Papaj 465 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Fajnie, że dali taką opcję. W jedynkę też na siłę dało radę tak grać. Tylko, że gra była zrobiona pod uźywanie dużej ilości mocy. Nie używając ich, zwyczajnie nie czułem już tej samej satysfakcji z gry. Mam nadzieję, że teraz znaleźli złoty środek i bedzie to tak samo dająca frajdę opcja gry, jak z mocami. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Ostatnio twórcy mówili, że warto nadrobić fabularne dlc do jedynki, gdyż stanowią one "pomost" do sequela, a że jakoś przy premierze sobie je darowałem to postanowiłem teraz to nadrobić. Ale mam jedno pytanie: czy trzeba mieć ukończony główny wątek czy można w nie grać niezależnie (bo jedynkę przechodziłem na ps3, a w dodatki chciałbym już na pececie)? W ogóle czy te dlc są równie dobre jak podstawka? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 W DLC można grać osobno. Na PC jest osobna zakładka od DLC, save'y też są osobne. Mi osobiście jakoś się nie chce w nie grać ale może jeszcze się przemogę. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Przeszedłem te DLC'kowe i moim zdaniem są bardzo fajne misje, nie ma ich Bóg wie ile więc warto się przemóc. Fabuła też całkiem ciekawa, przedstawia wydarzenia które działy się w międzyczasie podstawki i były nie mniej ważne. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Oba dodatki razem są jak osobna kampania. Fabularnie są podobnie fajne jak podstawka. Do tego Michael Madsen jako Daud Fajnie, że DLC to pomost, bo przed premierą dwójki planowałem je wymaksować więc tym bardziej będzie warto wrócić. Ale coś mi tak pachniało, skoro na pierwszym gameplayu pojawiają się postaci i z podstawki i dodatków. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 (edytowane) W ogóle czy te dlc są równie dobre jak podstawka? Są świetne, lepsze niż podstawka imo. Edytowane 19 sierpnia 2016 przez messer88 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 sierpnia 2016 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Corvo w akcji. http://m.ign.com/videos/2016/08/18/dishonored-2-developer-interview-ign-live-gamescom-2016 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Emily ze swoim cieniem to chyba za dużo GoT i Melisandre sie naoglądała. Mam wrażenie, że za dużo pokazują walki, ja tam jedyneczkę ukończyłem full stealth. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Pokazują nowe możliwości, podczas skradania też pewnie jakieś są, ale dużo trudniej było by je nam zaprezentować, mnie tam cieszy to co widzę a i tak trzeba przyznać, że nie chwalą się zbytnio nowymi materiałami. Warto też posłuchać coś gościu mówi a przede wszystkim kto testuje grę a robi to nikt inny jak Pan od filmików które co jakiś czas wrzucam także ja o tą grę jestem mega spokojny. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Dali by lepiej jakiś nowy gameplay, chociaż z 10minut. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Jump the queue to play Dishonored 2 at EGX Be the first to play this world-first hands-on demo. http://www.eurogamer.net/articles/2016-09-06-jump-the-queue-to-play-dishonored-2-at-egx Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Jak ktoś zainteresowany to np. na muve dorzucają steelbook, niestety nie ten sam który jest w kolekcjonerce, a szkoda bo imo mistrz. A trailer nieźle się prezentuje, dawać mi to już! Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Z tego trailera wydaje mi się, że Outsidera będziemy widywać też poza Voidem tak jak Jokera w Arkham Knight Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Nie wiem czemu ale im bliżej premiery tym mniejszy mam hype na tę grę. Nawet ten trailer większego wrażenia na mnie nie wyrwał. Może to dlatego, że całkiem niedawno przechodziłem jedynkę ponownie na niskim chaosie albo, że skradankowo zaspokoił mnie nowy deus ex i chwilowo mam przesyt. Ale z racji, że w listopadzie tylko ta gra wychodzi z ciekawszych produkcji to ogram, ale nie wiem czy na blantmana. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Ja teraz koncze platynowac jedynke wiec troche jaranko mam, tym bardziej ze wszystko wydaje sie tutaj 'bigger and better'. Oby tylko moja ulubiona aktywnosc poboczna z jedynki znalazla sie tez w 2jce, mianowicie: Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Widac jak Corvo traci moce Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Ta łódź to pewno nasz nowy Hound Pits Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Nie wiem czemu ale im bliżej premiery tym mniejszy mam hype na tę grę. Nawet ten trailer większego wrażenia na mnie nie wyrwał. Może to dlatego, że całkiem niedawno przechodziłem jedynkę ponownie na niskim chaosie albo, że skradankowo zaspokoił mnie nowy deus ex i chwilowo mam przesyt. Ale z racji, że w listopadzie tylko ta gra wychodzi z ciekawszych produkcji to ogram, ale nie wiem czy na blantmana. A ja na odwrót. Wracam maksować dodatki bo z gier, które wychodzą w tym roku, największy hype mam na D2. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Dokładnie, dla mnie Dishonored 2 również jest grą nr 1 tego roku, będzie grubo. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Przecież Dishonired 2, to jedyne co ciekawego zostało do końca roku. Must have. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) Jeszcze Rise of the Tomb Raider i South Park: Fractured But Whole Edytowane 13 września 2016 przez Voytec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi