzi nowego contentu do season passa oraz innych nowinek ze świata Tekkena - być może zapowiedź kolejnej odsłony serii?

Polecam zajrzeć w wolnej chwili na

http://twitch.tv/TEKKEN

:banderas: Ależ to będzie dobre.

• Plusik 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Nokurde, wszystkie te postaci zapowiadają się bardzo dobrze. Powrót Ganryu dla mnie niespodziewany, ale przyjemny a z Bruce'a zrobili jakiegoś hindusa. Spoko, i jeszcze te nowe ciosy, które ma dostać KAŻDY wojownik w grze. 

Jaram się.

Opublikowano

ten typ od muay thai/muay boran wygląda jak jakiś mutant, niech go zmniejszą trochę, jeden Marduk wystarczy

a murzyn murzyn murzyn całkiem nieźle się prezentuje

Opublikowano

Było może jakieś info o kompletnej wersji z wszystkimi postaciami na płytce/PSN? T7 łyknąłem na premierę, ale ni ch.. nie mogę się przekonać do idei kupowania osobno kolejnych postaci :(

Opublikowano

Nie bylo, najbardziej sie oplaca brac season passy na przecenach, sa obnizki do ok.50%.

Ja kupilem s2 i teraz s3 za full cene. S1 miom zdaniem nie wart kasy - postacie mozna kupic osobno za frytki na przecenach.

Co do nowych postaci - Fukyouman nie podoba mi sie - nie pasuje designem do Tekkena, bardziej jakby go z SF wyjeli. Ale to pewnie wczesna wersja, wychodzi dopiero na wiosne.

Jesli po Wielkim Finale nie beda robili wiecej zapowiedzi, to kolejne czekaja nas pewnie dopiero w sierpniu na Evo 2020.

Super, ze bedzie kolejne TWT :) Tym sie chyba najbardziej jaram.

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj oficjalnie nic nie mowili jeszcze, ale mialo wyjsc razem z frame data wszystko wiec zakladam, ze tak.

Przy czym Frame data kosztuje 4 dolce (wchodzi w season pass) a replaye i trening sa za darmo.

Edytowane przez smoo
Opublikowano
44 minuty temu, Mejm napisał:

Jezu niech zrobia w koncu te virtue 6 bo nie moge patrzec na tego tekkena i 7 raz te same animacje z inna tekstura modelu.

bo w virtua fighter to nie masz tych samych animacji z części na część xd

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał:

Ten taj bokser to guest character z Hokuto No Ken czy już takich w tekkenie robią?

Od(pipi) się od Hokuto! To Cyber Sagat!:shieeet:

Opublikowano
2 godziny temu, _Red_ napisał:

Obejrzałem filmiki powyżej z sentymentu do T3 i w tym trzecim coś chyba nie tak z perspektywą :f

lj0jOZT.png

Też mi się w oczy rzuciło jak chyba większości ludzi. No cóż, dostał przykurczu.

Opublikowano

Kolejny TWT i kolejna niespodzianka. Młodzik zmiata konkurencję, z tym że zamiast pokemona wybrał super-pokemona. Tak trochę ból dupy, że wygrywa postacią ze Street Fightera, no ale cóż. Pakistańczyków mi trochę szkoda, prywatnie kibicowałem Bilalowi, z którym sporo sparowałem w czasach TTT2 bodajże (zakładam, że to ten sam Bilal) i cieszę się, że znalazł się tam gdzie się znalazł (a ja mam teraz żal do siebie, że nie zaufałem swoim możliwościom i nie poszedłem w esport :( ). Generalnie bardzo udane TWT. Najbardziej mi szkoda Anakina, bo stał się najlepszym Jackiem w stawce (obecna forma Sainta to jakaś poracha) i ma najlepszy spacing chyba ze wszystkich, gość naprawdę widać idzie ciągle do góry, jest najlepszym reprezentantem USA i zasługuje na jakiś tytuł, choćby za całokształt ;)