Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 11 listopada już niedługo. Jedynkę brałem premierowo i tutaj chyba będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Nie widzę innej opcji, u mnie bankowo na premierę zawita. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Ktoś się zapytał o recenzje Edytowane 25 Października 2016 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Przecież to będzie jedna z gier roku. Biore na premierę. Tak samo jak jedynkę cztery lata temu. Skończyłem chyba ze cztery razy i to wciąż jedna z moich ulubionych gierek. Fabularnie szykuje się wśród a gameplay to po prostu kosa. No i dwóch grywalnych bohaterów. W każdej misji będą do wyboru czy sterujemy tak jak narzucić to tempo fabularne? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Wybierasz raz na poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Czyli już na starcie gra na minimum dwa przejścia. Uwielbiam takie podejście twórców. Do tego dodajmy cztery różne zakonczenia po dwa dla Corvo i Emily (low i high chaos). Tym razem nie będzie zaszczurzonego miasta ale o samej metropolii w D2 praktycznie nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Podobno jest tyle możliwości przejścia gry, że za pierwszym razem, kończąc grę czy to Corvo czy Emili odkryjesz jedynie 20% danego poziomu czyli dwa przejścia dadzą Ci 40% więc myślę, że spokojnie grę przejdzie się minimum te 5-6 razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 To chyba pod warunkiem, ze nikt nie bedzie staral sie eksplorowac poziomow. Nie wiem jak wy, ale ja w jedynce najpierw czyscilem okolice, a pozniej zwiedzalem kazdy zakamarek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 No ja robiłem podobnie i nigdy nie grałem na Rambo. To przemykanie obok wrogów do jedngo celu - bezcenne. Świetnie wypadały też wszelkie notatki pororzucane po poziomach bo zayebiście opisywały świat gry. I gra w żaden sposób nie narzuca nam zagłębiania się w szczegóły Dunwall. Absolutny top minionej generacji i teraz będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Słuchaj oni raczej mówili o tak zwanych zwykłych graczach, ja też lubię wpierw wszystko wylizać, ale trzeba pamiętać, że jak masz kilka dróg dostępu to siłą rzeczy skorzystasz tylko z jednej no chyba, że będziesz się wracał i ich szukał od razu tylko jaki w tym sens skoro będziesz chciał przejść tą grę jeszcze parę razy. Fajnie jak taka myśl sama pojawia się w głowie "aaa następnym razem to zrobię tak i tak" to raz w dwa nie wiem jak wy ale mi zawsze coś ujdzie uwadze co znajduję dopiero za drugim albo i nawet trzecim razem. W Dishonored 2 ma być tego dużo więcej z tego co mówili skupili się głównie na tym elemencie rozgrywki będzie więcej wyborów i możliwości Edytowane 27 Października 2016 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Leci Day One - innej opcji po prostu nie ma. A będzie jakiś coop? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Leci Day One - innej opcji po prostu nie ma. A będzie jakiś coop?Coop w tej to byloby cudo. No ale niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Leci Day One - innej opcji po prostu nie ma. A będzie jakiś coop?Coop w tej to byloby cudo. No ale niestety. No najlepiej taki a'la Chaos Theory Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Już widzę gameplaye tych hardkorów, którzy jedynkę opanowali do perfekcji. Dobra, koniec pier.dolenia. Trzeba wymaksować Knife of Dunwall i Brigmore Witches. W końcu dodatki mają być pomostem między 1 a 2 częścią. Warto sobie odświeżyć, szczególnie, że przeszedłem je tylko raz. Soul, maksowałeś ten dodatek z Challenge Roomami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 A jak wypada remaster jedynki? Teraz juz na półtora tygodnia przed premierą D2 nie będę specjalnie kupował ale później z przyjemnoscia sobie odswieze jedna z moich ulubionych gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Daruj sobie. Podciągnięta rozdzielczość i klatki. Gra wygląda tak samo. To port edycji GOTY. Jak grałeś na PS3 to uważam, że absolutnie nie warto. No chyba, że chcesz odświeżyć, a nie masz już PS3. Edytowane 30 Października 2016 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Mam PS3 (i nie sprzedam nigdy) dlatego pytam właśnie. Ale wyciąga chociaż te 60 klatek i natywne fullhd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 1080p/30fps + wszystkie DLCRemaster z tego biedny, to jest bardziej port z podciagnieta rozdzialka i ustawieniami high z PC. Nic mi nie crashowalo, glitchy zadnych, wszystko smigalo jak nalezy no i graficznie lepiej od ps3/x360, niewiele, ale lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jak będzie w dobrej cenie to wezmę na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jak robisz preorder to chyba daja remaster za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 W tej edycji kolekcjonerskiej dają remastera czy też port jak z resztą wersji tego nie wiem. Nie maksowałem skończyłem jedynie i to jeszcze w GOTY wersji na X360, także dawno temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 A faktcznie jest kod na remastera w tej edycji. Cenowo nie jest źle bo 249 zeta i do tego klasyk z dlc. A Bethesda wspomina cokolwiek o przepustkach sezonowych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Póki co nie Dishonored 2 w złocie Panowie! Edytowane 2 Listopada 2016 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi