gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Muve odpisało mi na komentarz na fb- "grę dostarczymy na 10 listopada. [MG]" Czyli w długi łikend napierdzielanko B) Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Dishonored 2 w złocie Panowie! A niedługo i w platynie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Świetne, pomysłowe CGI. Nie mogę się już doczekać :rose: Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dla zainteresowanych lista pucharków. http://psnprofiles.com/trophies/5528-Dishonored-2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Bethesda z recenzjami robi embargo do premiery jak z Doomem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Tak. Już tak będzie z każdą ich wydawaną grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Póki każda ich gra będzie tak dobra jak Doom, Wolf, czy pierwsze Dishonored - nie widzę problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 To jestes slepy. Jest to niesamowicie grozny preceder, ktory ma wplyw na graczy. Jezeli Bethesda utrzyma swoje stanowisko i inni wydawcy zrobia to samo to jedyne informacje o grze przed premiera bedziesz mial z oplacanych kanalow na youtube czy innych zasponsorowanych atykulow. Nie dostarczenie kopii gry przed premiera i poddanie jej profesjonalnej ocenie jest niedopuszczalne. Jest pelno artykulow i dyskusji na ten temat. Polecam sie zapoznac, bo to co piszesz smierdzi ignorancja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Akurat o Bethesde nie ma się co martwić. Ale również nie jestem za takimi akcjami. Wolę wiedzieć na co mam wydać kase. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Potwierdzam, oceny gier zawsze powinny być wcześniej już im się nieźle w dupach przewraca Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Nie chodzi o jakosc tych tytulow Nemesis. Spojrz na No Man's Sky zeby zrozumiec co moze z oczekiwaniami zrobic niedopuszczenie prasy do opisania gameplayu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Macie racje, ale embargo na recenzje do premiery to nie pierwszyzna. Od lat niektórzy wydawcy je nakładają. Nagle wielkie larmo się zrobiło z okazji Mafii 3. Recepta jest prosta. Jak gry nie jestem pewny i jest embargo do dnia premiery to czekam i kupuję po premierze. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 W przypadku tej gry akurat na zadna recke nie musze czekac Cytuj Odnośnik do komentarza
oddball66 18 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ultima będzie dziś wysyłać - informacja uzyskania na infolinii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 No ja już dziś będę giercował Cytuj Odnośnik do komentarza
oddball66 18 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 No ja już dziś będę giercował To czekamy na Twoje wrażenia! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Spoko jutro coś skrobnę i postaram się być obiektywny Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 No ja już dziś będę giercował To na jutro koniecznie wrazenia. Ja może w piątek będę grał bo jutro nie zdaze raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Outsider ma teraz inny głos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 No ja już dziś będę giercował To czekamy na Twoje wrażenia! No ja już dziś będę giercował To na jutro koniecznie wrazenia. Ja może w piątek będę grał bo jutro nie zdaze raczej. Soul to fanboj pierwszej części więc ja bym jednak zbyt serio jego opinii nie brał bo obiektywna to na pewno nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Spoko jutro coś skrobnę i postaram się być obiektywny No przecież sam to zauważyłem ps właśnie macam kolekcjonerkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Outsider ma teraz inny głos? Tak, tragiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Kurdę, trailer ma 4 tys wyświetleń. Gra w ogóle zapomniałem, że wychodzi już. Słabo się sprzeda tego jestem pewien i koniec marki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi