Mendrek 570 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Nie wiem, mi pokazuje że mam dobry ping, ale przy próbie połączenia się "the connection to the opponent has been lost", podobny komunikat "communication lost" mam przy lobby. Udało mi się zagrać z jednym gościem w lobby i to wszystko. Kurcze, nie chcę sprzedawać gry szybko tylko dlatego, że nie mogę grać przez sieć z powodu ustawień providera (kablówka) których nie będzie chciał/mógł zmienić. Zauważyłem, że niektórzy mają ten sam problem, więc jest szansa że to Namco spartoliło netcode i poprawią (tylko kiedy?)... https://www.gamefaqs.com/boards/814542-tekken-7/75409538 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Mi się wczoraj udało zagrać 4 rankedy. Poza tym przecież dziś jest dopiero premiera. Czego oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Co oni robili z tą grą przez tyle czasu się pytam? Od strony graficznej to faktycznie poziom PS3. Modele postaci jeszcze ujda, ale areny są już koszmarne. Do poziomu wizualnego injustice 2 to nie ma nawet najmniejszego startu. Nie wspomnę nawet o itemach, bo 99% z nich to totalny debilizm. Mogli przygotować po parę fajnych i dopracowanych strojów, zamiast wrzucać do gry tony niepotrzebnego łajna. Nowe postaci to porażka designerska, gdzie takie klimatyczne koksy jak Bryan,czy Feng- Gigas serio? Gdzie survival, team battle, arcade tylko 5 walk? Odnośnie story też nie ma się czym zachwycać. Dostaliśmy jeszcze większe brednie niż w Street Fighter 5, jednak się dało. System walki jest oczywiście bardzo spoko, tuż to stary dobry Tekken, jednak ciężko zapomnieć o powyższych mankamentach. No i do cholerny, gdzie jest Lei, Zafina i Julia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Grafika słaba. Bardzo Słaba. Fabuła to jakaś kpina. Story mode to ja nie wiem po co to dali w takiej formie... Wszystko co pisze rodi to prawda! Co najważniejsze gameplay jest dobry i chyba o to chodzi. Jednak sprawdzałem tylko offline bo online - czekałem 20minut i z nikim nie mogłem się połączyć. Może dlatego, że dziś premiera? (ta nadzieja...) Ale za nieobecność Lei'iego i Julii to po od razu ktoś po ryju powinien dostać! Bardzo łatwo wpadają trofea, wczoraj pograłem z 3h i już mam 42% a nic nie robiłem tylko katowałem treasure battle w offlinie:) . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Czyli ten problem z połączeniem się to jednak większy i Namcock musi kak zwykle poprawić. TTT2 grywalny online miał po kilku tygodniach... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 286 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Czekam az ktos napisze, ze T6 to jednak byla lepsza gra xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Online nadal leży . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Czyli ten problem z połączeniem się to jednak większy i Namcock musi kak zwykle poprawić. TTT2 grywalny online miał po kilku tygodniach... A na kablu chociaż grasz? Zresztą z NAT2 też dużo nie zawojujesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Tak na kablu, TTT2 na PS3 dobrze śmigał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 (edytowane) Dobry ten Tekken podoba mi się, grafa faktycznie nie powala, animacja momentami dziwna, to chyba wina nowego silnika, ale ogólnie grywalność stoi na wysokim poziomie, jeszcze ta zmiana muzyczki, kapitalny pomysł, oczywiście wybrałem T2 Edytowane 2 czerwca 2017 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Ja wybrałem mix ze wszystkich - najlepsza muzyczka nie pamiętam z którego to była tekkena ale plansza z owcami i jodłowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Ja wybrałem mix ze wszystkich - najlepsza muzyczka nie pamiętam z którego to była tekkena ale plansza z owcami i jodłowanie T6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Najlepsza muzyczka tylko TTT <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
zawiszakapy 2 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Udalo sie komus polaczyc online w meczu rankingowym? Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Mi nie. Szuka... szuka... znajduje gracza pokazuje się jego profil i akceptuje walkę i po chwili wyskakuje napis: że utracono połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzyb_2 11 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Jak tam, dupy bolą? Tekken się skończył na DR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 (edytowane) Miałem to smao w TTT2 dlatego wyje.bałem grę z dysku, a widzę, że ten sam net code jest w T7 XD kupi się kiedyś tą gierę jak będzie po 21zł na psn jak TTT2. Edytowane 2 czerwca 2017 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 A jak z loadingami? Jest lepiej niż w SF V i Tekken 6? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 (edytowane) Ja połączyłem się czekając w warm up mode z Francuzem i Wlochem. Grało mi się bardzo dobrze. W rankedach Edytowane 2 czerwca 2017 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 prawie kupiłem dzisiaj to partactwo ale ten topic mnie powstrzymał, poczekam aż online zadziała :P (miesiąc? rok? u namco wszystko możliwe) Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Mi online śmiga dobrze tylko mnie wkurza to, że postacie sa jakby za blisko? I gdzie ta Eliza? Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Faktycznie jest 900p na zwykłym ps4, a na pro ile? 1080p? Przecież ta gra na pro powinna lecieć przynajmniej w 1800p60. Namco nie ogarnęło ue4. Dodatkowo na automatach wygląda lepiej (lepsze cieniowanie i shadery na postaciach). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Na pro też 900p czekamy na wsparcie do fullHD (BEKA) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Faktycznie jest 900p na zwykłym ps4, a na pro ile? 1080p? Przecież ta gra na pro powinna lecieć przynajmniej w 1800p60. Namco nie ogarnęło ue4. Dodatkowo na automatach wygląda lepiej (lepsze cieniowanie i shadery na postaciach).Na PC jest w 4K... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi