tk___tk 4 795 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) z Bena uricha zrobili murzyna, znowu to je.bane lewackie lobby i mniejszości rasowe kradnące białym bohaterom komiksowym tożsamość . aha no i wiedziałem, że skoro netflix to będą mogli sobie na więcej pozwolić, ale i tak momentami zaskakujące jest to jak brutalny jest ten serial. w takich momentach tym bardziej ubolewam nad faktem, że jessica Jones zabiera miejsce takim kozaczynom jak punisher, blade czy MOON KNIGHT. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Co Ty chesz od tej Jessici? Hejtujesz już chyba 3 raz. Co do serialu no to powiem tylko tyle, że do jutra cały sezon będzie obejrzaned Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Na Punishera, Blade'a i Moon Knighta też przyjdzie czas, cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 fajnie gdyby Netflix zabral sie za Punishera bo Daredevil poki co miazdzy i rowniez mnie wk,urwia ze bialych komiksowych bohaterow zamieniaja na czarnych ;/ nie ze jestem rasita ale cale dziecinstwo legnie w gruzach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 wiedziałem, że skoro netflix to będą mogli sobie na więcej pozwolić, ale i tak momentami zaskakujące jest to jak brutalny jest ten serial. Miałem nadzieje ze bedzie mrocznie i brutalnie, a nie kolorowa bajeczka jak w arrow, ale juz akcja na kregielni przerosla moje oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zaraz kończę (dopiero) drugi odcinek, ale póki co jest rewelacja! Ponoć ma być jakaś dobra scena walki, spierniczam oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To ja sobie obejrzałem pierwszy odcinek, dodaję do track.tv żeby pamiętać co, gdzie już widziałem, a tam kolejne odcinki tego samego dnia są o_O. Gdzieś mi info uciekło, że cały sezon wypuścili od razu. Niedziela z Diabłem upłynie Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Tak zachwalacie że aż obejrzę, właśnie się cały sezon ściąga. Najpierw dokończę agentów shield i biorę się za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 po sześciu odcinkach jestem ku.rwa pod wrażeniem. fisk jaki przechu.j. chyba pęknie całość w ten weekend . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Fisk dobry zwyrol, teraz pozostał tylko rok czekania na kolejny sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Skonczylem ogladac, nawet Ps4 nie odpalilem dzisiaj Caly serial w pytke, przypadl mi do gustu bardziej niz Arrow, Fisk jako postac bardzo mi sie podoba, aktora wrecz idealnego do roli znalezli. Gdyby ktos byl ciekaw czy zobaczymy stroj DD w serialu to... tak, ale bardzo pozno I design jest swietny, znacznie lepszy od tego czerwonego plemnika: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Juz ktos wrzucal filmik z kostiumem na drugiej stronie. Wyglada calkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Tak jak pisalem, do serialu podszedlem kompletnie na slepo nie ogladajac ani czytajac absolutnie nic, takze tym bardziej jestem zaskoczony jego jakoscia. Szkoda ze teraz przyjdzie nam czekac tyle czasu na kolejny sezon o ile takowy bedzie, mam nadzieje ze serial dobrze sobie radzi pod wzgledem $$$ bo chce ujrzec ciag dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 dziewięć odcinków za mną. po kostiumie nobu to raczej pewne, że the hand w mcu potwierdzone. ciekawe czy kingpin sobie ich całkowicie podporządkuje. wątek dzieciaka, którego ścigał stick to chyba tease tego co zobaczymy w iron fist, bo nie wydaje mi się żeby przez te 4 odcinki szli w jakieś przesadnie nadprzyrodzone wątki. burzyłoby to trochę spójność sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 wez ktos napisz czy sa bluzgi gole cycuszki krew i mocne akcje czy kolejny komiksowy serial dla gimbusow Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jest brutalnie, krew i otwarte zlamania. Niestety pielegniarka jeszcze cyckow nie pokazala. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 bluzgi są lekkie. sporo krwi, łamania kości, dekapitacje, miażdzenie kończyn i mocne akcje obecne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Amerykanski standard, brutalnosc okej, cycki bron boze Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wcale nie taki standard, bo w serialach HBO jak nie ma cycków to wiedz, że coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Pod względem brutalności serial mocno zaskakuje, nie spodziewałem się po Marvelu czegoś takiego. Wygląda na to, że mogą się spokojnie zabierać za Blade'a na Netflixie. Generalnie serial stoi na wysokim poziomie, nie tylko patrząc przez pryzmat seriali komiksowych. Porównywanie go do Arrowa, Flasha, czy nawet Agents of SHIELD jest raczej nie na miejscu, jakościowo bije je na głowę pod każdym względem - moim zdaniem bliżej mu do produkcji HBO, niż seriali z CW czy ABC. Mam za sobą dopiero trzy odcinki, ale w kwestiach technicznych nic się raczej nie zmieni. Dla mnie to pierwszy naprawdę sprawnie napisany i zrealizowany serial o superbohaterach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Niestety pielegniarka jeszcze cyckow nie pokazala. Jak to nie? 18+ Idę 6ty odcinek oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Niestety pielegniarka jeszcze cyckow nie pokazala. Jak to nie? 18+ Idę 6ty odcinek oglądać. w ktorym to bylo odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 eh a myslalem, ze moze ruda z tru blod pokaze cycuszki Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 jest lekki side-boob jak przebiera się przed mattem :Paweł:. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi