gekon 1 787 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 (edytowane) No nie znam, ale nie obraziłbym się jakby te japońskie miały europejski feeling. Bardziej mi tu chodzi o krzaczki i emotki nad głowami po ciosach, walczące dinozaury w stroju Elvisa i resztę tego c.h.u.j.s.t.w.a Akurat lubię nowe mortale i Injustice, rozumiem jednak jak ktoś tego nie lubi, bo z grywalnością jest różnie. No ale kurcze, klimatycznie to to nawet nie ma startu. A najbardziej mi chodzi o ten ogólny brak zażenowania kiedy grasz. Bez pierdzących misiów, bez cycatych, mangowych nastolatek z robotycznymi sutami. Edytowane 24 maja 2017 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 (edytowane) Ależ story To już lepiej było zrobić coś połączonego z arcade jak za czasów T5. Edytowane 29 maja 2017 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 A co jest złego w tym story? nie wiem, nie oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 No tak, po to kupuję gierkę, żeby story oglądać na jutubie. Jak dobrze pójdzie to za 3 dni będę miał swoją kopię Y A R A N K O Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 Ależ story To już lepiej było zrobić coś połączonego z arcade jak za czasów T5. Z PC to leci? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 Story, takie jak w Mortalu, ot ciekawostka. Tekkena się kupuje do zakrapianych bib i graniu w trybie versus :) Mnie ciekawi, czy po przejściu arcade mode, będą jakieś FMV, czy tam cutscenki na silniku (raczej to, bo taniej i szybciej), czy może przez story mode, nie będzie żadnego bonusa, poza kasą? Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 Arcade mode ma 5 walk wliczając bossa i nie ma żadnych filmików na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 (edytowane) Widziałem opening do tego T7 i słaby jest. Nawet nie ma startu do tego z piątki i trójki w TTT2 był taki zaje.bisty, że nawet go nie pamiętam . No chyba, że graficznie bo podobny poziom na pierwszy rzut oka. Dziwie się, że w dobie takich mocy tworzy się FMV jak z poprzednich generacji. Chyba, że to nagrane są sceny na silniku gry to wtedy się nie czepiam. Edytowane 29 maja 2017 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 To intro zdobyło jakieś tam nagrody. Zwróćcie uwagę na animowane włosy. Dziś postacie w grach mają więcej polygonów...Jeśli już wspominamy stare intra :) Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 (edytowane) Może jestem dziwny, ale intro z Tekkena 3 nigdy mnie nie jarało, pod względem intra i muzyki dwójka i Soul Blade zjadają trójkę na śniadanie. Edytowane 29 maja 2017 przez metalcoola 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 (edytowane) no bez 2 zdań Intro T2 rządzi a co do Story w T7, to zdecydowanie wole takie jak te z poprzednich części - wyjątkowo czerstwe i mocno średnie technicznie FMV jak Heniek je lody czy Law robi kupe Edytowane 29 maja 2017 przez gekon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 :rose: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 To intro zdobyło jakieś tam nagrody. Zwróćcie uwagę na animowane włosy. Dziś postacie w grach mają więcej polygonów... Jeśli już wspominamy stare intra :) Ależ to był (pipi)a klimat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Oby online był dobry. Wiecie jak wygląda tryb arcade w T7? Bijesz trzech gości, potem 2 bossów i dostajesz kasę/jakiś prezent lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 (edytowane) Nie dość, że główne story to tylko kilka walk rodzinnych ze znikomą liczbą innych postaci. W porównaniu z takim kwadratowym Injustice 2 to kpina. Do tego żałosne arcade, w którym mamy tylko 5 walk To jeszcze zostały epizody dla każdej postaci z jedną walką i pseudo zakończeniem. Ja widzę dla siebie tylko dwa tryby: practice oraz online jak nie będzie lagów. Edytowane 30 maja 2017 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Jutro bede mial dla ekolegow tekkenika :> pw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 :rose: Pamiętam jak ogrywałem z kolegami na psx tekkena 3 tylko po to aby filmy odblokować. Jakie one robiły wrażenie kiedyś. Teraz nawet filmików dla każdej postaci nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 To intro zdobyło jakieś tam nagrody. Zwróćcie uwagę na animowane włosy. Dziś postacie w grach mają więcej polygonów... Jeśli już wspominamy stare intra :) Ależ to był (pipi) klimat! Ano był, klimat, powaga a nie jakieś pokemony :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Niestety dopóki Harada będzie odpowiedzialny za serie nic nie ulegnie zmianie. Po T5, który też miał bardzo fajne intro: Nastała era gównianych strojów, aureoli, skrzydełek na postaciach itd. Patrząc teraz tak sobie na areny walk z T7 to jest w nich może ze 4 klimatyczne a reszta to puste, sterylne, z zerową liczbą detali plansze: violet systems Nawet na śnieżnej scenerii śniegu nie chciało im się zrobić ala coś z T6. Muza też jakaś taka bez wyrazu. Kto grał w T3, TTT czy T5 wie jakie tam fajne kawałki były. Na szczęście tutaj prawdopodobnie będzie można sobie je wrzucić aby leciały w tle. Nowe postacie to też bez charyzmy. Brakuje jak na razie kilku bardzo znanych postaci: Lei, Baek, Bruce, Julia, Raven, Armor King, Anna. Grafa wydaje się nawet dobra no, ale 900p na PS4 czy prawdopodobnie 720p na X1 to też kpina i droga na łatwiznę. Jedyne co tak naprawdę przyciąga mnie do T7 to grywalność, która na bank nie zawiedzie. Dobra koniec moich żali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 No ale, że Lei'a nie dali :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Najwidoczniej dla serii ważniejszy jest i pierwszeństwo ma gruby Bob, śmieszna Lucky Chloe itd. aniżeli charyzmatyczny i bardzo ważny dla serii policjant z T2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Te nowe postacie totalnie pozbawione charyzmy, tak jak wspomniałem pokemony :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Najwidoczniej dla serii ważniejszy jest i pierwszeństwo ma gruby Bob, śmieszna Lucky Chloe itd. aniżeli charyzmatyczny i bardzo ważny dla serii policjant z T2.Leiem i tako mało kto grał za to Bobow jest od usrania online i na turniejach. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Pamiętam jak Leiem robiło się kapustę w Trójcę i Tagu :) Był nawet artykuł, w której Veron narzekał, ze jakaś 12 latka (Agnieszka?) wygrała turniej, bo kapuściła, na co HIV odpowiedział, na turniej się jedzie żeby wygrać, tylko to się liczy, a nie piękna gra :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Bywałem na turniejach Tekkena i tę Agnieszkę widziałem w akcji. Grała wtedy Niną i całkiem dobrze jej szło. Ech, te turnieje to była piękna sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi