yaczes 14 464 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 o ja (pipi)ix, ta muzyka jest nie do wytrzymania, wtf. ktos tam pytal co jest w deluxe oprocz season passa. nic. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Doszedlem to tego jak pobrac wiec dam dobra rade. Najpierw nalezy ocenic preorder Tekkena na 5 gwiazdek wejsc w konsoli w zakladke "co nowego" -> o zawartosci i dopiero pobierz. Innej opcji nie mialem bo automatyczne pobieranie ani reczne poprzez sklep nie dzialalo w moim przypadku.A jak się oceni na 1 gwiazdkę, to nie będzie? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
zawiszakapy 2 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 (edytowane) Wybacz ale nie sprawdzalem :-) Edytowane 31 maja 2017 przez zawiszakapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Kilka pytań do tych co zagrają/grają, bo planuję kupić jutro albo pojutrze: 1. Netcode. Czy jest na poziomie Virtua Fighter (idealny, ale na to nie liczę), na poziomie TTT (czyli tylko lekko ch*jowy), czy na poziomie SFV (totalnie zwalony)? 2. Czytałem, że można jakąś muzykę tam customizować, że mogą to być utwory z poprzednich Tekkenów. Prawda to? Generalnie napalam się, bo oceny wysokie i jako operator Jacka nie mogę sobie odmówić upewnienia się, jak kolejny Tekken okazuje się niezbalansowaną kupą i co druga osoba gra jakimiś klaunami pokroju Hwoaranga czy Boba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Kilka pytań do tych co zagrają/grają, bo planuję kupić jutro albo pojutrze: 1. Netcode. Czy jest na poziomie Virtua Fighter (idealny, ale na to nie liczę), na poziomie TTT (czyli tylko lekko ch*jowy), czy na poziomie SFV (totalnie zwalony)? 2. Czytałem, że można jakąś muzykę tam customizować, że mogą to być utwory z poprzednich Tekkenów. Prawda to? Generalnie napalam się, bo oceny wysokie i jako operator Jacka nie mogę sobie odmówić upewnienia się, jak kolejny Tekken okazuje się niezbalansowaną kupą i co druga osoba gra jakimiś klaunami pokroju Hwoaranga czy Boba ;) Gre bede miał jutro ale obstawiam ze serwery rusza z oficjalna premiera czyli 02.06. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Przyznam że po recenzji podjarałem się na tę część :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/tekken-7/critic-reviews 81% jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 A tymczasem drewno zwane Injustice 2 88% Czekam na jutrzejszego kuriera jak na zbawienie gejmingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Niby już 25 critics, co by nie mówić to raczej na 85% nie ma szans XD. No jestem trochę w szoku, że taki Injustice 2 ma więcej i to jest beka trochę. Też niedługo pójdę po premierze kupić mordobicie, bo żadnej w tej generacji nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 A tymczasem drewno zwane Injustice 2 88% Czekam na jutrzejszego kuriera jak na zbawienie gejmingu. Moze po prostu lepsza gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Raczej casual friendly, a do tego postacie DC i fabuła klepana przez pewnie jakiegoś komiksowego scenarzystę. Za to Tekken to Tekken. Jak grałeś w poprzednie części, to będziesz grał w kolejne. Poza tym Tekken 7 to wreszcie soczyste 3D w tej generacji i chyba konkurencji na tym polu nie będzie miał, bo na SC ani VF raczej się nie zapowiada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 31 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Swietnie, ze w koncu gierka trafia na konsole. Ale denerwuje mnie fakt, ze ta gra w cale nie jest nowa. Koreance maja juz po milionie nabitych kilometrow, a my dopiero zaczynamy w to grac. Kiedy beda czasy, gdy wszyscy razem bedziemy grac, badz z malym opoznieniem, a nie po latach :/ zawsze mnie to boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Cieszy mnie ten tryb jukebox (tylko na ps4?) w którym jest muza z wszystkich poprzednich tekkenow, a także filmiki FMV! :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Z tą muzą super sprawa, nie wyobrażam sobie grać na tej dubstepowej padace. Lepiej już sobie puścić to: https://www.youtube.com/watch?v=QMsgVLo1Zms Słyszałem też że na Playstation 4 będą też kostiumy z poprzednich części. Ciekawe czy dadzą Kazowi strój z jedynki gdzie miał buty Nike na sobie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Zarwałem noc z T7 i odczucia jak najbardziej pozytywne. Muza faktycznie, nie dla każdego, ale jukebox załatwia sprawę. Generalnie mam wrażenie, że jest ciutkę wolniej niż w tagu i o wiele trudniej wsadzić (bez ściany) akcje za pół paska. Dla mnie to na plus. Najsłabiej wypadają imho areny - tu Bamco mogłoby się naprawdę lepiej postarać.Nowe postacie baaaardzo spoko. Katarina <3 - normalnie Hwo z cyckami. Będzie grane! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Za to Tekken to Tekken. Jak grałeś w poprzednie części, to będziesz grał w kolejne. Chyba ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) Raczej casual friendly, a do tego postacie DC i fabuła klepana przez pewnie jakiegoś komiksowego scenarzystę. Za to Tekken to Tekken. Jak grałeś w poprzednie części, to będziesz grał w kolejne. Poza tym Tekken 7 to wreszcie soczyste 3D w tej generacji i chyba konkurencji na tym polu nie będzie miał, bo na SC ani VF raczej się nie zapowiada ;) Ty no nie kupuje tego wytlumaczenia, że casual friendly bo taki Guilty Gear na PS4 ma średnią 87 a system ma taki, że w Polsce dwie osoby w niego grają taki jest. Tekken jest po prostu słaby/średni po ostatniej genialnej odsłonie jaką była TK 5 DR to ta seria pada na pysk, grałem w TTT2 i T6 i w najnowszego nie mam zamiaru grać bo ta seria się po prostu skończyła i brak jej pomysłow na siebie, chociaż może 7 to zmienia, nie wiem. Nie grałem, nie oceniam. Brak VF powoduje u mnie ogromny ból dupy bo VF 5 to była najlepsza bijatyka 3D od czasów Soul Blade/Calibur Edytowane 1 czerwca 2017 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Źle. VF5 to była najlepsza bijatyka EVER. A jak wyszła na Live to była to pierwsza gra na 360 z którą natłukłem 100 godzin Wolfem online. NAJ LEP SZA. No ale... nie ma jej już i tyle. Szkoda. Tekken to Tekken, zawsze ktoś w to będzie grał a czasem nie ważne kto ma racje, czasem ważne kogo jest więcej. Jak podchodzisz do bijatyk tak, że zawsze chcesz mieć z kim zagrać albo a nie chcesz w ciemnym pokoju tłuc zobaczone na YT combosy, to zostaje obecnie SF4, SF5, T7 i Killer Instinct chyba, że w MK i Injustice ktoś jeszcze gra. MK9 próbowałem chwilę na początku ale kod sieciowy na PS3 nie dawał pograć w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
raf1ki 2 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 W SF5 ledwo da się grać, więcej siedzisz w treningu niż grasz, jeszcze do tego te loadingi. W tej chwili MKX, więc pewnie także Injustice 2, to inny poziom jeżeli chodzi o grę w sieci. Netcode tutaj od ponad roku jest naprawdę dobry. Jak wrócę z urlopu to od razu obadam Tekkena, jak gra po sieci będzie kuleć, to chyba nie pozostanie mi zakupić Injustice, chociaż sam system walki lepiej mi leży w MK. Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Nie no te Mortal Kombaty czy Injustice to gierka na imprezy przy piwku, głupie to i drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza
raf1ki 2 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Niby fakt, ale oprócz drewnianego trochę systemu oferują tonę zabawy, i co dla mnie ważne online stoi na wysokim poziomie, nie mam już czasu, ani nawet z kim grać offline. Więc co mi po mega super głębokiej rozgrywce, jeżeli tak jak w SF5 online leży, innych trybów brak, te zadania to tania kopia gier netherrealms, mnie w ogóle nie zachęcają i do odpalenia gry. Pogram raz na jakiś czas, ale nie mogę się w tą grę wkręcić. Zdecydowanie lepiej ogląda mi się turnieje niż gra w samą grę. Taka przykra prawda. Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Nie no te Mortal Kombaty czy Injustice to gierka na imprezy przy piwku, głupie to i drewniane. głupoty gadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Nie no te Mortal Kombaty czy Injustice to gierka na imprezy przy piwku, głupie to i drewniane. Probowalem z kumplami grac w obie, ale serio nie potrafilismy sie wkrecic. Chyba do Tekkena pozostaje jakis sentyment, mimo ze teraz przechodza ze 2-3 rocznie, to i tak biora Tekkena na premiere, zeby wlasnie przy piwku pograc. Preordery na Crasha tez sa, nostalgia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Może ktoś potwierdzić, czy to słuchanie muzy i oglądanie filmików ze starych Tekkenów, to tylko na PS4, czy i na PC/XO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Nie no te Mortal Kombaty czy Injustice to gierka na imprezy przy piwku, głupie to i drewniane. głupoty gadasz. >zachodnie bijatyki soul prosze nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi