Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ogólnie postać koncepcyjnie wydaje się ok ale ta lektorka to jakaś tragedia. Nie stać ich na Czubównę?:yao:

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 212,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• xd

• A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać

Opublikowano

"walcz z honorem", " no dobra" xdd piękne

czy ja tam widziałem lowa, który na CH daje kombo? i dwa rage drive'y z czego jeden wybija, a drugi spike'uje w juggle'ach?

pani premier wjedzie na pełnej we wtorek :fsg:

Opublikowano

Fajnie ta walka nią wygląda i tak jak przypuszczaliśmy to kolejna wariacja kyokushin :D

No i wygląda jak Ciri bez licencji, nawt ma geraltową bliznę.

Opublikowano

Nie miałem styczności z T7, ale Lidia wygląda bardzo spoko. Tylko te teksty trochę słabo brzmią.

Opublikowano

Postać bardziej dziewczęca, a lektor bardziej pasuje do gabarytów cycatej Anny lub Niny. 

Ale zawsze to polski akcent w japońskiej gierce więc nie ma co sie czepiać :cool::Coolface:

Opublikowano

dziewczęca ? zarówno sylwetka jak i moveset - imo najlepiej "dysponowana" pani w tekkenie. będzie grane w imię wszystkich polaków.

leroy, fak i teraz ona....w końcu poszli w dobrym kierunku i odpuścili z anime na rzecz designu jak z virtua fighter, czyli semi realistic full fleshed martial arts. cool.    

Opublikowano

Glos ujowy - bardziej w sensie ze nie pasuje do gry - ale postac wyglada spoko. Styl walki mi sie podoba. No i dobra doopa.

Opublikowano

Fajniutka, tylko te wstawki po polsku zgodnie z oczekiwaniami cringe'owate. Wspaniały strój :banderas:

Opublikowano

Glos lektorki w ogole nie dopasowany, przy ciosach wysoki dziewczecy a w mowie niski kobiecy.

Ale ogolnie ladnie zaprojektowana postac. Tylko na ch.uj oni te polityke do lore wcisneli. Nie mogla byc szefowa Optimusa czy jakiejs innej korpo skoro ma beefa z Henkiem?

Cdrpojekt bedzie mial bul dopy czy byly jakies konsultacje z nimi odnosnie nawiazan do wizerunku?

Opublikowano

Takie połączenie Leo i Jina z nastawieniem na parry. Wygląda świetnie (chociaż mogła być ruda), strój ekstra, głos taki-sobie.

Opublikowano
31 minut temu, Mejm napisał:

Cdrpojekt bedzie mial bul dopy czy byly jakies konsultacje z nimi odnosnie nawiazan do wizerunku?

raczej nie, skoro PR manager nie ma z tym problemu

Opublikowano

Postać fajna. Super że nowe areny dodają co jakiś czas. Mam nadzieję że w końcu wypuszczą patcha na PS5/XSX. Wiadomo 4K/skrócenie wczytywania się walk(znaczne). Szczególnie na XSX bardzo słabo prezentuje się T7 (nędzne 720p czy może trochę więcej).

Opublikowano

Ciekawe kiedy sołsial dżastis łoriorzy zaczną płakać. Bo z jednej strony mamy silną kobietę, z drugiej jest ona mocno znacjonalizowana:kaz:

Opublikowano

I atrakcyjna, nie zapominajmy, ze nie jest ladowym kaszaotem z fioletowymi wlosami. Na reseterze juz na bank grzeja opony.

Opublikowano

Ale arena bardzo polska, po tych palmach wnioskuje że to chyba Mielno xd

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Postać nie jest zła, nawet wyszło lepiej niż myślałem. Drewniane gadki? Cmon, Przecież wszyscy w tych japońskich bijatykach pitolą to samo "Umszesz w imie sprafiedliości demonie!" Inna sprawa, że po japońsku brzmi to cool i trochę szkoda, że nie ma w Tekkenie tego kierunku jak w Soul Caliburze, gdzie super się tego słucha, bo i tak nikt nie wie, o czym gadają

Ej, ale domek letniskowy w Mielnie - z palmami! - jest jako jej stage?

Opublikowano

Pełna movelista :

Polecam obejrzeć potem w zwolnionym tempie, animacje w T7 to wciąż najwyższa półka na rynku.

Nowy stage to przerobiona arena z T4/T5, nie ma nic wspólnego z Polską.

Edytowane przez smoo

Opublikowano

inputy jak z vf przy niektórych stringach, czyli jednak trochę egzekucji trzeba będzie wyrobić, teraz jeszcze frame data do obcykania

Opublikowano

Dubbing jak aktorka teatralna podkładająca głos do jakiegoś Baldura czy inną gierkę z lat 90-tych... Zaś głos podczas walki chyba zupełnie inna osoba podkładała.

Ale postać spoko wygląda. Gdybym jeszcze grał w Tekkena, to pewnie bym się uczył.

Opublikowano

Wiecie skad to karate? xD Nie dalo sie wcisnac pilki noznej do bijatyki wiec zainspirowali sie zona.

Opublikowano

A powiedzcie mi, tak z innej beczki, czy dla kogoś kto nie chce grać w multi, a z Tekkenem skończył przygodę na szóstce (a właściwie piątce), jest sens się brać za siódemkę ,tak żeby pomłócić z kompem od czasu do czasu?

Czy wszystko zrobione jest pod online, daily challenge, zbieranie punkcików i nie wiem co jeszcze z "live service games"?

Bo mi się nostalgicznie zrobiło, jak muzyczkę znaną usłyszałem:

Opublikowano

Ku.rwa to pitu pitu imo nie pasuje do tekkena... xD
Najlepszy soundtrack miała 4 cześć