Skocz do zawartości

TEKKEN 7

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edycja Ultimate za 209zł obecnie. Do tej pory miałem kompletnie wywalone na ten tytuł (ostatni Tekken przy którym bawiłem się naprawdę dobrze to TK3 oczywiście) ale tak mnie naszło jakoś. I tutaj pytanko: ta cena, ta edycja - ma to sens?

Opublikowano

Pierwszy season pass jak dla mnie do zaorania (postacie pokemony jak Geese czy Noctis nikogo), ale na drugi się skuszę (Ania :s159:, Lei, może Negana nie spieprzą, chociaż on to się do Mortala nadaje z tym bejzbolem) jak będzie promocja.

Opublikowano

Jest też wersja z sezonem pierwszym za 169, z tym że ja celuję zawsze w opcje full (jeśli chodzi o bijatyki), więc golas w sumie średnio mnie interesuje. Dlatego pytam czy ta cena a Ultimate jest ok. Ta edycja jest dostępna w pudełku też? Jakoś nie mogę się doszukać.

Opublikowano

Amer, jakbyś brał T7 plus SP1 w ostatnich promocjach, a teraz kupił w promocji SP2 to wyszłoby całość za 205 PLN. Ultimate za 209 PLN nic więcej w sobie chyba nie ma, więc taniej raczej nie znajdziesz kompletu.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj o 12 startuje święto tekkena, czyli finały TWT. W sobotę turniej ostatniej szansy, zapisanych około 300 osób w tym kilku Polaków.

Jutro finały właściwe, a na koniec na 99% odkrycie nowych DLC.

Ja się zamykam w piwnicy z prowiantem i oglądam od A do Z.

• Plusik 2
Opublikowano

Ok sprostowanie, od jutra Marduk i Armor King, Julia i Negan w pozniejszym terminie.

Trailer Negana, fajny pomysl ale postac widac ze poki co we wczesnej fazie produkcji.

:dynia:

Opublikowano

Trailer Negana został przygotowany osobno, tej zawartości nie będzie w grze.

PS Największy turniej na świecie wygrał operator Pandy. Musiałem wbiec na scenę i pogratulować ;).

• Plusik 3
  • Dzięki 1
Opublikowano

Samej sceny z trailera nie bedzie, ale na fragmentach gameplayu na ktorym go pokazuja wyglada poki co bardzo slabo, fatalna animacja i kompletnie nie pasuje do konwencji, wyglada jakby go z zywcem z injustass wyciagneli albo innego mortala.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak myślałem. Eliza nie jest częścią Season Passa, była dodawana w ramach osobnego kodu do pre-orderów. Powinieneś był dostać kod ze sklepu, w którym zamówiłeś grę.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 17.02.2019 o 15:15, Di napisał:

Tak, same DLC tylko odblokowuje postacie. Paczki zajmują po niewiele ponad 1 MB.

Kuba a jest jakieś aktywne comunnity graczy ? Backdash , tekkenpro leży .