Opublikowano 18 lipca 201410 l obsada już się powoli klaruje: matt murdock: foggy nelson: kingpin: keren page (!): rosario dawson: Edytowane 18 lipca 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 18 lipca 201410 l Deborah Ann Woll <3 Oj wiedzą, jak obsadzać role kobiece. Edytowane 18 lipca 201410 l przez Hejas
Opublikowano 16 września 201410 l Autor obsada tego serialu jest tak gruba, że ja pier.dolę. na nycc mają się pojawić na panelu marvel television więc może poznamy więcej szczegółów: kingpin będzie na kozaku to pewne.
Opublikowano 16 września 201410 l Autor niieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kurtyzano ! house of cards, orange is the new black, ostatni sezon arrested development, ostatni sezon the killing i kilka innych. agentów robi plebejskie abc. Edytowane 16 września 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 16 września 201410 l Autor clark gregg w wywiadach mówi, że bardzo chętnie by sie w daredevilu pojawił. nad oboma serialami czuwa jeff leob więc szanse są. tak jak mówię - na NYCC pewnie dowiemy się czegoś konkretnego.
Opublikowano 18 września 201410 l szkoda, zadnych crossoverow Oba seriale są częścią MCU, więc crossovery są jak najbardziej możliwe.
Opublikowano 12 października 201410 l Wow design kostiumu jak w originie Millera i Romity jr. Juz mnie kupili. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 12 października 201410 l Autor z nowych nazwisk obsadzie wiemy, że w pierwszym sezonie będzie the owl: rosario dawson gra jakąś pielęgniarkę.
Opublikowano 4 lutego 201510 l Autor klimat dobry w chu.j i rudego nie poznałem bez irlandzkiego akcentu .
Opublikowano 4 lutego 201510 l Podchodziłem bez większych nadziei i pozytywne zaskoczenie trochę cięższym klimatem, wpisuję na listę fajny, klimatyczny teaser.
Opublikowano 27 lutego 201510 l Plus plakat I kilka fotek: http://screenrant.com/daredevil-marvel-netflix-tv-show-image-gallery/
Opublikowano 10 marca 201510 l Ja też, dla mnie bodaj obecnie najbardziej oczekiwany serial. Chyba sobie wezmę wolny dzień czy dwa, co by machnąć cały sezon od razu.