Skocz do zawartości

TEKKEN 7

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czekalem na ten reveal do 2 w nocy, ledwo do roboty wstalem :D

Jaram sie mega, dla samej Anny kupuje day one. :banderas:

Oczywiscie Negan to :dynia:, liczylem ze jednak dadza Kiryu, ale 5 postaci (i pewnie stage) to wiecej niz chyba wszyscy po cichu liczyli, z reszta reakcja ludzi na zywo juz duzo mowila.

Edytowane przez smoo
Opublikowano

Warto kupić tego season passa? Teraz coś chyba 5 dyszek stoi.

Mówię o pierwszym season passie. A tak w ogóle to co to, była już kiedyś taka sytuacja, że gra ma kilka season passów? :/

Opublikowano
6 minut temu, grzybiarz napisał:

A tak w ogóle to co to, była już kiedyś taka sytuacja, że gra ma kilka season passów?

Driveclub miał. 

Opublikowano
36 minut temu, grzybiarz napisał:

Warto kupić tego season passa? Teraz coś chyba 5 dyszek stoi.

Mówię o pierwszym season passie. A tak w ogóle to co to, była już kiedyś taka sytuacja, że gra ma kilka season passów? :/

Nie opłaca się, jeśli któraś z postaci kogoś interesuje, to lepiej oddzielnie kupić (całe dwie - obecnie  każda po 16.50)

Wczorajsze finały ciekawe, szkoda, że Qudans nie wygrał, ale LowHigha też lubię, najlepszy Shaheen na świecie.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Poważnie w tej części nie ma Team Battle? Zamierzałem kupić ale teraz już się poważnie zastanawiam, nie widzi mi się podczas gry z kumplem obok co walkę wychodzić znów do menu, wybierać postać, loading i znow walczyć..

Edytowane przez zagroo
Opublikowano

Negan pasuje, tylko do Mortala, tutaj będzie się niestety marnował.

Tak btw. nie było czasem takiej gadki, że w przeciwieństwie do Street Fightera w Tekkenie wszystkie postacie będą za darmo, bez SP ?

Opublikowano

Gram na medium w tryb fabularny... ciężko gra mi się tym typkiem ze street fightera... nie mogę wykonać żadnego ataku specjalnego, by zbić pasek:/

W ogóle to gra mi się trudno, walczę teraz z tą babą Kazumi, atakuje mnie tak, że nie idzie tego zablokować.

Jak ją pokonać po tym motywie, co pod koniec się nie rusza? Myślałem, że trza zrobić unik w bok, ale chyba jednak to ja muszę ją zaatakować.

Opublikowano

Kupiłem jednak tego season passa, ponieważ kiedyś postanowiłem sobie zakupić wszelkie DLC do gier, które mam na płytach (a mam ich mało). 

No i co widzę, to to, że Eliza nie łapie się na season passa i trza ją osobno zakupić?:/