Gość Soul Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 MKX to bardzo grywalny tytuł, który nadaje się do poważnego granie, jest frame liste, ma kary i przewagi na bloku, combosy i juggle i masę turniejów. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) Faktycznie ten Jukebox jest tylko na PS4 i jeszcze tutaj dodatkowo stroje: Edytowane 1 czerwca 2017 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Pogralem 50 walk... Muza (pipi) jakich malo jeden numer jest sluchalny reszta do zaorania. Grafika to jest pozne PS3 tylko w 900p. Pixeloza bije po oczach, animacja strojow to jakis zart. Gra sie ok to Tekken slaby backdash rekompensuje calkiem dobry sidestep. I to w sumie tyle ide grac w GG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Gra się instaluje można dodawać. AKI_WROC_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 o co chodzi z tą dodatkową postacią? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 1 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Trochę jestem rozczarowany polityką PSS. Grę zakupiłem, ale ściągnąć juz nie mogę. muszę czekać do północy i w tedy zacznie mi pobierać. ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza
zawiszakapy 2 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Zobacz co napisalem strone wstecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Grafa na poziomie ps4, serio? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 jakiś zdrowy wariat gra w wersji pc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) Trochę jestem rozczarowany polityką PSS. Grę zakupiłem, ale ściągnąć juz nie mogę. muszę czekać do północy i w tedy zacznie mi pobierać. ehhh... kup słownik wpierw potem gierki Edytowane 1 czerwca 2017 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Ja już gram jak głupi. Póki co zmieniłem sobie muzę na tę z Tekkena 2 i jest CUDOWNIE. Jakby ktoś się potem chciał ponapierdalać online to mój psn id wiadomo jaki. A jak chcecie się wykłócać która bijatyka najlepsza i dlaczego to sobie temat do tego załóżcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 eh, 75 procent ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Kurde, nie mogę odpalić żadnego trybu, bo wyskakuje info installing game data. Ściągnął się patch i gra się zainstalowała. O co Kaman? PS też trofea macie po en? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 1 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) Trochę jestem rozczarowany polityką PSS. Grę zakupiłem, ale ściągnąć juz nie mogę. muszę czekać do północy i w tedy zacznie mi pobierać. ehhh...kup słownik wpierw potem gierki Chcesz pogadac to zapraszam na sparing. Zobaczymy, czys taki mocny, jak w gebie. Edytowane 1 czerwca 2017 przez MEVEK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 W tedy juz taki nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) krótka piłka z mojej strony - bardziej jak najświętsza panienka Tekken Dark Ressurection czy jak gów,niana szóśtka? w tag2 nie grałem. tylko nie kłamać, wiem, kupiliście gierkę za 230zł więc wypadałoby żeby była dobra, ale niech przemówią wasze mózgi Edytowane 1 czerwca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Po paru godzinach gry ciężko powiedzieć. Wypowiem się po dłuższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Nie mogę z nikim zagrać, widocznie jednak mój provider leci w ch*ja i coś w bijatyki nie może mnie łączyć na PS4 (w TTT2 nie było problemu). Non stop pisze że tracę połączenie gdy potwierdzę chęć walki. Czy to może być np. wina NAT2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Kurde, nie mogę odpalić żadnego trybu, bo wyskakuje info installing game data. Ściągnął się patch i gra się zainstalowała. O co Kaman? PS też trofea macie po en?Miałem tak przez dosłownie przez 15 minut.Potem wszystko już było dostępne. Trofea mam po angielsku, ale i konsolę mam w tym języku ustawioną. Teraz nie mam jak sprawdzić, gdyż nie ma mnie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) krótka piłka z mojej strony - bardziej jak najświętsza panienka Tekken Dark Ressurection czy jak gów,niana szóśtka? w tag2 nie grałem. tylko nie kłamać, wiem, kupiliście gierkę za 230zł więc wypadałoby żeby była dobra, ale niech przemówią wasze mózgi Mi bardziej przypomina T5, a nawet lepiej mi się podoba. Ale ja kupiłem prawilnie wersję na PC za 120 złociszy, więc nie wiem czy jestem obiektywny @Berlinek, premiera jest jutro, więc może pewnie jutro włączą serwery Edytowane 1 czerwca 2017 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Nie, bo ludzie grają już po sieci widzę, są pokoje i nawet w jednym byłem, walczą ze sobą. Online działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Moze w innej strefie czasowej jest juz 02.06 i im wlaczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 1 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Zobacz co napisalem strone wstecz U mnie nie zadziałało w ten sposób, co opisałeś, lecz w inny. Grunt, ze mnie zmobilizowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Na chwilę obecną online jest niegrywalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 1 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2017 Ja grałem z paroma kolesiami i było elegancko. Nawet co cięższe juggle wchodziły bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi