Skocz do zawartości

Masters Of Sex - 2013 - Showtime

Featured Replies

Opublikowano

Masters.of_.Sex_.S01E01-e1380162421976.j

serial opowiada o prekursorach badań nad ludzką seksualnością i przeciwnościach losu jakim musieli stawiać czoła owi prekursorzy. pojawia się  w nim dużo scen masturbacji wibratorem z mikro-kamerą w środku i tym podobnych. w rolach głównych michael sheen i nominowana w tym roku do nagrody emmy lizzy caplan (<3). masters of sex było na początku nazywane "mad men dla ubogich", ale jest to moim zdaniem krzywdzące dla tego znakomitego serialu. wczoraj premierę miał pierwszy odcinek drugiego sezonu.

polecam gorąco i zapraszam do dyskusji.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 796
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czytalem o tym 'w sieci' czy tam 'do rzeczy', nie pamietam. ogolnie polecali mocno

jak warto teka to sprawdze, jak tylko skoncze ogladac 'louie' 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

ale super wczorajszy odcinek. czemu wy tego jeszcze nie oglądacie to ja nawet nie. drugi sezon jest chyba jeszcze lepszy od pierwszego.

Opublikowano

Ja właśnie ostatnio zacząłem oglądać i muszę przyznać, że jak na początku średnio mnie ruszył to teraz(7 odcinek 1 sezonu) ładnie się rozkręcił.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak.

Jak dokończę obecny sezon Modern Family, to biorę się za Mad Men 7B.