golab 1 670 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 szkoda, że ta lista jest pełna błędów i trzeba czekać na korektę albo oglądać youtuberów, którzy mają dostęp do aktualizacji z tego co widzę dragunov powraca w pełni chwały: d+2 - 0 frames on hit, wr+2 - +6 frames on block, -1 frame of recovery on hit XD co oni tam palą Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Nikt nie ma dostepu do aktualizacji, youtuberzy tylko spekuluja co autorzy notek mogli miec na mysli. Dragunov to nic, Bryan wyglada zbyt dobrze. No i Akuma to moze byc jeszcze wiekszy cancer nic obecnie, prawdopodobnie przerzuca sie na niego wszyscy co grali Geesem (bo gęś został zmasakrowany tym patchem, z resztą zasłużenie). Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 8 godzin temu, smoo napisał: spekuluja co autorzy notek mogli miec na mysli. został zmasakrowany tym patchem hmmmmm Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 No zabrali mu combo po d+1 i mocno znerfili standing 4, to jest jasno napisane w patch notes i oznacza dokladnie to co napisalem. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 6 grudnia 2019 Opublikowano 6 grudnia 2019 Już jutro (czyli 7 grudnia) zaczyna się festiwal Tekkena i finały tegorocznego TWT w Bangkoku. O godzinie 6 rano naszego naszego czasu rozpocznie się turniej ostatniej szansy, a w niedzielę od 4 rano TOP20 najlepszych graczy na świecie. Oprócz niesamowitych emocji, pięknych walk i rozstrzygnięcia największego plot twista tego sezonu jakim jest pojawienie się na esportowej mapie Tekkena Pakistanu i zdetronizowanie Korei w najlepszą bijatykę tej generacji - można się również spodziewać zapowiedzi nowego contentu do season passa oraz innych nowinek ze świata Tekkena - być może zapowiedź kolejnej odsłony serii? Polecam zajrzeć w wolnej chwili na http://twitch.tv/TEKKEN Ależ to będzie dobre. 2 1 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 żadnego Pakistańczyka w top 8 hehe, oby w nowym patchu znerfili akumę jak geesa Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 (edytowane) Leroy wyglada niesamowicie Edytowane 8 grudnia 2019 przez smoo 2 1 1 Cytuj
Masorz 13 199 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 Nokurde, wszystkie te postaci zapowiadają się bardzo dobrze. Powrót Ganryu dla mnie niespodziewany, ale przyjemny a z Bruce'a zrobili jakiegoś hindusa. Spoko, i jeszcze te nowe ciosy, które ma dostać KAŻDY wojownik w grze. Jaram się. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 ten typ od muay thai/muay boran wygląda jak jakiś mutant, niech go zmniejszą trochę, jeden Marduk wystarczy a murzyn murzyn murzyn całkiem nieźle się prezentuje Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 Było może jakieś info o kompletnej wersji z wszystkimi postaciami na płytce/PSN? T7 łyknąłem na premierę, ale ni ch.. nie mogę się przekonać do idei kupowania osobno kolejnych postaci Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 Nie bylo, najbardziej sie oplaca brac season passy na przecenach, sa obnizki do ok.50%. Ja kupilem s2 i teraz s3 za full cene. S1 miom zdaniem nie wart kasy - postacie mozna kupic osobno za frytki na przecenach. Co do nowych postaci - Fukyouman nie podoba mi sie - nie pasuje designem do Tekkena, bardziej jakby go z SF wyjeli. Ale to pewnie wczesna wersja, wychodzi dopiero na wiosne. Jesli po Wielkim Finale nie beda robili wiecej zapowiedzi, to kolejne czekaja nas pewnie dopiero w sierpniu na Evo 2020. Super, ze bedzie kolejne TWT Tym sie chyba najbardziej jaram. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 10 grudnia wychodzi też frame data, punishment practice i replaye? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 (edytowane) Dzisiaj oficjalnie nic nie mowili jeszcze, ale mialo wyjsc razem z frame data wszystko wiec zakladam, ze tak. Przy czym Frame data kosztuje 4 dolce (wchodzi w season pass) a replaye i trening sa za darmo. Edytowane 8 grudnia 2019 przez smoo Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 to wiem, zresztą mi bez różnicy, bo mam season passa Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 Jezu niech zrobia w koncu te virtue 6 bo nie moge patrzec na tego tekkena i 7 raz te same animacje z inna tekstura modelu. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 A co ma Namco do Virtuy. Cytuj
_Red_ 12 025 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 Obejrzałem filmiki powyżej z sentymentu do T3 i w tym trzecim coś chyba nie tak z perspektywą :f 1 Cytuj
devilbot 3 710 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 Ten taj bokser to guest character z Hokuto No Ken czy już takich w tekkenie robią? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 44 minuty temu, Mejm napisał: Jezu niech zrobia w koncu te virtue 6 bo nie moge patrzec na tego tekkena i 7 raz te same animacje z inna tekstura modelu. bo w virtua fighter to nie masz tych samych animacji z części na część xd Cytuj
ornit 2 969 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 2 godziny temu, devilbot napisał: Ten taj bokser to guest character z Hokuto No Ken czy już takich w tekkenie robią? Od(pipi) się od Hokuto! To Cyber Sagat! Cytuj
Masorz 13 199 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 2 godziny temu, _Red_ napisał: Obejrzałem filmiki powyżej z sentymentu do T3 i w tym trzecim coś chyba nie tak z perspektywą :f Też mi się w oczy rzuciło jak chyba większości ludzi. No cóż, dostał przykurczu. Cytuj
_Red_ 12 025 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 Lel teraz w komenty wszedłem dopiero i faktycznie xe Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 Kolejny TWT i kolejna niespodzianka. Młodzik zmiata konkurencję, z tym że zamiast pokemona wybrał super-pokemona. Tak trochę ból dupy, że wygrywa postacią ze Street Fightera, no ale cóż. Pakistańczyków mi trochę szkoda, prywatnie kibicowałem Bilalowi, z którym sporo sparowałem w czasach TTT2 bodajże (zakładam, że to ten sam Bilal) i cieszę się, że znalazł się tam gdzie się znalazł (a ja mam teraz żal do siebie, że nie zaufałem swoim możliwościom i nie poszedłem w esport ). Generalnie bardzo udane TWT. Najbardziej mi szkoda Anakina, bo stał się najlepszym Jackiem w stawce (obecna forma Sainta to jakaś poracha) i ma najlepszy spacing chyba ze wszystkich, gość naprawdę widać idzie ciągle do góry, jest najlepszym reprezentantem USA i zasługuje na jakiś tytuł, choćby za całokształt Cytuj
mcp 2 023 Opublikowano 9 grudnia 2019 Opublikowano 9 grudnia 2019 namco jak netflix, murzyn z białymi dredami mistrz wing chun i jeszcze leroy smith, pewnie gej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi