Alastor84 324 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 (edytowane) Mi tam te gówniane przedmioty nie przeszkadzają, nawet wręcz przeciwnie - chętnie wystroję Kumę w sukienkę z ryb. A bardziej serio, mam wielki sentyment do VF4, gdzie spędziłem tysiące godzin na tej ich mapie świata w poszukiwaniu nagród, strojów i tapetek Tylko że stroje/przedmioty w VF4/5 są ok (z małymi wyjątkami). Tak samo w T5/T5DR. Niestety im nowszy Tekken tym coraz "głupszy". Customizacja jest jak najbardziej ok, np; garnitury/spodnie/czapki/okulary/fryzury itd. Niestety część przedmiotów to wielkie (pipi). Odczuwam ogromne zażenowanie jak widzę "poważną" postać (np; Kazuya) z aureolą/kwiatkiem/tortem itp. Edytowane 23 maja 2017 przez Popa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 No to fakt, te gówna dla Japończyków mogliby zostawić tylko na azjatyckich serwerach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 Ciekawe czy zostawili te specjale polegające na rzucaniu customowymi przedmiotami, np Panda przypierdoli wielką rybą czy Bruce puści tresowanego kurczaka O, to: Nie widziałem tego do tej pory, ale kto wie co tam Harada jeszcze wymyślił. W każdym razie, wytrzymać jeszcze ten tydzień, bo hajp mam ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 (edytowane) Ktoś by musiał zrobić porządny reboot Tekkena, tak jak to było z MK9. Mocniejszy klimat bez festynu i klalnów w cyrku, to by się sprzedało. Edytowane 23 maja 2017 przez Plugawy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 Ktoś by musiał zrobić porządny reboot Tekkena, tak jak to było z MK9. Mocniejszy klimat bez festynu i klalnów w cyrku, to by się sprzedało. Reboot oczywiście bez Harady. To musi być w miarę normalna osoba, a nie pajac. Pewnie T7 dobrze się sprzeda. Recenzje będą bardzo dobre. Jedyna nadzieja to słaba sprzedaż, no ale to może oznaczać śmierć serii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 Swoją drogą, czemu pozostali szefowie odpowiedzialni za Tekkena pozwolili, żeby Harada "zawłaszczył" sobie tę markę? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 może ma większą siłę przebicia :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 Swoją drogą, czemu pozostali szefowie odpowiedzialni za Tekkena pozwolili, żeby Harada "zawłaszczył" sobie tę markę? Ciężko powiedzieć dlaczego tak się stało. W mojej skromnej opinii Tekken i Soul Calibur zaczęły się staczać w momencie połączenia Namco z Bandai (2006). Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 Podobnie jest u Square z Enixem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzyb_2 11 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 tekken mozna by sie pogodzic ze bedzie festynowy, gdyby w zamian pojawilo sie nowe virtua fighter na rynku. ale na razie sie nie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 Ktoś by musiał zrobić porządny reboot Tekkena, tak jak to było z MK9. Mocniejszy klimat bez festynu i klalnów w cyrku, to by się sprzedało. Mam właśnie taką nadzieje związaną z nowym Caliburem, powaga Panowie dajcie powagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 Niestety to tak jak z MGSem, Tekken zawsze miał być festynowy tylko kiedyś ograniczenia sprzętowe im nie pozwalały na wciśnięcie miliona strojów koczkodana. To tak jak MGS dostał większy budżet i możliwości technologiczne pozwoliły na stworzenie lepszej fizyki sikania na łeb i ślizgania się po gołębich kupach w MGS2 no ale i tak czekam na t7, będzie grane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Logan 79 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 Będzie grane na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 tekken mozna by sie pogodzic ze bedzie festynowy, gdyby w zamian pojawilo sie nowe virtua fighter na rynku. ale na razie sie nie zapowiada Nowa Virtua. Niestety tylko w marzeniach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 Niestety, ale niech zostawią serię w spokoju i niech nie robią tego co z Szenmu bo wieś. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 (edytowane) Poza Tekkenem, japońskie trójwymiarowe bijatyki praktycznie umarły: Dead Or Alive: Tecmo woli trzepać kasę na DLC z kostiumami do piątki (już teraz trzeba wydać ponad 1000 euro, a kostiumów przybywa) Soul Calibur: Od dwójki seria staczała się po równi pochyłej, a na 20 lecie serii dostaniemy pachinko :) Virtua Fighter: Cisza od czasów piątki Edytowane 23 maja 2017 przez metalcoola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 23 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2017 Jeszcze seria Bloody Roar umarła, na PSXie zagrywałem się w dwójkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Nie jestem fanem remakow/remasterow i gardze mocno ale z mila checia zagralbym w Tekkena1 na silniku T7. Ale cala reszta lacznie z mechanika, tlami i rosterem ma pozostac taka sama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Ocena Famitsu: Tekken 7 (PS4) – 9/9/9/9 [36/40] Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Czyli coś jednak naprawdę im pykło Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Czyli coś jednak naprawdę im pykło Na oceny nie ma co zwracać uwagi. "Głośne tytuły" często dostają skrajnie wysokie oceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Japońska gra, oceniana przez japońską prasę. Pewnie ta coustimizacja strojów: zakładanie ryby na plecach, to dla nich 10/10 goty bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Nie mam dostępu do aktualnych rankingów ale przez wiele miesięcy w 2015 roku Tekken 7 był najbardziej popularną grą w japońskich salonach. Podobnie wcześniej było z Tekken 6, który królował chyba przez dwa lata na pierwszym miejscu więc te oceny nie wzięły się z nikąd. W dodatku T7 nie ma teraz praktycznie konkurencji w tamtych regionach bo inne kluczowe gry multi to Gundamy, pewnie jakieś Dragonbale i Ultra Street Fighter IV Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Ja ogólnie przestałem jarać się japońskim gównem po podstawówce, ale jakoś zacząłem wierzyć w tę grę, pomimo tego, że jest skośnooka do bólu. Oczywiście o wiele bardziej wolałbym to w poważniejszych europejskich klimatach, no ale już trudno. Oby to nie było zbugowane jak T4 i bezsensowne (oraz paskudne) jak T6. Kapelusze z ryb mogę wybaczyć. Najwyżej nie będę zakładał tego szajsu na swoje postacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Szczerze, znasz dobrą bijatykę która nie jest japońska? MK i Injustice jak ktoś lubi (ja nie), coś innego znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi