Redmitsu 991 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 @Shankorglebi? Wystarczy ze z jednego df2 lecisz przez całe mapę i tracisz pół hp to jeszcze crossupy pod ściana na zle wstającego przeciwnika i kolejne 1/4 na ryja. Pograj z akuma który zrobi ci taki setup śmierci i wtedy nazwij ta głębia. Swoją droga i tak akuma wyszedł z tego bez szwanku bo już znaleźli odpowiedz na to i dalej można stosować crossupy pod ściana, w sumie xialka tez także Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Ja rozumiem, że Akuma robił chore rzeczy. Uważam jednak, że powinni naprawić postać, a nie okrajać system, który działał bez większych problemów. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 (edytowane) Jak dla mnie usunięcie kolejnego gimmicka jak najbardziej na plus i nie widzę tu okrajania systemu. Szczególnie w T7 w którym prawie zawsze wybitka oznacza przeniesienie przeciwnika pod ścianę. Tyle, że tak jak Redmitsu wspomniał, już znaleźli jak to obejść z Akumą a na Marduka charge to w ogóle nie działa, dalej jest homing pod ścianą. Najbardziej chyba osłabiło to i tak słabą Xiaoyu. Marzy mi się skrócenie combosów w T8, coś jak w T5 gdzie postać w powietrzu była bardziej odpychana. Edytowane 6 października 2022 przez UberAdi 1 Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Zdecydowanie powinni skrócić czas w powietrzu, bo teraz to wybitka do ściany + niedajboże podłoga i można odłożyć pada. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 7 stycznia 2023 Opublikowano 7 stycznia 2023 jaki ejst szybki sposób na kasę w tekkenie 7? Nie gram online. Ten cały arcade? Chcę kupić wszystkie filmiki a niestety któraś aktualizacja usuneła mi sejwa 1 Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 7 stycznia 2023 Opublikowano 7 stycznia 2023 grind w treasure battle, chociaż jak rozegrasz 2000 walk, to wszystko się samo odblokuje 1 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 7 stycznia 2023 Opublikowano 7 stycznia 2023 2000 walk, trochę sporo. Ja kupowałem season pasy, robiłem aktualizacje na bieżąco i któregoś razu nie mogłem wczytać sejwa - coś się popsuło. No i teraz odświeżam gierkę od nowa, a za cel postawiłem sobie odblokować wszystko i przejść story mode. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 9 stycznia 2023 Opublikowano 9 stycznia 2023 wybrałem Akumę i ciśnę L1+X. 30 wygranych walk póki co i głównie perfect... Trochę to nudne się robi :), ale dali niezłą postać - tych pocisków i tak nie da się zablokować (do końca). Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 9 stycznia 2023 Opublikowano 9 stycznia 2023 2 godziny temu, grzybiarz napisał: Trochę to nudne się robi To graj tak aby nie było nudne. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 9 stycznia 2023 Opublikowano 9 stycznia 2023 Myśle ze po prostu temat bijatyk 1on1 mi zbrzydł. Do pewnego wieku fajnie się grało, a dziś nie robi na mnie wrażenia: - grafika: chociaż tu mogłoby być lepiej, a tak wzięli gotowca unreal engine - filmiki po przejściu arcade: gra właściwa, a filmy fmv to była kiedyś kolosalna różnica, dziś się to zaciera i nie czuję tej podniety oglądając filmik z endingu, nie jest to nagrodą, nie widać napracowanka, ani pomysłu czy humoru - kanapowy mulitplayer z siorami, kolegami czy kuzynami: niestety dziś te osoby nie grają w gierki, a granie online z randomami to dla mnie jak granie z botami - zbytnia coustumizacja: kiedyś odblokowałem trzeci strój dla Jina czy Xiayou (po 1000 stoczonych walkach?) to byłem podjarany, a teraz te zakładane itemki… po co w ogóle zrobili jakieś czapeczki z samochodami na daszku??? Wtf. Ktoś powie - nie chcesz, nie zakładaj, okej, ale po co tracą czas na tworzenie takich gownianych rzeczy, czapeczka z samochodem? Serio?:/ [boomer modę on] Kiedy było się dzieciakiem to ten Tekken 3 był grą 10/10, dzisiaj nostalgia tez go koloryzuje, ale gdyby nie tamte czasy - jakbym w TK7 grał po raz pierwszy - to średniak 6/10 Ech, a mam jeszcze do sprawdzenia ostatniego Mortala w wersji Ultimate 5 1 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 Dokładnie Ciebie rozumiem i mam to samo. Wiek robi swoje. Kiedyś ściągałem command listy i analizowałem, wkuwalem na blachę. Dzisiaj wolę odpalić jakiegoś RPG, albo przygodowke. Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Ja wspominając sobie ostatnio Tekkena 5 postanowiłem wreszcie zainstalować Tekkena 7, którego miałem w backlogu. Całkowity spontan. Spodziewałem się, że po tylu latach przerwy nie tylko od serii, ale bijatyk ogólnie mocno się odbiję, a tu miła niespodzianka. Tak się zasiedziałem, że aż mam kciuk czerwony. Pamięć mięśniowa robi swoje - Asuką co nieco jeszcze pamiętałem, ale też dużo się zmieniło. Pozostałymi postaciami jednak będę musiał się pewnie na nowo uczyć. Póki co wziąłem sobie na celownik Lidkę i całkiem przyjemnie się nią gra. Nie mam zamiaru nie wiem jak się oddawać grze, ani grać multi online, co po prostu pograć na luzie, coś odblokować, wyżyć się. W tym celu gra sprawdza się idealnie. Z jednym się zgodzę - ta customizacja jest komiczna i niestety trochę przegięta. Nawet grając vs AI co chwila walczę z jakimiś pokrakami, domyślając się co to właściwie jest za postać. Rozumiem customizację, która sprawia, że postacie wyglądają ciekawie, oryginalnie, ale 3/4 akcesoriów w Tekkenie wygląda jak garderoba klauna. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 4 lutego 2023 Opublikowano 4 lutego 2023 (edytowane) last chance qualifier trwa przed jutrzejszym finałem twt niejaki jodd z Francji złożył Niną: bilala z Pakistanu, super akumę, infested z Korei i pekosa z Japonii, kwalifikując się do finałów twt wraz z Chanelem, Chikurinem i Jeonddingiem w top4 Edytowane 4 lutego 2023 przez golab Cytuj
mcp 2 044 Opublikowano 4 lutego 2023 Opublikowano 4 lutego 2023 Oglądam na żywo, piękne są te walki underdogów, przed chwilą jakiś noł nejm z RPA prawie złożył Jeonddinga Eddym, Knee dwie walki i dwie porażki. Cytuj
Shago 3 604 Opublikowano 8 lipca 2023 Opublikowano 8 lipca 2023 Z ciekawości: gra ktoś w to jeszcze może na PC? Na Steam jest do kupienia za 23zł, zastanawiam się, czy w ogóle są tam jacyś gracze jeszcze online. Może z forumka ktoś chciałby zagrać czasami? Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 8 lipca 2023 Opublikowano 8 lipca 2023 Grałem kilka miesięcy temu i na brak graczy online nie narzekałem. Udało mi się nawet zrobić komplet osiągnięć i w tej kwestii jedynie na komplet graczy w Tournament musiałem trochę poczekać. Ewidentnie mało popularny tryb. Ja również odpaliłem go tylko dla achiva... Cytuj
mcp 2 044 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 Po wczorajszym finale drużynowym: 1. Knee po raz kolejny pokazał, że jest GOAT 2. Gardzę ciapatymi za ich akumę i geese'a Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 A co się dzieje z jdcr, emerytura? Cytuj
mcp 2 044 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 gra, ale chyba nie startuje już tak często w turniejach Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Pakol czwarte evo wygrał w T7. No chłop by kiedyś nie pomyślał, że pakistańce będą dominować(drużynowo w pucharze narodów też rozjechali reszte krajów). Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Opublikowano 7 sierpnia 2023 najgorszy grand final, jaki pamiętam pakole grający najbardziej rakowymi postaciami typu akuma, kunimitsu, zafina czy geese i dominujący turnieje, to smutny obraz tej gry - warto dodać jeszcze pojawienie się noctisa w top 5 postaci turniejowych oby t8 był lepszą odsłoną cyklu Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Nudne ogólnie to top 6. Kibicowałem koreańcowi od boba i fenga, ale zgadzam się pakole grają bardzo metodycznie i nie ogląda się tego zbyt ciekawie. Cytuj
mcp 2 044 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Opublikowano 8 sierpnia 2023 grają żeby wygrać ale przecież Atiff ma świetnego Marduka, Heera to chyba najlepszy Steve na świecie, ostatnio jakiś młody pakol zamiatał swoich kolegów Claudiem. A w turniejach grają tymi rakami, ciekawe co zrobią tacy gracze jak super akouma czy khan jak im wyrzucą z t8 te 2d cudaki Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Opublikowano 8 sierpnia 2023 8 godzin temu, mcp napisał: grają żeby wygrać Każdy tak gra. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Opublikowano 8 sierpnia 2023 12 godzin temu, mcp napisał: grają żeby wygrać ale przecież Atiff ma świetnego Marduka, Heera to chyba najlepszy Steve na świecie, ostatnio jakiś młody pakol zamiatał swoich kolegów Claudiem. A w turniejach grają tymi rakami, ciekawe co zrobią tacy gracze jak super akouma czy khan jak im wyrzucą z t8 te 2d cudaki Pewnie w DLC dadzą tych samych albo jakichś innych podobnych zjebów Kurwa aż se chyba w Tekkenika zaraz online pogram. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi