Gość Soul Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Nie mogło być inaczej. Najlepsza gra akcji/przygodowa Dishonored 2 (Arkane Studios/Bethesda Softworks) Hitman (IO Interactive/Square-Enix) Hyper Light Drifter (Heart Machine) Ratchet & Clank (Insomniac Games/Sony Interactive Entertainment) Uncharted 4: A Thief’s End (Naughty Dog/Sony Interactive Entertainment) Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Mogło i to bardzo, dobrze jednak, że ta gra coś zdobyła. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 19 grudnia pierwsza gruba łatka Nowe funkcje Tryb nowej gry plus Nowa opcja w kole działań umożliwiająca odkrycie lub schowanie elementów Ulepszone funkcje Poprawione złe naliczanie zabójstw przez Oraculum w Cesarskim Konserwatorium Modyfikacja systemu wykrywania gracza przez SI pozwalająca na jednoznaczne stwierdzenie, kiedy gracz zostaje odkryty Poprawienie ruchów SI w czasie biegu Poprawione efekty różnych amuletów (siłowanie na rękę, duchowa rezerwa itd.) Poprawiony tryb spowolnienia, w którym niektóre polecenia były ignorowane Poprawki i udoskonalenia żądzy krwi Zabijanie przeciwnika jego własna kulą jest teraz skuteczniejsze Modyfikacja szybkości uzupełniania mikstury many w zależności od poziomu trudności Poprawa wydajności i optymalizacja gry Naprawiono różne problemy związane z logiką gry Naprawiono problemy związane z interfejsem użytkownika Poprawili to co mnie najbardziej bolało w samym gameplayu, mam nadzieje, że bug z blue screenem w PS4 PRO też zniknie. Cytuj
estel 806 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 W NG+ mozna mieszac ze soba moce Corvo i Emily! Cytuj
Gość Soul Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Tak wiem i nie wiem co o tym myśleć... Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Do zabawy fajna sprawa, a jak ktoś celuje w platynę też chyba może sobie znacznie tym ułatwić sprawę mieszając skille obu postaci. Cytuj
estel 806 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 W sensie, ze co Soul? Nie chcesz nie uzywasz i tyle. Ja tam jeszcze licze na nielimitowana mane w tym nastepnym patchu z customowym poziomem trudnosci. Moze byc fajnie Cytuj
Gość Soul Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 (edytowane) IMO zniknie trochę sens podziału na postacie, podobały mi się te różnice między nimi, ten wybór który miałem teraz jak Corvo może mieć wszystko to jaki jest sens grać Emili ? tak wiem, że nie muszę ale mogę więc już wiem jak to się skończy, zupełności wystarczyło by New Game Plus No ale jak dają to trzeba brać Edytowane 15 grudnia 2016 przez Soul 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 grudnia 2016 Opublikowano 19 grudnia 2016 Ten patch w wersji 1.01, to już jest z NG+ dzisiejszą, czy nie? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 grudnia 2016 Opublikowano 19 grudnia 2016 9,5 giga prawie waży, więc coś jest na rzeczy. A był od premiery jakiś patch? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 grudnia 2016 Opublikowano 19 grudnia 2016 Był właśnie 9.5 day one patch. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 grudnia 2016 Opublikowano 19 grudnia 2016 Jest już patch 1.02, waży trochę ponad 1 giga. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 grudnia 2016 Opublikowano 19 grudnia 2016 (edytowane) Jest moc pierwsze testy plus jak toi wygląda w menu Edytowane 20 grudnia 2016 przez Soul Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 (edytowane) Oraz wiele innych, charakterystycznych twarzy zawdzięczamy niejakiemu Cedricowi Peyravernayowi- artyście o nazwisku jak z samej gry. Więcej tutaj: https://www.artstation.com/artist/cedricpeyravernay i na fb: https://www.facebook.com/cedricpeyravernayartworks/ Polecam obejrzeć, nie tylko dla artów z Dishonored. Ktoś swoją drogą będzie kupował artbook? Edytowane 28 grudnia 2016 przez gkihdghdhj Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 Ale takie wykrycia z chu.j wie skąd i zawalone przejście całkowicie po cichu, to mnie bardzo zdenerwowało właśnie przed chwilą, po przejściu Konserwatorium. Nie będę powtarzał, trudno. Reszta bardzo fajna. Szkoda tylko, że taki Bioshock potrafił mnie zaciekawić całym światem i tworzył super całość, tak Dishonored mam wrażenie jest trochę płytkie. Może przez to, że tylko dwie części są, albo coś. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Płytkie ? dziwne odczucia akurat tu klimat i bogactwo świata daje znać o sobie cały czas. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 W sumie coś w tym jest, bo mimo że cały srol i świat w Dishonored jest zrobiony na bardzo wysokim poziomie to jednak Rapture ciężko przebić. 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Panowie troszkę szukacie dziury w całym. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Oj tam ale przecież nikt nie pisze że gra jest zła, u mnie np jak nie zbieram gier i zazwyczaj po skończeniu lecą do żyda tak Dishonored dołącza do paru wyjątków które trzymam na półce. Bioshock na pewno robił też fabułą a tutaj w 2 no nie jest źle ale też nie porywa. W sumie gdybym miał wybrać którąś z serii to raczej byłby ciężki wybór, teraz tylko czekać na prey bo zdaje się że będzie świetnym połączeniem najlepszego z obu gier. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 (edytowane) Edytowane 9 stycznia 2017 przez Soul Cytuj
Gość Soul Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Kolejny update na dniach. https://bethesda.net/en/article/5eX5NlZf8I6AMwSswCsQ/dishonored-2-update-custom-difficulty-and-mission-select Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Ja jestem w ostatniej misji i mam 30h przegrane. Gra jest rewelacyjna, każda misja przemyślana z masą możliwości i ciekawych wyborów . 7 misja fenomenalna, jeszcze czegoś takiego nie widziałem. W gatunku skradanek gra nie ma sobie równych, no i singiel na 30h+ to dzisiaj rzadkość, a przecież jeszcze NG+ druga postacią. Mocny kandydat do GOTY . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi