tk___tk 4 795 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 hayabusa dobrze na tym wyszedł więc jestem jak najbardziej za Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 20 lipca 2014 Autor Opublikowano 20 lipca 2014 skoro Raiden zaliczył spin-off'a, a wiec i Yoshi może popieram pomysł. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 lipca 2014 Opublikowano 21 lipca 2014 (edytowane) Dla mnie Tekken to TK3. Zaczynałem grać na automatach, gdzie stał automat z TK2, by na Gwiazdkę '98, móc już napier.dalać na PlayStation w Tekkena trzeciego. Oczywiście nagle koledzy chcieli przychodzić codziennie. A jeden zapraszał mnie do siebie na Commadore (?), by "grać" w North & South, by za chwilę spytać, czy teraz jego nie zaproszę na Tekkena. Grałem głównie Heihachim, a te klapeczki, śniły mi się po nocach: Dobra, nie będę pisał tu całej, swojej historii grania, jeno przez tyle lat sporo się zmieniło. Japończycy już nie górują, jeżeli chodzi o developing gierek, a Namco nie jest monopolistą na rynku Sony. Niegdyś Namco miało swoje autorskie silniki, wyciskające siódme poty, a "siódemka" ma chodzić na Unreal Engine(!), gdzie być może ujrzymy tą odsłonę na innych sprzętach. Dla mnie pierwsze skojarzenie - unreal engine, "inne sprzęty" = pc. W sumie Mortal Kombat, czy Street Fighter wyszedł na steamie i ma się dobrze. Dziś Tekken, to nie PlayStation, dlatego być może czekam naiwnie, ale chciałbym móc pograć w "siódemkę" na moim, nowym kompie "Szóstka" pokazała się na konsoli Microsoftu, to może kolejna część ukaże się na jeszcze jednej platformie? Edytowane 22 lipca 2014 przez grzybiarz 1 Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 21 lipca 2014 Autor Opublikowano 21 lipca 2014 No to nie pograsz z czolowka polskiej sceny tekkena. Oj nie ;-) Cytuj
Veron 9 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 sorry, wiem, ze nie w temacie, ale kto z czolowki gra online w ttt2? oprocz matta, bo z nim gralem;] Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 trochę offtop, ale jak pierwszy raz skończyłem kampanię na T2 i usłyszałem ten głos: http://youtu.be/b99KSI4zGSM to skisłem. Tęsknię za tak "dżapońskim" soundtrackiem. 3 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 Poczatek przypomnial mi Ghost in the Shell. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 Kurde, Japonia miała wtedy wyje.bane na inne rynki, robili gry pod siebie. A teraz starają się pod gracza europejskiego/amerykańskiego i jak jest, szkoda gadać (są wyjątki, ale to jest ten post w którym narzekam na obecne gry). Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 sorry, wiem, ze nie w temacie, ale kto z czolowki gra online w ttt2? oprocz matta, bo z nim gralem;] Batti chyba, Malekith paru by się znalazło jeszcze Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 22 lipca 2014 Autor Opublikowano 22 lipca 2014 Nie oklamujmy sie, wszyscy graja na konsolach. Nawet Ty sam :-) Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 Ja mam tylko nadzieję, że skoro Unreal Engine 4 to zrobią port na PC. Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 Dla Tekkena kupowalem konsole, jesli plotka sie potwierdzi z konsolami bedzie sie czas pozegnac Cytuj
Veron 9 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 No ale ja jestem mierny;] Nie napisalem w poscie, ale chodzilo mi o polskich wymiataczy. Pamietam, ze jeszcze Frizen loil troche, a innych po prostu nie znam;] Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 a co gdyby........dać jakąś opcję JF tech rolla po boundzie ? z innym tajmingiem na każdy boundujący cios, ale też nie jakimś krytycznym albo co gdyby wywalić wszystkie wybitki poniżej 17 klatek, albo osłabić je tak, żeby pozwalały na max 3 ciosy w powietrzu Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 jakoś sobie nie wyobrażam tekkena na pc, wiem że pecetowcy i tak grają na padach, ale kurde.. to nie uchodzi Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 kiedyś podobnie mówili jak tekken wychodził po raz pierwszy na x'a;] Cytuj
mersi 804 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 dla mnie najlepszy ost przed wybraniem postaci to ten z t5 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 nowy trailer szkoda tylko że strasznie chujowy.. nie dość że nic nie pokazuje to graficznie stoi kilka lat wstecz, pamiętam jak scenki z tekkenów zrywały czapki z głów grafiką, realizmem, a ten trailer? kurna wygląda jak jakiś pierdołowaty indyk sprzed 4 lat sory, nadal czekam na gre, ale ten trailer jest słaby Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 W tym 3-minutowym zwiastunie jest tyle g.ó.w.n.a, że można kilkanaście hektarów pola nawozić. 2 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 (edytowane) Jakby za developerke odpowiadali Platynowi, to byłaby nadzieja. Reszta żółtych nie potrafi i nie ma za co robić konkretnych szpili godnych nextgenów (Hideo jedzie na marce ). Trailer mnie zdołował. Pamiętacie jak się oglądało filmiki z T5? Jaki klimatyczne było intro do zyebanego T4 (motyw z wqurwionym Kazem)? A to? Co to qerva w ogóle jest? Zapowiedź nowej telenoweli? I jeszcze ten Kazuya gadający jak jakiś Jankes wrrrr Edytowane 25 lipca 2014 przez Kalinho_PL Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 (edytowane) jest tyle g.ó.w.n.a dokładnie to samo pomyślałem kurda, uwielbiam tekkena od ponad 15 lat , a mimo to ten trailer był tak słaby że zdołał obniżyć mój hype, zamiast go podnieść... namco co ty odwalasz? Pamiętacie jak się oglądało filmiki z T5? no włąsnie, kiedyś filmiki z tekkena to było coś, do dziś pamiętam scene gdzie nina/anna smarowała sobie usta szminką - w tamtych czasach grafika tych ust powalała na ziemie a w tym trailerze to wydaje sie że użyli jakieś stare scenki z tekkena 3 i nałożyli filtr i dodali denny voice acting chodziło mi o intro do TTT oczywiście teraz wygląda dosyć biednie, ale przecież to była jedna z pierwszych gier na ps2, ze 13 lat temu, wtedy pamiętam że ta szminka zrywała gacie! a obecny trailer? no bieda, poprostu bieda Edytowane 25 lipca 2014 przez Yano Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 26 lipca 2014 Autor Opublikowano 26 lipca 2014 z tego, co ja pamiętam to Tekken zawsze wychodzi pierwszy na Automatach, a następnie, jak juz sie na chapią kabony na konsole stacjonarne. tak, wiec to może byc intro do takiej własnie wersji. arkadowe intra nigdy nie urywały bani, dopiero te konsolowe, jak choćby: T4, T5, czy TTT ale moge sie mylic z tym ostatnim. co mnie martwi to wykonane postaci, jakieś takie marne, nie czuje tej mocy graficznej jeszcze Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 26 lipca 2014 Opublikowano 26 lipca 2014 Obawiam się, że będzie F2P . Jeśli tak, to zaorać. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 lipca 2014 Opublikowano 26 lipca 2014 7 wychodzi chyba jednoczesnie arcade i cała reszta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi