Masorz 13 184 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 https://www.cinemablend.com/television/2462462/daredevil-cancelled-by-netflix-after-three-seasons Ech Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Czyli czeka nas wersja PG+13 na platformie Disney. : )))) Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Teraz będzie zabawnie i cukierkowo jak to ma miejsce w Avengersach i Star Warsach, z tym durnym humorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Disney ty kurwo Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Można się było spodziewać. Anulowali już cage'a i ajron fista. Dd3 dostał premierę po cichu i bez promocji. Czuć było że planują to wygasić. W kolejce Jessica i paniszer Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Za reszta to nikt nie będzie płakac, ale DD szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Oglądalność z sezonu na sezon leciała na pysk, więc szczerze wątpię, że Disney będzie zainteresowany dalszym inwestowaniem w markę. W ogóle musieliby zrobić z tego serial family friendly, co wiązałoby się z wycięciem większości brutalnych walk, a wtedy zostałaby tylko bardzo słaba historyjka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 335 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Szkoda, trzeci sezon złoto. Pewno po premierze kolejnego Punishera zakopią pozostałe. Ale tego co zrobili dla superhero nie można im odmówić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Uuuu bezkitu pierwszy raz chyba czuje smutek po skasowanym serialu, bo zazwyczaj jak coś kasowane było to tylko dlatego, że było ch,ujowe (*) Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 no trudno, za dużo naje.bali tych seriali. Pierwsze dwa Daredevile, Jessica i Luke Cage tak do połowy były OK, ale potem to już równia pochyła i za dużo tego. Nie mówiąc o tym, że każdy z tych seriali (poza Defenders) miał po 12 czy tam 13 odcinków, a można było się streścić w połowie. fajnie było ale się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Nadrobiłem sezon i poziom ten sam co 1 z tym, że teraz powielają błędy poprzednich sezonów. Odcinków jest za dużo. Znów są zapychacze wytrącające widza z głównego wątku (a ten jest świetny). Spoiler Powrót Kingpina do władzy fenomenalnie rozwiązany. Mina Nadeena jak wchodził do sali narad i zobaczył kto jeszcze jest umoczony? Bezcenna Karen Page. Po co to żyje? Foggy'ego udało się ogarnąć czemu nie dało rady z Karen? Sama końcowa sekwencja Spoiler walki w mieszkaniu Fiska też niezbyt mi odpowiadała. Panna młoda miała zginąć (z reki Bullseye'a) po to by ujrzeć rage kloca, a układ mógł odnosić się do dumy Kingpina nt bycia pokonanym przez ślepca. Ale wtedy śmierć Vanessy spadłaby na Murdocka bo ten sprowokował psychola. Teraz to i tak nie ma znaczenia Plusy również za ten jeden moment, ten chory uśmieszek Vincenta. Taki sam jak w Full Metal Jacket. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Jest w ogóle jakakolwiek szansa na kontynuację Daredevila? No jak końcówka ostatniego odcinka 3 sezonu zostawiła furtkę przez Poindextera aka Bullseye'a to trochę smuteg, że Disney(?) anulował dalsze sezony. Dobrze mi się oglądało te całe 3 sezony, no ale niesmak pozostał przerywając kolejne sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 @Faka https://www.indiewire.com/2019/04/disney-new-daredevil-jessica-jones-series-delay-1202127577/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Zacząłem właśnie trzeci sezon i nie za bardzo rozumiem początku. Te wydarzenia pomiędzy DD s2 a DD s3 działy się w Defenders? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 2 godziny temu, flavio napisał: Zacząłem właśnie trzeci sezon i nie za bardzo rozumiem początku. Te wydarzenia pomiędzy DD s2 a DD s3 działy się w Defenders? Tak. Koniecznie obejrzyj Defenders przed S3 DD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Sprite, a polecasz oglądać te Iron Fisty itd przed Defenders? Bo opinie mają średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) Nie, gówno obesrane. Edytowane 13 Marca 2020 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Daredevil w Spider-Man? Byłoby ciekawie, ale osobiście wolałbym kontynuację serialu i konfrontację z "dziesiątką". Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Jedna z niewielu produkcji mcu która wzbudza we mnie jakies emocje, ale obawiam się, że disney spierdoli co netflix zbudował. Cytat We do know, thanks to Collider's own Sam Casey, that the series will be eighteen episodes, longer than any Disney+ Marvel series so far. Poza She Hulk ma sie tez pojawic w Echo. https://collider.com/daredevil-born-again-series-marvel-phase-5-disney-plus/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Chyba wolałem stary kostium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia https://naekranie.pl/aktualnosci/daredevil-born-again-punisher-krew-kostium-zdjecia-wideo-1712134948 No i zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Fajnie, tylko po Echo obawy mam większe co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Guwniane Echo stworzyli zupełnie inni ludzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia No dobrze ale wyciągając z szafy najlepsze z Netflixowego Daredevila pokazują tylko, że boją się iść dalej i liczą, że sentyment i psychicznie chory Frank sprzeda show. Zresztą ja i tak poczekam na cały sezon i opinie. Jeśli wyjdzie przyzwoity serial to brawa, będzie co oglądać, a jak parująca kupa to też ok bo kompletnie mnie już nie rusza Marvel i wyciskanie resztek soku za pomocą prasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi