gekon 1 787 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Czy ja wiem, naprawią to prędzej czym później Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Tekken 6 chodził be problemów Zlituj się, na początku lagowało jak skur,wysyn. Wtedy ludzie mnieli ból du,py, że nawet Soul Calibur IV lepiej działał przez neta, o SFIV nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 dasha w T7 wykonuje się f,f ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Chciałbym 2 rzeczy: a)naprawienie online (duh) b)możliwość ustawienia, żeby nie widzieć przebrań podczas gry online Bo ogólnie jak tak wczoraj oglądałem gameplaye, to gra wydaje się faktycznie bardzo dobra, jeżeli chodzi o mechanikę (zresztą grafika też mi się podoba), ale jak widzę Lee ze słuchawką od prysznica na głowie, to dostaję raka. No ale pewnie naprawienie gry sieciowej skusi mnie i dam się ogolić. Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 End of the week: a PlayStation 4 patch to address online stability including matchmaking issues, and bug fixes, will be released. We’ll have more detailed info to share soon about this patch.http://eu.tekken.com/#!/en/news/patch-dates-for-tekken-7-on-pc-ps4-xb1Patch jeszcze w tym tyg. No ku.wa zdałoby się. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 W sumie to dobrze, że reagują:) Cytuj Odnośnik do komentarza
liteon4 0 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 jest jakas szansa na Leia w tekken 7? są jakies informacje na ten temat? Lei to jedna z lepszych postaci :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Podobnie sprawa ma się z grafą. Umówmy się - T7 może się podobać, mi się podoba, ale dałoby się zrobić coś o wiele ładniejszego, co mogłoby chodzić lepiej i płynniej. Na PC dało się wcisnąć 4k i krótkie loadingi, na konsolach już nie? Lol, po prostu brak umiejętności. U kumpla z ps4 przy wczytywaniu mam czas, żeby piwko otworzyć i jeszcze wziąć z kilka łyków. Po prostu Namco to partacze. Też mi się podoba, choć to nic szczególnego. Należy pamiętać, że automatowa wersja ma już nieco na karku - ponad dwa lata. Oczywiście z konsol da się więcej wycisnąć, ale namco poszło na łatwiznę. Na płynność nie ma co narzekać - betonowe 60k/s. Chciałbym 2 rzeczy: a)naprawienie online (duh) b)możliwość ustawienia, żeby nie widzieć przebrań podczas gry online Bo ogólnie jak tak wczoraj oglądałem gameplaye, to gra wydaje się faktycznie bardzo dobra, jeżeli chodzi o mechanikę (zresztą grafika też mi się podoba), ale jak widzę Lee ze słuchawką od prysznica na głowie, to dostaję raka. No ale pewnie naprawienie gry sieciowej skusi mnie i dam się ogolić. Zgadzam się. Powinno to śmigać jak SF4/Killer Instinct. To raz. Dwa z tymi dodatkami przesadzono i to bardzo. W porządku, zgodzę się, że można dać kilka zabawnych przedmiotów. Niektóre mogą podobać, niestety większość to klasyczny przykład tandety. Rozumiem, że są różne gusta, ale stoczyłem blisko 300 walk, odblokowałem większość przedmiotów i idzie to tak: kogut na głowę, prysznic na głowę, latarka na głowę, rozsypująca się na głowie jenga, zupka chińska.... Przedmiotów jest mało, a niestety większość jest lichej jakości. Choć da się stworzyć niczego sobie postaci, nawet wykorzystując zabawne przedmioty. Kilka moich przykładów: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ktoś może polecić dobrą stronę z juggle'ami i całą terminologią, chciałbym się nauczyć. A nie czaję za bardzo tej całej mechaniki juggleowania - poradniki na gameqafs to dla mnie jakaś czarna magia, nawet w grze jak jest jakaś gwiazdka w ruchu postaci to ja nie wiem ocb. :( A chcę być mistrzem tornamentu żaleznej pięści... rozumiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 836 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) http://www.avoidingthepuddle.com/ Tu znajdziesz fajne filmiki dotyczące podstaw gry. https://www.youtube.com/user/legendaryMihaaawk A tutaj podstawowe juggle. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Di 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Patch naprawiaajcy online na PS4 ma sie pojawic dzisiaj do konca dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Już jest, kolega mi tu smsuje ze działa już wszystko elegancko z online. 700mb Edytowane 8 Czerwca 2017 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Potwierdzam!!! Serwery sa stabilne i grywalne Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Działa, działa, wszystko działa - nawet cały turniej udało się wczoraj rozegrać. Na ok 15 walk - tylko w 1 przez chwilę miałem lagi. Połowa pojedynków była vs Hwoarang - no ale życie... Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 kurrr... czy rage art Akumy jest nieblokowalny? wczoraj pyknąłem przed snem 10 meczów, miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Te rage arty to cos w stylu tych super ciosow z Tekken Revolution? Nieblokowane i ludzie nimi spamuja? Czy to cos bardziej w stylu Xray z MK? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Te rage arty to cos w stylu tych super ciosow z Tekken Revolution? Nieblokowane i ludzie nimi spamuja? Czy to cos bardziej w stylu Xray z MK?Blokowalne i mozna je odpalić 1x rundę jak pasek energi spada do chyba 10%. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Spamowac nie moga, bo jest jeden na runde, przy minimalnym pasku zycia, sa blokowane i karane, wybitka. Niektore sa na high, jak Stevea, wiec mozna calkowicie uniknac, schylajac sie. Najlepiej wyczekac i karac, badz walczyc pojedynczymi ciosami, przy rage przeciwnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 kurrr... czy rage art Akumy jest nieblokowalny? wczoraj pyknąłem przed snem 10 meczów, miodzio. Jest nieblokowany. Możesz mu naskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Desk zaczyna bawić się w Tekkena 7 :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ładne pachy kroi xD Z nowych postaci bardzo mi podpasowała Kazumi i zaczynam się uczyć nią grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Czyli co, online działa już na tyle dobrze, że można już dać się ogolić za nówkę ze sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Czasem traci połączenie przy wyszukiwaniu przeciwnika ale ogólnie to z rankedami nie ma już problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Czyli co, online działa już na tyle dobrze, że można już dać się ogolić za nówkę ze sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi