Voytec 2 761 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Jaram się niezmiernie. To prezentuje się wyśmienicie zarówno pod względem gameplayu, art designu i poprawionego silnika. Zakup w premierę obowiązkowy. Fajnie, że po splatynowaniu podstawki zostały mi jeszcze dodatki do wymaksowania (to cholerne zbieranie monet ). Będzie co robić czekając na tą perełkę. 4 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 W sumie w pojedynku Deus Ex:MD vs Dishonored 2 stawiałem bardziej na grę zespołu z Montrealu. A po tym, co zostało pokazane, to D2 prezentuje sie lepiej. Tak czy siak, zakup tych dwóch gier na premierę to obowiązek dla fanów skradanek. Cieszy tym bardziej fakt, ze to gra właśnie takiego kalibru była podstawą podczas konferencji Bethesdy a nie inny casualowy tytuł. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 na razie gra targow, cos pieknego pod kazdym wzgledem, szczeka na podlodze Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 (edytowane) No to chyba tylko u mnie zero podjarki! Mi sie nie podoba, może dlatego że zraziłem sie po części 1 przy której sie wynudziłem. Mafia dla no1! Edytowane 13 czerwca 2016 przez Fanek Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 (edytowane) Wszystko co chciałem zobaczyć zobaczyłem, no może prócz Corvo w akcji ale na to przyjdzie czas, ogólnie widzę, że poszli w dobrym kierunku jestem spokojny gra zapowiada się wybornie! Jak usłyszałem muzyczkę z main theme ciary natychmiastowe Fanek świetne gry są dla koneserów, dobre dla januszy dzisiejszego światka graczy. Edytowane 13 czerwca 2016 przez Soul Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Też bierę day one, liczę że jakiś ładny steelbook też będzie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 fajna nawet Soul przecież w tym trailerze to sam Corvo w akcji jest więc o co ci chodzi? ;d Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Akcja=gameplay a tego mi nie pokazali, może później pojawi się coś w necie, ogólnie fajnie zrobili wybór postaci, dobry patent podoba mi się! Ależ będzie grane! Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 fajna nawet Soul przecież w tym trailerze to sam Corvo w akcji jest więc o co ci chodzi? ;d Ten steelbook Mam nadzieję, że wypuszą po prostu jakąś edycję specjalną w steelbooku! 1 Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Całe szczęście, że nie poszli dzisiejszymi trendami i mamy tylko dopieszczonego singla (mam nadzieje). Nie ma co-opa i innych dziwnych trybów byle mikro wrzucić. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Brak w necie jakiś off-screen gameplayów, myślałem, że coś się pokaże a tu dupa :< Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 Kolekcjonerka dostępna już w paru sklepach z ceną ok. 420 zł, nie powiem fajnie to wygląda ale raczej poczekam na sam steelbook jeśli taka wersja też będzie. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Ja już zakupiłem na Ultimie jak tylko się pojawiła Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Prewencyjnie zamówiłem kolekcjonerkę i dziś przeglądając kig zauważyłem, że wersja na PC i PS4 jest wyprzedana. Koszt ~400zł, gra za 200, jedynka w cyfrze i fanty za 200... IMO dobry deal. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Robię sobie drugie przejście jedynki przed premierą kontynuacji i muszę powiedzieć, że nie potrafię grać, tak jak typek z filmów Soula. Niby korci strasznie ale jakoś nie jestem przyzwyczajony do tego rodzaju gry. Nawet jakbym zaczął jeszcze raz, to i tak pewnie skończyłoby się na skradaniu. Przy okazji, przypomniało mi się, jak duźo opcji przejścia danej lokacji, oferuje ta gra. Human Revolution jednak jest w tyle. Ciekawe, jak będzie w starciu sequeli! Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Prewencyjnie zamówiłem kolekcjonerkę i dziś przeglądając kig zauważyłem, że wersja na PC i PS4 jest wyprzedana. Koszt ~400zł, gra za 200, jedynka w cyfrze i fanty za 200... IMO dobry deal. Wiadomo że cenowo to dość rozsądnie wygląda, tylko w moim przypadku zastanawiam się czy potrzebne mi graty żeby stały na półce i się kurzyły Jakby do tej kolekcjonerki dorzucili jeszcze SP i wzorem jedynki zaoferowali dwa naprawdę konkretne dlcki to już bym się skusił. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Robię sobie drugie przejście jedynki przed premierą kontynuacji i muszę powiedzieć, że nie potrafię grać, tak jak typek z filmów Soula. Niby korci strasznie ale jakoś nie jestem przyzwyczajony do tego rodzaju gry. Nawet jakbym zaczął jeszcze raz, to i tak pewnie skończyłoby się na skradaniu. Przy okazji, przypomniało mi się, jak duźo opcji przejścia danej lokacji, oferuje ta gra. Human Revolution jednak jest w tyle. Ciekawe, jak będzie w starciu sequeli! HR miał biedniejsze zróżnicowanie zaliczania misji, ale stawiał jednak bardziej na kwestie około gameplayowe jak umiejętne gadki i idące za nimi np. alternatywne rozw. problemów. MD ma pójśc w tym aspekcie jescze mocniej, bo również podczas potyczek z bossami. trochę nie fair zestawiać je jako np. skradanki/ gry akcji. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 28 lipca 2016 Opublikowano 28 lipca 2016 https://bethesda.net/#en/events/game/dishonored-2-the-evolution-of-emily-and-corvo/2016/07/28/164 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opis Dema Corvo https://bethesda.net/#en/events/game/dishonored-2-at-quakecon-corvo-high-chaos-demo/2016/08/04/173 4 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 LOL? Co to ma być? 2006 rok? Ja chce pełnoprawny film z ewentualnym komentarzem twórców jak Golden Cat w 2012 roku! Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Ja też nie wiem co oni tak mało tego dają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi