Redmitsu 985 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Patch naprawde wydaje sie spoko, chociaz dla mnie buffowanie Elizy, Katariny i Gigasa bedzie mnie tylko irytowac, bo dla mnie te postacie sa rakowe i powinni je wyrzucic do smietnika. Dobrze ze HS wrocil do poprawnej formy, nerfienie Leroya zawsze na propsie. Chociaz Fakerowi mogliby jeszcze poprawic Hurtboxy, bo cos dziwnie czasem na niego juggle wchodzą. Harada chyba pisał na twitterku ze to 20-30% zmian, kolejne w drodze. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 16 maja 2020 Opublikowano 16 maja 2020 @golab chyba dzisiaj graliśmy fighta , fengiem grasz ? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 16 maja 2020 Opublikowano 16 maja 2020 (edytowane) to byłeś ty tym Paulem? to chyba graliśmy Edytowane 16 maja 2020 przez golab Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 16 maja 2020 Opublikowano 16 maja 2020 Jak grałem z Wojtasem to zawsze był Paul u niego Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 3 paski są zarezerwowane dla law’ów Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 17 maja 2020 Opublikowano 17 maja 2020 zdziwiłbyś się, ile 3 kresek mam ostatnio na pc po wypuszczeniu tej zepsutej (pipi) fahkumrama i to przy każdej postaci, na ps4 to walki wyglądają tak 50-50 3 albo 4 kreski, raz miałem typa na pięciu Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 22 lipca 2020 Opublikowano 22 lipca 2020 Zmiana nicku, 4 kreski rezultat bez zmian .elo Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 23 lipca 2020 Opublikowano 23 lipca 2020 na pececie nie byłbyś taki cwany;] Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Opublikowano 1 sierpnia 2020 https://youtu.be/YjfYBeT_f5I i cyk season 4 do tekkena balans patch, nowe ciosy dla wszystkich postaci, poprawiony netcode(?) oraz zapowiedz delikatnie sugerująca kiryu oraz kunimitsu? Harada dej to już Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Opublikowano 1 sierpnia 2020 ale nowych postaci to mogliby już nie dawać po leroyu i fahkumramie, bo to tragedia jest, co te dwa ścierwa robią z tej gry zamiast tego nowe ciosy i nowe areny oraz poprawiona stabilność online Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Opublikowano 1 sierpnia 2020 No właśnie o arenach w trailerze coś info zabrakło. Kiryu napewno dostanie mapę z kamurocho, ta ninja na końcu może tez. Slotów po updacie ostatnim trochę jest na mapki wiec mogliby to ładnie uzupełnić prawda jest ze leroy i fakh to scierwa ale jeżeli by ich odpowiednio zbalansować to byliby naprawdę fajnymi newcomerami. Ja w ogole jestem zdania ze w nowym tekkenie powinno być max 25 postaci na start ale rozumiem tez ze dodawanie kolejnych postaci zawsze znajdzie swoich zwolenników Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Najwazniejsze ze pracuja nad netcodem i ma byc opcja banowania wifi. Kroki w dobrym kierunku. Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Opublikowano 1 sierpnia 2020 3 godziny temu, smoo napisał: Najwazniejsze ze pracuja nad netcodem i ma byc opcja banowania wifi. Kroki w dobrym kierunku. gdzie jest takie info o banowaniu wifi? Swoją droga mysle ze i tak lepszy jest wifi player niż lte player po kablu swoją droga ja gram po wifi 5ghz (na PC) i ludzie nie maja problemu ze mną grać, dodam ze mówią ze maja ze mną bardzo dobre połączenie Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Opublikowano 1 sierpnia 2020 no ja gram po wifi na kompie - router jakieś 0,5 metra od budy i mam lepsze połączenie jak na ps4 po kablu, zresztą 4 kreski na konsoli = 3 kreski na kompie, z lekką przewagą kompa ;] tam jest raczej mowa, że będzie można filtrować graczy pod względem tego czy grają po kablu czy przez wifi i odrzucać tych niechcianych, a przynajmniej tak słyszałem na jakimś filmiku z youtube'a, no nic mam kabel ethernetowy., więc jak ruszy sezon 4, to będę podpinał, bo pewnie wifi będzie na cenzurowanym mimo dobrego łącza Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Opublikowano 1 sierpnia 2020 To już widzę jak będzie się szukać ludzi, którzy grają po kablu xD lobby nigdy nie będzie takie puste Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Opublikowano 1 sierpnia 2020 zrobili kawał dobrej roboty przy kunimitsu w TAG2, to była już odrębna od yoszka postać z fajnym designem i stylem walki, więc liczę bardzo na nią Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Opublikowano 2 sierpnia 2020 18 godzin temu, Redmitsu napisał: gdzie jest takie info o banowaniu wifi? Swoją droga mysle ze i tak lepszy jest wifi player niż lte player po kablu swoją droga ja gram po wifi 5ghz (na PC) i ludzie nie maja problemu ze mną grać, dodam ze mówią ze maja ze mną bardzo dobre połączenie przy akceptacji przeciwnika będzie widać czy ma wifi czy kabel, wtedy można odrzucić połączenie. Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 2 sierpnia 2020 Opublikowano 2 sierpnia 2020 58 minut temu, smoo napisał: przy akceptacji przeciwnika będzie widać czy ma wifi czy kabel, wtedy można odrzucić połączenie. Widzialem to na traileru ze wlasnie bedzie widac polaczenie wifi, pomimo wszystko pewnie z 50% graczy na PC gra na wifi, na konsolach to pewnie z 80%. Wiec jak zaczniemy odrzucac polaczenie z ludzmi grajacy po wifi to moze byc ciezko z znalezeniem graczy w lobby Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Opublikowano 3 sierpnia 2020 No ale jeśli komus nie przeszkadza granie po wifi, to bedzie sobie gral z innymi uzytkownikami wifi. Jesli komus zalezy na grze po kablu, to bedzie szukal ludzi z takim polaczeniem. Lobby i tak sa zawsze martwe, ludzie siedza glownie na rankedach i discordzie. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Mogliby odświeżyć modele postaci. Tak przy okazji. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Kuni na propsie, a co do drugiej to jest teoria, że to Jun, bo ona jest 'światłem' dla Kazimierza. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Opublikowano 3 sierpnia 2020 3 godziny temu, Shankor napisał: Mogliby odświeżyć modele postaci. Tak przy okazji. czyli co? dodać inne stroje, czy te stare zmienić? Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Podbić rozdzielczość na teksturach z podstawki. Widać różnicę pomiędzy nowymi ludkami, a starymi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi