Masorz 13 265 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Właśnie chyba 'idą dalej' bo kontynuują wątek Bullseye'a a Punisher to tylko gościnnie póki co. Kingpin też wraca co zapowiada to dosłownie jako czwarty sezon Daredevila, na który czekało W CHUJ ludzi. Cytuj
Shen 10 509 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Opublikowano 3 kwietnia 2024 Godzinę temu, Masorz napisał: Kingpin też wraca co zapowiada to dosłownie jako czwarty sezon Daredevila, na który czekało W CHUJ ludzi. Po Echo juz raczej wiadomo o czym bedzie kolejny sezon DD. Kingpin Spoiler wystartuje w wyborach na burmistrza, albo skocza w czasie i juz nim bedzie w DD Cytuj
Shen 10 509 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Czwarty odcinek wjechał, scena z Frankiem ciareczki, mam nadzieje, że to nie jest jego ostatnia obecnosc w tym sezonie Końcówka też dobra. Cytuj
Shen 10 509 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca Postanowiłem odswiezyc netflixowe sezony, juz pierwszy odcinek napakowany świetnymi scenami walk, nic się to nie zestarzało Cytuj
Masorz 13 265 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca W drugim odcinku jest ten klasyk 'z korytarzem', ostatnio odświeżyłem pół pierwszego sezonu, no i cudeńko still. 1 Cytuj
Shen 10 509 Opublikowano środa o 17:48 Opublikowano środa o 17:48 Typowy filler dziś, ale z brutalnością się nie hamują edit: dobra, dziś dwa odcinki wjechały, jade z drugim Specjalnie wrzucili ten filler z innym odcinkiem, dobra akcja z Fiskiem i Muse Cytuj
Luqat 1 002 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Potwierdzam. Też się zdziwiłem jak wskoczył drugi odcinek. No, ale 5 był krótki, więc dobrze zrobili. Bardzo mi się podobały te paralele i równoległe sceny w 6 EP. Z tego co kojarzę, to dwa ostatnie odcinki też mają wyjść razem, więc wychodzi na to, że za tydzień 7my odcinek, a za dwa już finał z 8 i 9tym. Cytuj
Shen 10 509 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 7 minut temu, Luqat napisał(a): Z tego co kojarzę, to dwa ostatnie odcinki też mają wyjść razem, więc wychodzi na to, że za tydzień 7my odcinek, a za dwa już finał z 8 i 9tym. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi