Skocz do zawartości

TEKKEN 7

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech spieprzają, mogę poczekać na ed. kompletną, mam Mortala XL i tekkena tag 2, głodować nie będę.

I jeszcze te cyrki z datą premiery, wodzili za nos, w końcu się pojawiło ,,early 2017'' a okazuje się, że tak naprawdę w połowie roku...

moze przypadkiem grasz na sticku ?

Nie, a co? Ja brudny casul w bijatykach jestem :)

Kiedys, cos czytalem, ze mortal dostal wsparcie starych przykurzonych arcade stickow i chcialem sprawdzic informacje - ze niby, oni sami zaimplementowali do gry, taki adapter. Sam gram w samochodowki na padzie, czy fps'y, takze nic z tych rzeczy. 

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe czy za arcade mode trzeba będzie zapłacić :D

Namco to nie Crapcom jestem dobrej mysli.

W koncu w czerwcu bedzie trzeba kupic to ps+ by Wam do doop nakopac (gram na automatach)

Btw moj 1000 post na forumku :banderas:

Edit Nie czekaj wroc ma byc season pass!? A to gnoje po raz pierwszy do Tekkena to wj eb ia :(

Edytowane przez Zetta
Opublikowano (edytowane)

Żeby to były tylko bzdurne kostiumy i tego typu paździerz to by nie bolało, ale płatne postacie w bijatykach to jest dla mnie nienormalne, jak już to powinny być dostępne do odblokowania za np. ukończenie trybu arcade. Po tylu latach pełnoprawna odsłona tekkena, a jak zwykle patologie branży muszą zepsuć mi smaka na grę.

Edytowane przez musoil
Opublikowano

Czyli co? Nie dali np. Leia, żeby go było można kupić?

Aha

a online też płatny?

No na konsolach owszem. Żeby obecnie zagrać w kompletną grę na 8mej gen potrzebujesz: konsoli w ver. pro, telewizora hdr i 4k, gry wraz z season passem, kolejne 3 stówy wydajesz na mikrotransakcje bo wbicie wszystkiego przez normalne granie to min. 100 godzin, do tego abonament gold/ps+ no i opcjonalnie VR.

Opublikowano (edytowane)

Zdobądź TEKKEN 7 Deluxe Edition i rozszerz drogę wojownika o dwie grywalne postacie, nowy tryb gry oraz setki dodatkowych kostiumów. W ramach niepowtarzalnego prezentu, do zakupu dodajemy ponad 30 metalicznych kostiumów dla twoich postaci, dzięki którym będą one lśniły w turnieju Iron Fist Tournament!

Ze strony steama.

http://store.steampowered.com/app/389730

Edytowane przez Shankor
Opublikowano

Ja o istnieniu tej Elizy z 'Tekken Revolution' to nawet zdążyłem zapomnieć. Odświeżyłem gameplaye i to jest guwno a nie postać.

Ciekawe jaki będzie drugi zawodnik z preordera, a jacy (?) w season passie.

Opublikowano (edytowane)

Czyli co? Nie dali np. Leia, żeby go było można kupić?

Bedzie w drugim season passie :/

Namco uczy sie pewnie od najlepszych. Tekken byl zawsze bogaty w kontent ktory taki capcom by napewno pocial na season passy i dlc i tym razem namco idzie za ciosem :(

Edytowane przez Zetta
Opublikowano

Wszystko ma uzasadnienie fabularne

Przyszedł Akuma z Capcomu, pyerdolnął Kazuyę hadokenem i nałożył na turniej mikropłatności. Chcesz wygrać walkę? Kup wszystkie postacie, tak jak w SF. 

a za rok i tak edycja GOTY z całym kontentem.

Opublikowano

Wszystko ma uzasadnienie fabularne

Przyszedł Akuma z Capcomu, pyerdolnął Kazuyę hadokenem i nałożył na turniej mikropłatności. Chcesz wygrać walkę? Kup wszystkie postacie, tak jak w SF. 

a za rok i tak edycja GOTY z całym kontentem.

W SFV nie trzeba wydawać prawdziwej kasy na postacie.

Opublikowano (edytowane)

No super podejście,

o ile masz zamiar resztę życia spędzić na Practice Mode w samotności 

Fajnie, że umiesz Lawem, ale to raczej (pipi) jeśli grasz przeciwko postaci, której akurat nie kupiłeś i nie znasz jej zagrań. 

Edytowane przez gekon
Opublikowano

Przeciez wszystkie ciosy postaci sa dostepne od zaraz, wystarczy kupic tekken6.

A poza tym juz widze jak dzisiejsi 30 latkowie z forum ucza sie frame daty i ciosow wszystkich 50 postaci. Czasy szkolne i infinite time mode sie skonczyly.

Opublikowano

Jak to będzie rozwiązane jak w SF V,  to jak dla mnie nie ma problemu, moje 12 letnie ja wręcz by marzyło, żeby w ten sposób móc odblokować doktora w Tekken 3, co udało mi się dopiero na emulatorze, nie potrafiłem ukończyć Tekken Force nawet raz, a co dopiero kilka ^_^

Opublikowano

Mejm dobrze pisze, dzisiaj to juz chyba frame daty nie bedziemy wkuwac XD

Na automatach mi sie gra niezle, bedzie do odkurzenia starego Tekkenowego skilla i do popykania ze znajomymi.

Opublikowano

Skoro tak piszecie to spoczko. Zostaje ogranie postaci na youtubie, ale dzisiaj to standard. Sam jednak wolałbym, żeby wszystkie postaci były darmowe. Za fryzurki Elvisa i kolorowe okularki mogą sobie żądać nawet milin yenoów. 

• 2 tygodnie później...