Skocz do zawartości

TEKKEN 7

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby wyciek ze sklepu MS:

Krystyna

"A mysterious woman who rose to power quickly within Poland. Prime Minister Krystyna joins the King of Iron Fist Tournament in order to take control of the Mishima Zaibatsu for her country. However, she also has her own personal motives related to the Mishima family."

• Haha 4
Opublikowano

Czekajcie na te mody na PC w drugi dzien po premierze, gdzie jej model bedzie podmieniony na Kaczora, Matiego, czy inne znamienitosci polskiej sceny politycznej :banderas:.

Opublikowano

Na początku rowniez poczułem zazenowanie co do polskiej postaci w grze (tym bardziej ze zwiazana jest z polityką i hasło przez nia rzucone jest jakbysmy wciaz walczymy z komuną) w dodatku prawdopodobnie bedzie nazywac się Krystyna i juz nie moge sie doczekać jak lektor w tekkenie będzie wymiawał to xD 

Dla nas to beka i memy, natomiast pewnie dla typowego amerykanca imie Bob, ktory jest grubym wojownikiem to dla nich pewnie byla taka sama beka co my mamy teraz z pani premier. 

Katarina, Miquel, Paul - jakby wziac to na warsztat to wszystko moze brzmiec tandetnie w swoim własnym kraju xd

Opublikowano

Czujemy zazenowanie bo reprezentuje nas bufetowa (chociaz tutaj ja jednak wylaszczyli) i wmieszali w to polityke, ktora mysle spora czesc polakow juz rzyga.

Bardziej bym przezyl natywnego gorla, ktory stylizowany na Janosika moglby w superze przyje.bac z ciupazki i wepchnac pod zaprzeg na morskie oko. Po wygranej walce zabiera dutki z kieszeni lezacego przeciwnika.

• Haha 2
Opublikowano

Śmieszki i heheszki dla nas, ale w sumie nie widzę powodu do wstydu. Japończycy zrobili fajny trailerek prezentujący ładnie Polskie lokacje, a postać nas reprezentująca ma być atrakcyjną i zgrabną patriotką(?). My żyjemy polityką tego chorego kraju doprowadzanego do ruiny i szukamy w tym drugiego dna, a tymczasem japońce po prostu dali ładną babkę. No przyznacie, że gorzej by było, gdyby faktycznie dali Jaro dziada z kotem u boku, księdza Thaddeusa, kukłę Betty albo innego Mathew...

I nie zdziwię się, jeśli coś z Ciri będzie miała w designie. CDP z Bamco już działał w przeszłości, dając Geralta do Soul Calibura. Może tutaj też coś jest na rzeczy.

Choć nie ukrywam, miałbym ubaw, gdyby nazwali babkę Grażyna...

• Plusik 4
Opublikowano

Ja nie widzę beki, przynajmniej nie tam, gdzie internet ją widzi - "iksde polska gurom". W Tekkenie od zarania dziejów postacie pochodzą z różnych regionów świata, gdzie ta beka? Nic by się nie stało gdyby jej nie było, ale jak już ktoś ją zaprojektował i wypuszcza no to fajnie.

• Plusik 2
Opublikowano
8 godzin temu, grzybiarz napisał:

Jakby mi ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później będę dalej grał w Tekkena i że będzie tam polka, to bym mu nie uwierzył.

A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać pałę to też bym nie uwierzył.

• Plusik 8
  • Smutny 1