tk___tk 4 795 Opublikowano 14 lipca 2014 Opublikowano 14 lipca 2014 (edytowane) serial opowiada o prekursorach badań nad ludzką seksualnością i przeciwnościach losu jakim musieli stawiać czoła owi prekursorzy. pojawia się w nim dużo scen masturbacji wibratorem z mikro-kamerą w środku i tym podobnych. w rolach głównych michael sheen i nominowana w tym roku do nagrody emmy lizzy caplan (<3). masters of sex było na początku nazywane "mad men dla ubogich", ale jest to moim zdaniem krzywdzące dla tego znakomitego serialu. wczoraj premierę miał pierwszy odcinek drugiego sezonu. polecam gorąco i zapraszam do dyskusji. Edytowane 14 lipca 2014 przez tk___tk Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 14 lipca 2014 Opublikowano 14 lipca 2014 Czytalem o tym 'w sieci' czy tam 'do rzeczy', nie pamietam. ogolnie polecali mocno jak warto teka to sprawdze, jak tylko skoncze ogladac 'louie' Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 września 2014 Autor Opublikowano 2 września 2014 ale super wczorajszy odcinek. czemu wy tego jeszcze nie oglądacie to ja nawet nie. drugi sezon jest chyba jeszcze lepszy od pierwszego. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Ja właśnie ostatnio zacząłem oglądać i muszę przyznać, że jak na początku średnio mnie ruszył to teraz(7 odcinek 1 sezonu) ładnie się rozkręcił. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=j5BJVyhkPLs jak tam?? nadal nie oglądacie tego znakomitego serialu? Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Tak. Jak dokończę obecny sezon Modern Family, to biorę się za Mad Men 7B. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi