Bansai 11 198 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 @Guernica To nie z serialu tylko z filmu "Trance" Cytuj
Shen 9 675 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 To co mi masorz smuty sprzedaje. Myslalem ze cos przegapilem. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Ale przyznaj, że stanął jak rakieta. A Deborah to w True Bloodzie elegancko się ruchała, ale dopiero w ostatnim sezonie boobsy pokazała. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 ostatnie sezony to byly za duze kupsztajny jak na moj gust to bede musial poszukac fragmentow na dailymotin Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2015 Wesley . + Dodał MODERATOR Ale oznaczaj spoilery okej? Ostatnie ostrzeżenie. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 No i w ten sposób bym polecał również. True Blood warto obejrzeć tak do 5ego sezonu max i olać. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 No niestety. My, fani seriali i filmów wszelakich musimy cały czas trzymać rękę na jajach bo moderacja nie śpi. Było blisko Teka. Co do Daredevila to po 4 odcinkach wypas. Motyw przewodni wciąż dudni mi w uszach. Gdy pierwszy raz pokazali Kingpina to zobaczyłem tę iskrę szaleństwa w jego oczach z czasów kiedy bawił się w wojsko. Którą zresztą pokazał w odcinku z ruskimi. "Iron suit or magic hammer" xD Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 13 epizodów zaliczonych jedne z najlepiej spędzonych serialowo godzin w moim życiu najsmutniejsze jest to ze teraz będę musiał czekać rok na resztę Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2015 (edytowane) jestem już po całości i z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że to całkowicie nową jakość jeśli chodzi o komiksowe seriale, daredevil wreszcie doczekał się adaptacji na jaką zasługuje i tą szmirę z batfleckiem możemy puścić w niepamięć. teraz ciekaw jestem jak dalej to będzie wyglądać z netflixowym marvelem. niby można spodziewać się, że kolejne seriale będą pojawiać się w mniej więcej półrocznych odstępach i rozbudowywać wątki rozpoczęte w daredevilu (Black sky i chinka) by rozwiązać je ostatecznie w ośmioodcinkowym defenders, ale jednak chciałbym zobaczyć drugi sezon daredevila już powiedzmy w okolicy premiery cage'a. a w ogóle mój wymarzony scenariusz to dr strange zbierający wszystkich tych street level heroes w obliczu jakiegoś konkretnego ponadnaturalnego zagrożenia. strange to też nowojorczyk i miał w komiksach nawet niedawno okazję stać na czele tego teamu, a cumberbatchowi telewizja nie jest przecież obca, ale nie wiem czy by się pisał na coś takiego zaraz po filmie... Edytowane 12 kwietnia 2015 przez tk___tk 1 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Nawet Dżejms płakał jak oglądał http://comicbook.com/2015/04/12/netflixs-daredevil-made-guardians-of-the-galaxy-director-cry-in-/ Cytuj
Shen 9 675 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 (edytowane) 11 odcinek zrobiony, mocny, szkoda tylko ze teka mi z(pipi)al koncowke tym spoilerem Edytowane 15 kwietnia 2015 przez Guernica Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Obejrzałem całość, było fantastycznie. Oprócz tego co teka już napisał, to bardzo podobały mi się relatywnie subtelne sneak peeke odnośnie wątków fantastycznych. Cios Gao w fabryce heroiny na przykład i jej tekst że wraca o wiele dalej niż do chin. A teraz muszę zagrać w jakiegoś komiksowego beat-em upa, teka polecisz coś? Tylko nie ci x-meni bo choć gra jest dobra, to trudna strasznie. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 kwietnia 2015 wolverine origins \m/. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 po 4 odcinkach taka troche sra,czka, warto ogladac dalej? Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Mam podobny dylemat. Na widok Foggy'ego i tej blondi od razu przewijam. Cytuj
Shen 9 675 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Foggy mi sie kojarzy z glupkowatymi rolami, reszta obsady jest ok. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Foggy bardzo dobra postać, zwykły człowiek nieradzący sobie z z okrucieństwem otoczenia. Taki everyman dla widza. Jakby komuś na fali serialu przyszło tak jak mi do głowy, żeby zagrać w Daredevila na GBA to odradzam. Fajny klimacik, ale zje.bany system walki. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Gotham i Arrow mnie odrzuciło niemal natychmiastowo, z kolei Daredevil oglądam już 6 odc. i naprawdę jest ok. Odrazu pomyślałem, że w tak mrocznym i brutalnym stylu mogiby zrobić np serial o Punisherze lub Max Paynie. Ehh.. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2015 (edytowane) Foggy mi sie kojarzy z glupkowatymi rolami, reszta obsady jest ok. good Guy foggy. wg mnie obsadzony idealnie. w ogóle jeszcze z Karen tworzą super trio i nie miałbym nic przeciwko gdyby w kolejnych sezonach razem rozwiązywali zagadki kryminalne i pomagali społeczności hell's Kitchen. w sensie, że w mniej więcej w równych proporcjach do scen matta okładającego zbirów po ryjach. Edytowane 19 kwietnia 2015 przez tk___tk Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Nie chcę być jak te zaślepione fanboje Daredevila co pałętają się po boardach IMDB, ale oglądanie Gotham po tym pierwszym stało się momentami bolesnym doświadczeniem 3 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Foggy mi sie kojarzy z glupkowatymi rolami, reszta obsady jest ok. good Guy foggy. wg mnie obsadzony idealnie. w ogóle jeszcze z Karen tworzą super trio i nie miałbym nic przeciwko gdyby w kolejnych sezonach razem rozwiązywali zagadki kryminalne i pomagali społeczności hell's Kitchen. w sensie, że w mniej więcej w równych proporcjach do scen matta okładającego zbirów po ryjach. Dokładnie, obsada dobrana idealnie, do tego jest między nimi naturalna chemia. Ja tam wszystkie sceny z trio głównych bohaterów łykałem jak młody pelikan. No i Wilson Fisk... bez wątpienia najlepszy villain z MCU do tej pory, również świetnie obsadzona rola. Po obejrzeniu całości podtrzymuję swoje zdanie: GOTY serial. Ciężko się po tym będzie oglądało takiego Arrowa, czy nawet Flasha. Pozostaje czekać z wywieszonym jęzorem na Jessicę Jones. 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2015 ten monolog w ciężarówce . 1 Cytuj
Shen 9 675 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Seriale netflixa naleza do filmowego uniwersum czy nie? Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 (edytowane) Tak. Daredevil dzieje się po Avengers 1 co łatwo wyłapać z kilku nagłówków gazet + działania tych złych są oparte pośrednio o okazję jaka powstała po zniszczeniach NY w A1. Edytowane 20 kwietnia 2015 przez Soban Cytuj
Shen 9 675 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Bardziej sie zastanawiam nad tym czy jest szansa na Daredevila czy reszte w filmach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi