Opublikowano 14 lipca 201410 l serial opowiada o prekursorach badań nad ludzką seksualnością i przeciwnościach losu jakim musieli stawiać czoła owi prekursorzy. pojawia się w nim dużo scen masturbacji wibratorem z mikro-kamerą w środku i tym podobnych. w rolach głównych michael sheen i nominowana w tym roku do nagrody emmy lizzy caplan (<3). masters of sex było na początku nazywane "mad men dla ubogich", ale jest to moim zdaniem krzywdzące dla tego znakomitego serialu. wczoraj premierę miał pierwszy odcinek drugiego sezonu. polecam gorąco i zapraszam do dyskusji. Edytowane 14 lipca 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 14 lipca 201410 l Czytalem o tym 'w sieci' czy tam 'do rzeczy', nie pamietam. ogolnie polecali mocno jak warto teka to sprawdze, jak tylko skoncze ogladac 'louie'
Opublikowano 2 września 201410 l Autor ale super wczorajszy odcinek. czemu wy tego jeszcze nie oglądacie to ja nawet nie. drugi sezon jest chyba jeszcze lepszy od pierwszego.
Opublikowano 2 września 201410 l Ja właśnie ostatnio zacząłem oglądać i muszę przyznać, że jak na początku średnio mnie ruszył to teraz(7 odcinek 1 sezonu) ładnie się rozkręcił.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Autor https://www.youtube.com/watch?v=j5BJVyhkPLs jak tam?? nadal nie oglądacie tego znakomitego serialu?
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Tak. Jak dokończę obecny sezon Modern Family, to biorę się za Mad Men 7B.