Opublikowano 21 marca 20214 l Ogólnie postać koncepcyjnie wydaje się ok ale ta lektorka to jakaś tragedia. Nie stać ich na Czubównę?
Opublikowano 21 marca 20214 l "walcz z honorem", " no dobra" xdd piękne czy ja tam widziałem lowa, który na CH daje kombo? i dwa rage drive'y z czego jeden wybija, a drugi spike'uje w juggle'ach? pani premier wjedzie na pełnej we wtorek
Opublikowano 21 marca 20214 l Fajnie ta walka nią wygląda i tak jak przypuszczaliśmy to kolejna wariacja kyokushin No i wygląda jak Ciri bez licencji, nawt ma geraltową bliznę.
Opublikowano 21 marca 20214 l Nie miałem styczności z T7, ale Lidia wygląda bardzo spoko. Tylko te teksty trochę słabo brzmią.
Opublikowano 21 marca 20214 l Postać bardziej dziewczęca, a lektor bardziej pasuje do gabarytów cycatej Anny lub Niny. Ale zawsze to polski akcent w japońskiej gierce więc nie ma co sie czepiać
Opublikowano 22 marca 20214 l dziewczęca ? zarówno sylwetka jak i moveset - imo najlepiej "dysponowana" pani w tekkenie. będzie grane w imię wszystkich polaków. leroy, fak i teraz ona....w końcu poszli w dobrym kierunku i odpuścili z anime na rzecz designu jak z virtua fighter, czyli semi realistic full fleshed martial arts. cool.
Opublikowano 22 marca 20214 l Glos ujowy - bardziej w sensie ze nie pasuje do gry - ale postac wyglada spoko. Styl walki mi sie podoba. No i dobra doopa.
Opublikowano 22 marca 20214 l Fajniutka, tylko te wstawki po polsku zgodnie z oczekiwaniami cringe'owate. Wspaniały strój
Opublikowano 22 marca 20214 l Glos lektorki w ogole nie dopasowany, przy ciosach wysoki dziewczecy a w mowie niski kobiecy. Ale ogolnie ladnie zaprojektowana postac. Tylko na ch.uj oni te polityke do lore wcisneli. Nie mogla byc szefowa Optimusa czy jakiejs innej korpo skoro ma beefa z Henkiem? Cdrpojekt bedzie mial bul dopy czy byly jakies konsultacje z nimi odnosnie nawiazan do wizerunku?
Opublikowano 22 marca 20214 l Takie połączenie Leo i Jina z nastawieniem na parry. Wygląda świetnie (chociaż mogła być ruda), strój ekstra, głos taki-sobie.
Opublikowano 22 marca 20214 l 31 minut temu, Mejm napisał: Cdrpojekt bedzie mial bul dopy czy byly jakies konsultacje z nimi odnosnie nawiazan do wizerunku? raczej nie, skoro PR manager nie ma z tym problemu
Opublikowano 22 marca 20214 l Postać fajna. Super że nowe areny dodają co jakiś czas. Mam nadzieję że w końcu wypuszczą patcha na PS5/XSX. Wiadomo 4K/skrócenie wczytywania się walk(znaczne). Szczególnie na XSX bardzo słabo prezentuje się T7 (nędzne 720p czy może trochę więcej).
Opublikowano 22 marca 20214 l Ciekawe kiedy sołsial dżastis łoriorzy zaczną płakać. Bo z jednej strony mamy silną kobietę, z drugiej jest ona mocno znacjonalizowana
Opublikowano 22 marca 20214 l I atrakcyjna, nie zapominajmy, ze nie jest ladowym kaszaotem z fioletowymi wlosami. Na reseterze juz na bank grzeja opony.
Opublikowano 22 marca 20214 l Ale arena bardzo polska, po tych palmach wnioskuje że to chyba Mielno xd Edytowane 22 marca 20214 l przez Observer
Opublikowano 22 marca 20214 l Postać nie jest zła, nawet wyszło lepiej niż myślałem. Drewniane gadki? Cmon, Przecież wszyscy w tych japońskich bijatykach pitolą to samo "Umszesz w imie sprafiedliości demonie!" Inna sprawa, że po japońsku brzmi to cool i trochę szkoda, że nie ma w Tekkenie tego kierunku jak w Soul Caliburze, gdzie super się tego słucha, bo i tak nikt nie wie, o czym gadają Ej, ale domek letniskowy w Mielnie - z palmami! - jest jako jej stage?
Opublikowano 22 marca 20214 l Pełna movelista : Polecam obejrzeć potem w zwolnionym tempie, animacje w T7 to wciąż najwyższa półka na rynku. Nowy stage to przerobiona arena z T4/T5, nie ma nic wspólnego z Polską. Edytowane 22 marca 20214 l przez smoo
Opublikowano 22 marca 20214 l inputy jak z vf przy niektórych stringach, czyli jednak trochę egzekucji trzeba będzie wyrobić, teraz jeszcze frame data do obcykania
Opublikowano 22 marca 20214 l Dubbing jak aktorka teatralna podkładająca głos do jakiegoś Baldura czy inną gierkę z lat 90-tych... Zaś głos podczas walki chyba zupełnie inna osoba podkładała. Ale postać spoko wygląda. Gdybym jeszcze grał w Tekkena, to pewnie bym się uczył.
Opublikowano 22 marca 20214 l Wiecie skad to karate? xD Nie dalo sie wcisnac pilki noznej do bijatyki wiec zainspirowali sie zona.
Opublikowano 22 marca 20214 l A powiedzcie mi, tak z innej beczki, czy dla kogoś kto nie chce grać w multi, a z Tekkenem skończył przygodę na szóstce (a właściwie piątce), jest sens się brać za siódemkę ,tak żeby pomłócić z kompem od czasu do czasu? Czy wszystko zrobione jest pod online, daily challenge, zbieranie punkcików i nie wiem co jeszcze z "live service games"? Bo mi się nostalgicznie zrobiło, jak muzyczkę znaną usłyszałem:
Opublikowano 22 marca 20214 l Ku.rwa to pitu pitu imo nie pasuje do tekkena... xD Najlepszy soundtrack miała 4 cześć