grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Kochani:) mam pytanko. Ponieważ naszło mnie by kupić Tekkena w pudełku (planuję exy mieć na płytach), mam pytanie: czym sie różni edycja deluxe od zwykłej? rozumiem ze pewnie dali jakies dodatkowe postacie. Czy ta wersja deluxe to po prostu kod na season passa? Bo deluxe edition chodzi po 3 stówki. Trochę sporo jak za gierkę gdzie bije sie dwóch chłopków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 16 minut temu, grzybiarz napisał: Kochani:) mam pytanko. Ponieważ naszło mnie by kupić Tekkena w pudełku (planuję exy mieć na płytach), mam pytanie: czym sie różni edycja deluxe od zwykłej? rozumiem ze pewnie dali jakies dodatkowe postacie. Czy ta wersja deluxe to po prostu kod na season passa? Bo deluxe edition chodzi po 3 stówki. Trochę sporo jak za gierkę gdzie bije sie dwóch chłopków. Deluxe posiada przepustke sezonową i ta wesja obecnie w foli to koszt 249 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Tekken 7 nie jest EXem, jest dostepny na PC,Xbox,PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Dodam tylko, że wciąż najlepszą i przy okazji najtańszą wersję znajdziesz na PC. Jeśli pogrywasz na blaszaku i masz warunki to możesz rozważyć taką opcję. Cenowo to chyba 150 zł za wersję deluxe. Delux to niestety bieda. Dosłownie para majtów dla każdej panienki i 3 pokemonowe postacie z final fantasy i innego chińskiego dziadostwa, które swoją drogą, będą... kiedyś (na razie jest geese howard z fatal fury). A, no i są kręgle xD Jak liczysz goldy, chcesz pograć przy piwku i chcesz wersję na ps4 to łykaj standardową No i to nie jest ex;] Edytowane 4 Stycznia 2018 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 W Seasson Pass co za tym idzie w wersji Delux beda tylko 2 postacie goscinne (Gesse, Noctis) a nie trzy. Eliza jest bonusem do preorderow ktora mozna kupic osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Tekken 7 nie jest EXem ale wersja na PS4 ma Juke Box Mode. Podczas premiery nie wiedziałem że tylko PS4 ma tą funkcje i kupiłem na PC. Gdybym wiedział to oczywiście wybrałbym na Playstation. Można sobie zmienić muzykę w grze na dowolną z wszystkich części. Strasznie żałuję że nie mogę sobie grac w siódemkę z muzyką z trójki. Kiedyś jak używki ostro potanieją to kupie sobie wersję na PS4 tylko dla tego trybu Edytowane 4 Stycznia 2018 przez GwynBleidd_79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Z tym exem to mnie poniosło. Sam nawet przez chwilę testowałem wersję pecetową - jednakże tak jak kolega wyżej pisał, chciałbym pograć z kumplem przy piwie, na kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Nowe CV od teamu KYSG. Tak sobie teraz zdałem sprawę z tego, że oni działają na scenie już chyba 20 lat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) czym dłużej w to gram i czym dłużej patrzę, co ludzie w to wyrabiają, tym bardziej szanuję t7 Edytowane 7 Stycznia 2018 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Online wciaz opozniony, czy juz realtime? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Poszedł news na PPE.pl , moja spóźniona relacja ze światowego turnieju tekkena 7. Pozdrawiam wszystkich i jednocześnie zapraszam do subskrybowania mojego kanału Youtube. https://www.ppe.pl/news/56552/tekken-world-tour-finals-2017-relacja-z-wielkiego-turnieju-tekken-7.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Co wyszła w ramach season passa do tej pory? Kręgle i Noctis? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Kręgle i Geese. Noctis dopiero na wyjść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Noctis wyjdzie 20 marca Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 836 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Dostałem zgodę na restreamowanie po polsku wszystkich nadchodzących turniejów Tekken World Tour :). Nie w każdy turniejowy weekend będę mógł to robić, ale postaram się jak najczęściej restreamować. Kolejna okazja już w ten weekend - turniej w Houston, -7h różnicy, więc na sobotę trzeba będzie przygotować dużo kawy (turniej zaczyna się o 19 naszego czasu, natomiast czołowa ósemka będzie wyłoniona o 4 nad ranem; w niedzielę prawdopodobnie tylko 2h, zaczynając od 20). Minusem jest to, że nie mogę udostępniać tych filmów na YouTube. https://www.twitch.tv/jakubdi 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 836 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Tekken World Tour opuszcza Azję i powraca do USA, a konkretnie na Texas Showdown. Ogólną rozpiskę streama możecie obejrzeć tutaj: https://twitter.com/acekingoffsuit/status/992067996762951680. Ja natomiast zapraszam na polski stream Tekkena 7 jutro i pojutrze wieczorem, zgodnie z rozpiską z obrazka. Link do kanału: https://www.twitch.tv/jakubdi Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Dziwne, że nie było tutaj jeszcze wzmianki o World Tour w Łodzi, ranga Master, no to ten... odbywa się dzisiaj i jutro, z tego co się orientuję, obsada będzie dobra :V Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 ohh juz myślałem ze LEIa zapowiedzieli :) Tutaj jest temat o tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Właśnie trwają finały CEO 2018 https://www.twitch.tv/tekken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 836 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Gdyby ktoś chciał śledzić wiadomości o transmisjach z turniejów, może to robić tutaj: https://facebook.com/informatorbijatykowy/ Staram się zamieszczać je na bieżąco i do różnych bijatyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Finały były dobre - chociaż Qudans ewidentnie nie wszedł dobrze w walkę. Jeonddiang z pierwszą wygraną w TWT. P.S Gra ktoś z forum jeszcze w Tekkena (Ps4)? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Po kilku latach przerwy w graniu właśnie kupiłem sobie ps4 i tekkena 7. Leszcz jestem straszny bo zawsze grałem w soula, ale powolutku się poprawiam. Mam zieloną rangę online. Chętnie pogram i pogadam z polakami. Gram tylko Noctisem. PSN: C1REX-PL Pozdrawiam Krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ja czasem grywam, ale głównie kanapowo. Kto wie Heniu, może uda się nam zgrać na jakieś spary. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Nie gram już tak, jak kiedyś, ale z chęcią program z rodakami. Jakby co to jestem na wyspach, a co za tym idzie, łącze może nie być dość wystarczające. Spróbować warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi