Skocz do zawartości

Daredevil - 2015 - Steve DeKnight - Netflix

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem po pierwszych 2 odcinkach i ojejuniu, co tu sie odpierdziela :obama:

Jak tak dalej pojdzie to szykuje sie znacznie lepszy sezon od i tak za(pipi)istego pierwszego.

Opublikowano

jestem po  3 głębszych i pomimo paru fajnych scen nic ciekaweo się nie dzieje, dodatkowo serial meczy 3 rzeczami:

- foggy niech spier,dala z tym placzem, przeciez ta rozmowa z Mattem to jest kopia 1 sezonu, zapelniacz czasu, raz serail prawie nas przekonuje do  niego,  a pozniej to, albo ta zenujaca scena w szpitalu, siedzi grubas na tym biurku  i udaje dystans.

- blondyna jest fatalna, pod kazdym wzgledem

- punisher chodzi po szpitalu gdzie na pewno są kamery, ale nikt jakos nie stara sie przejrzec tasm

I te kratki wentylacyjne na uszach daredevila ;D

Opublikowano

Nip tucking serialu o gościu w kalesonach, nie idź ta drogą

Opublikowano

God bless America! Netflix to genialna sprawa. Trzaskają świetne seriale i dają z góry cały sezon. Podoba mi się to.

Drugi sezon miecie. Wszystko tu jest na swoim miejscu. Okej, wracam do czwartego odcinka.

Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem całość. Nocny maraton. Jezu jak mi brakowało Daredevila. Już zapomniałem jak bardzo cukierkowy jest Arrow, Flash itp seriale. Ciężki brudny brutalny klimat to lubie. No i pochwale Punishera bo miałem obawy czy Jon Bernthal udźwignie rolę. Spisał się genialnie. Serial 11/10 bo IMO lepszy od 1szego sezonu. Właśnie takich chcę seriali o superhero a nie jakieś Olicity czy inne paszkwile dla nastolatków. 

Edytowane przez Mani
  • Plusik 2
Opublikowano

Czy ktoś oglądał na Netflixie z poziomu tv? Pytam bo u mnie nie ma polskich napisów do wyboru, a żadnych ustawień netflixowych do wyboru kraju\regionu nie widzę.

Opublikowano

Czy ktoś oglądał na Netflixie z poziomu tv? Pytam bo u mnie nie ma polskich napisów do wyboru, a żadnych ustawień netflixowych do wyboru kraju\regionu nie widzę.

Na moim 50W805b wszystko cacy

Co do serialu to jestem po 6 odcinkach i ło matulu :fsg: jak bym nie musiał iść dzisiaj do roboty to oglądałbym do rana :obama:

Opublikowano

Też wczoraj skończyłem 6 odcinek i mam pytanie czy tylko mnie wkur,wia żenujacy wątek

romansu matta i karen?

Opublikowano

Tylko Ciebie.

Ja skończyłem 9 odcinków i potwierdzam, że kosa jakich mało a kreacja Punishera to jak do tej pory najlepsza w historii.

No i obecność

Kingpina pod koniec odcinka 8 i w całym 9

mnie nieźle zaskoczyła.

Opublikowano

oczywiscie typowy masorz, któremu wszystko się podoba ;d

Opublikowano

Bartuś, no sorki ale jak wrzucają do serialu dwie postacie, które w komiksach były parą i wielką miłością przez CAŁE DEKADY, to nie ma się co dziwić, że twórcy pójdą w tym kierunku.

W końcu jest to adaptacja owego komiksu/ów.

Poza tym nie narzekaj, bo dopiero w drugim sezonie się ten wątek pojawił i w porównaniu do reszty zajmuje bardzo mało czasu.

Pozdrawiam :usmiech:

Opublikowano

No ale te sceny wywołują u mnie odruch wymiotny

scena w deszczu i spływająca kropla xddddd

przecież ku,rwa da się to zrobić jakieś pierdyliard milionów lepiej

Opublikowano

No ale te sceny wywołują u mnie odruch wymiotny

scena w deszczu i spływająca kropla xddddd

przecież ku,rwa da się to zrobić jakieś pierdyliard milionów lepiej

potwierdzam, to oraz foggy  w połowie scen gdy narzeka ze Matt, nie zostawiaj mnie, Matt prosze nie rob tego, Matt, gdzie ejstes, moze na dachu.

• Plusik 1
Opublikowano

Pierwszy ep zrobiony, Punisher w komiksach chyba raczej unikał przypadkowych ofiar, a tu napierdala z obrzyna w szpitalu. Jestem ciekaw jak go tam dalej pokieruja. Bede sobie dawkować tym razem, ostatnio leciał maraton w 2 czy 3 dni.

Opublikowano

Obejrzalem s01e01 i nie spodobalo mi sie, ze pan ktory spadl z wysokiego rusztowania a potem sie z kims bil nie mial nawet siniaka na drugi dzien. Nie lubie takich niescislosci wiec nie obejrzalem juz drugiego odcinka. Walking Dead tez przestalem ogladac przez glupie bledy. Kolejny serial przehypowany na forum.

• Minusik 1
Opublikowano

w szklanej pułapce jak leci na święta też narzekasz co chwilę, że mcclane powinien mieć już przeciętych 5 arterii i 3 razy złamać kark?

Opublikowano (edytowane)

Przecie to jest superhiroł i ma pancerz na głowie, więc nie wiem o co kaman?

nawet dostał kulkę w kask

Już było pisane stronę wcześniej, że nipticking takich filmów nie ma sensu.

Edytowane przez Luqat