Gość Soul Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 (edytowane) :banderola: Edytowane 8 sierpnia 2017 przez Soul Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Ach... Dishonored 2 is back Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Przydałoby się zalożyć temat dla tego dodatku (Lost Legacy ma to czemu i nie to) co sądzicie? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 sierpnia 2017 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Mówisz i masz. ps jutro oficjalny gameplay trailer! Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Jeszcze powiedzcie, że to wyjdzie w pudełku... Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Jeszcze powiedzcie, że to wyjdzie w pudełku... No mówimy: http://konsoleigry.pl/gry-na-xbox-one/9006-dishonored-death-of-the-outsider-xone.html Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Opublikowano 9 sierpnia 2017 O kurna Olek... Trzeba chyba w końcu zaopatrzyć się w Dishonored 2. W sumie nie wiem, dlaczego odpuściłem kontynuację, skoro "jedynka" była jedną z moich ulubionych gier siódmej generacji. Jakoś tak mi hype opadł i gra mi zobojętniała. Po splatynowaniu PREY chyba jednak głód świetnych produkcji od Arkane Studios powrócił :) Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Opublikowano 26 sierpnia 2017 (edytowane) Nieaktualne, do usunięcia. Edytowane 26 sierpnia 2017 przez Pure Bladestone Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Mam pytanie, panowie. Robię sobie przejście pod znajdźki i trafiłem na glitcha. Polega on na tym, że na ekranie statystyk w misji 6 wszystkie rzeczy, które można w niej zebrać są zdublowane. Są do zebrania tam 3 obrazy, a gra pokazuje mi, że zebrałem ich 3/6 a nie 3/3. Czy ktoś spotkał się z tym i jest w stanie mi powiedzieć, czy może mieć to wpływ na trofeum? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Nie, nie przypominam sobie o czymś takim a rozegrane mam ponad 200h Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Spoko, już skończyłem to przejście i trofea wpadły normalnie. ;) Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Misja z manipulacja czasem (przeszłość vs terazniejszosc) to jeden z lepszych motywow, jakie ostatnio napotkalem w grach. Sa może jeszcze podobne tytuly z taka mechaniką? Kojarzy mi się jedynie Chrono Trigger. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Titanfall 2 miał taką misje, Singularity też Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 Soul Reaver jeszcze :) Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 4 listopada 2017 Opublikowano 4 listopada 2017 A prawda, było coś takiego z tym światem równoległym. Klasyka. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Demko można pobrać i protestować. Fajna cena dla plusowiczow i chyba lykne choć jedynka w połowie mnie zmeczyla Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) Ostatni czapter przede mną. W zasadzie gra niemal doskonała pod kątem skradanek z wieloma ścieżkami prowadzącymi do celu. Ale: - sztuczna inteligencja miejscami jest zaawansowana, innym razem skopana. Przykład psujący immersję: strażnik przytula się do babeczki, rozmawiają, po czym żegnają się i rozchodzą. Puszczam babce headshota z kuszy, facet zwabiony hałasem podbiega do niej. "A dead body? Show yourself!!". Po czym poszedł sobie po tym jak nie znalazł napastnika xd Brakowało tylko "must have been nothing" żeby kompletnie mnie przekonać, że to tylko "głupia" gra z botami zamiast ludzi. Wiem, że to dodatkowe programowanie by dorobić scenki typu reakcja na śmierć bliskiej osoby, ale dałoby to niesamowite wrażenie, chociażby poczucia winy (zresztą, namiastka tego jest osiągalna - vide interakcje Meagan/Sokolov na statku z początkiem misji 9). Może kiedyś w końcu jakaś gra będzie miała wpakowaną całą parę w AI, aby dało się wkręcić w wykreowany świat na maksa. - przydałyby się takedowny jak w Hitmanie, z różnych pozycji. Jak nie wymierzysz duszenia perfekcyjnie zza pleców, to przeciwnik nas zauważy. Odpada zatem atak z boku gdy wychodzi ktoś zza drzwi, czasem też nie ma jak zaatakować strażnika siedzącego na krześle (udało mi się wspiąć na krzesło i wtedy pojawiła się ikonka duszenia xD). Poza tym cholerna satysfakcja z gry. O ile np. Andromedę przechodziłem lekko z musu, Horizona odpuściłem szybko, to tu robiłem misję za misją. O to mi chodzi w grach, czyli 12-15 intensywnych godzin w kilku pomysłowych lokacjach, a nie jakiejś bieganie po 100km2 pustej mapy i zbieranie kwiatków :[ Edytowane 5 listopada 2017 przez _Red_ 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Ja rownież swietnie się bawiłem, dawno żadna gra mnie tak nie wciągnęła, jedynie szkoda ze raczej nie znajdę czasu na drugie przejście Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Jak dodatek? Godnie zamknal cala historie?Bo podejrzewam ze predko kolejnej czesci juz nie zobaczymy, jesli w ogole. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Death of the Outsider? Świetny dodateczek, lokacje jak zwykle super. No i starczy na całkiem sporo zabawy, jakieś 15h na spokojnie. Jak ktoś lubi Dishonored to dlc do 2 może brać w ciemno. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Jak dodatek? Godnie zamknal cala historie? Bo podejrzewam ze predko kolejnej czesci juz nie zobaczymy, jesli w ogole. Tak. Sam dodatek jest obowiązkowy dla fanów D2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi