Hendrix 2 731 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 W sumie fighterach rzadko jest tak toksycznie, powiedziałbym nawet, że FGC jest generalnie ok, minus Mortal Kombat, tutaj społeczność idzie z duchem gry :v. Teraz jeszcze discordy, umawianie się na mecze, szukanie osób o podobnym poziomie - w porównaniu do starych czasów to luksus. No, ale minus fighterów jest taki, że nigdy nie wyjdą poza pewną niszę - nie ma drużyny żeby zrzucić winę za przegraną, wymagają nauki systemów, wymagają nauki sterowania i egzekucji, nie uniknie się częstego przegrywania na początku. Dlatego najpopularniejsze fightery to Mortal Kombat i Smash, jeden z względnie rozbudowanym singlem, drugi nastawiony na casualową rozgrywkę, mający wieloletnią historię i mnóstwo popularnych IP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Ze Smasha to taka bijatyka, jak z gry w tazosy strategia ekonomiczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 5 godzin temu, Mejm napisał: Przeciez w singlu sie zawsze wygrywa, nie wiem po co odpalac multi? Chyba po to zeby po walce ktos ci pisal zebys umarl i ze on sie moze nie kontrolowac. To w TTT2 na ps3 takie rzeczy mi się działy. Odpalajac T7 liczyłem na to samo i blokowanie zjebów, ale nikt mi nie wysłał żadnej obraźliwej wiadomości. Singiel w 5tce był fajny, każda postać miałą jakieś lore co do turnieju a nie singiel tylko dla wybranych a dla reszty jedna walka, często durnie zakonczona. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 A mi się podobało story mode w Tekkenie 7. Takie trochę shonenowe anime + kretyński humor i sceny jak z filmu klasy B sensacyjego. Czułem się jak dziecko oglądające filmiki z Tekkena 3:) Dla mnie najlepsza odsłona po trójce, sama rozgrywka jest bardzo fajna. Oczywiście to nie ten poziom absolutnie, ale Tekken 5 mi nie pasował w przeciwieństwie do większości, a w szóstkę zagrałem raz i mnie odrzuciła. Gdyby nie te chore DLC to bym się nie czepiał przesadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 @roivas T5 ci nie pasował ale 7 już tak? Przecież to w zasadzie ewolucja formuły z tamtej odsłony. Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 4 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: @roivas T5 ci nie pasował ale 7 już tak? Przecież to w zasadzie ewolucja formuły z tamtej odsłony. Pewnie po Tekkenie 3 mi nic nie pasowało i miałem za wysokie oczekiwania. Tak jak po Soul Caliburze 2 nie podobała mi się trójka. Czas pokazał, że nie była taka zła w porównaniu do następnych odsłon. Wobec Tekkena 7 nie miałem żadnych wymagań i po prostu fajnie mi się w niego gra, odrobinę tak jak dawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 https://polygamia.pl/premier-polski-w-tekken-7-nowe-informacje-prosto-od-tworcow-dla-polygamia-pl,6616941361867360a Cytat Czy mógłbyś ujawnić nam, w jakich sztukach walki specjalizuje się pani premier? Będzie raczej korzystała z siły swoich pięści czy używała jakichś przedmiotów? To wciąż tajemnica. Ale mieliście w Polsce kilku mistrzów świata w tym konkretnym stylu, może to będzie jakaś podpowiedź. Judo? A może skoki narciarskie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 5 godzin temu, ornit napisał: A może skoki narciarskie? Jak skoki to tylko Perfect Frame Telemark crushujący high, evade'ujący mid, nie ma innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 judo chyba by pasowało, biorąc pod uwagę, że nie ma postaci używającej stricte tej sztuki walki. no jest Paul.....ale to Paul.... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 Odpalam tekkena 7, a tam monit żebym grał od nowa albo pobrał zawartość z psn? Jaka zawartość? W ogóle w aktualnościach widnieje ze dziś po raz pierwszy grałem w tekkena. A tam trophy na 48%. Czy to jakiś błąd bo mam soft w wersji beta? Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 14 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2021 (edytowane) 17 godzin temu, Kazub napisał: judo chyba by pasowało, biorąc pod uwagę, że nie ma postaci używającej stricte tej sztuki walki. no jest Paul.....ale to Paul.... Możliwe, w końcu Nastula coś tam w Japonii waczył w MMA w Prajdzie. A tak swoją drogą temat był już wałkowany podejrzewam, ale to co zrobili z turniejami to jest kryminał w tej grze. 3 razy pod rząd mnie wywaliło bo ktoś wyszedł, mimo, że byłem hostem i czekałem na finał. I oni chcą kasę za jakieś dodatki a od 4 lat tego nie naprawili gdzie cały tryb jest niegrywalny i marnuje ci czas tylko... Edytowane 14 marca 2021 przez roivas Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Lidia Sobieska. Dzień dobry. https://www.destructoid.com/stories/we-got-a-lore-filled-tease-for-tekken-7-s-polish-prime-minister-dlc-character-622827.phtml I będzie napierdzielać z karate. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Potomkini Jana III? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 jin już walczy kyokushin karate, więc co to będzie? shotokan? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Jin to stawiałbym na tradycyjne karate, albo jakis odłam kyok. Czyste Kyok to Paul, mówi Osu i w ogóle XD tyle, że dużo jego ciosów to techniki z kata. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 (edytowane) Jeżeli karate to jedyne prawdziwe polskie karate Tsunami mistrza Murata Mam nadzieję, że zrobili research i będzie uderzenie łopatą i grabiami Edytowane 15 marca 2021 przez mcp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 imię bardzo ładne.... ale te gadżety jak z inwentarza prawdziwego polaka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Karate po Polsku dobry styl Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 w komentarzach ktoś dodał, że w tekken revolution zaraz po elizie był pomysł na "żeńskiego paula". to może być to.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 Obecnie mamy wice mistrza swiata w karate kyokushin wiec by karate by pasowalo. Ale jest juz Jin. Na kiedy jest planowane wiecej info? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 na 21/03 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 Cytat She better have her limo driver ram into her opponent for her Rage Drive, leading into her jumping out of the roof to continue her combo for the people of Poland. najlepszy comment... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 18 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2021 breaking news... Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 21 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2021 O ja pierdolę Widziałem właśnie trailer na twitchu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 21 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2021 (edytowane) "Załatwię to jeszcze przed obiadem" Stary stage Edytowane 21 marca 2021 przez smoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi