Opublikowano 4 października 20186 l Jest i trailer 3 sezonu The Devil is back Ale dobry sezon się szykuje. Ciarki obecne. Edytowane 4 października 20186 l przez sprite
Opublikowano 4 października 20186 l Jaranko, po defendersach olałem pozostałe seriale marvela, ale na DD czekam.
Opublikowano 4 października 20186 l Ja obejrzałem wszystko jednak, nawet drugi sezon Iron Fista xD No, ale był sporo lepszy od guwnianego pierwszego, takie 6/10.
Opublikowano 4 października 20186 l Wygląda na to, że cały trzeci sezon będzie oparty na konflikcie DD i Fiska czyli najlepszej rzeczy w tym serialu. Mam nadzieję, że obejdzie się bez żadnych pierdół ninja, babć z super mocami i innych smoków. Końcówka roku zapowiada się mocarnie w wykonaniu netflixa, najpierw to a w październiku Narcos
Opublikowano 4 października 20186 l Oni puszczają od razu cały sezon 19tego, czy odcinki co jakiś czas wrzucają? Wolałbym cały sezon, bo poprzednie udało się oglądnąć w ciągu 2 weekendów i tutaj też mam plan zarwać cały weekend aby w całości łyknąć. Nie mogę się doczekać.
Opublikowano 4 października 20186 l Fisk? Dopiero co obiłem mu twarz od w nowym Spidermanie. Widać lubi dostawać wciry.
Opublikowano 5 października 20186 l 13 epów potwierdzone w 3 sezonie Edytowane 5 października 20186 l przez sprite
Opublikowano 12 października 20186 l Recenzja odcinków 1-6. Najlepszy serial wśród adaptacji komiksów
Opublikowano 19 października 20186 l Jak piszesz "maraton" to serio potem idzie cały sezon za jednym razem?
Opublikowano 19 października 20186 l Dwa razy przeważnie. W przypadku Daredevila pewnie ze 3 posiedzenia, bo nie chce tak szybko tego kończyć. Ale oczywiście zdarzały się całe sezony seriali "na raz " Edytowane 19 października 20186 l przez sprite
Opublikowano 19 października 20186 l To i tak nieźle. Ja maks wytrzymuję dwa odcinki pod rząd (no czasami 3-4, ale tylko jeśli mówimy o serialach komediowych, bo tam odcinki trwają nie więcej niż 30min). Ale dzięki temu starcza mi na dłużej
Opublikowano 20 października 20186 l Fajnie się zaczyna. Mimo że pierwsze odcinki są trochę przegadane to poziom tego przegadania zjada na śniadanie Iron Fista i Luke'a. Głównie przez bardzo dobrze napisaną i zagraną zakonnicę, która początkowo opiekuje się DD. Plus Fisk, którego ogląda się zawsze na propsie (chyba najlepsza decyzja castingowa w całym tv uniwersum). Jest Bullseye, pojawiają się sugestie, że zobaczymy też Franka Castlowego. Miła odmiana po nijakim Lucjanie Klatce.
Opublikowano 20 października 20186 l Sezon naprawdę dobry póki co. Zaraz zaczynam 6 odcinek. Ta akcja w więzieniu z 4 epizodu
Opublikowano 20 października 20186 l Ostatnie 15 min 6 odcinka. Ten serial jest N-I-E-S-A-M-O-W-I-T-Y-!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa Idę ochłonąć Edytowane 20 października 20186 l przez smallv86