qvstra 3 213 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 Palicie? Jakie sa wasze ulubione? Wczoraj kupilem Djarumy black i musze przyznac, ze sa mocno ok - mozecie polecic jakies inne smakowe? Ze zwyklych tylko i wylacznie Camele. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 ja nigdy nie jadłem wiec sie nie wypowiem 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 Palicie? Jakie sa wasze ulubione? Wczoraj kupilem Djarumy black i musze przyznac, ze sa mocno ok - mozecie polecic jakies inne smakowe? Ze zwyklych tylko i wylacznie Camele. Niestety segment smakowych papierosów w Polsce leży i kwiczy, jeśli chodzi o znane marki. Black Devile są za słodkie i za słabe, Pink Elephanty mdłe, a inne kobiece po prostu nie mają aż tak wyczuwalnego smaku. Najlepsze papierosy smakowe jakie paliłem, to były Sunday's Fantasy, ale zaraz mi je wycofali A Djarumy nie do końca są papierosami, to tak na marginesie. Co do zwykłych, to nie potrafię znaleźć jednej marki, bo po prostu po jakimś czasie mi się 'przepalają'. Jednak jak miałbym wybierać, to Sobieskie niebieskie, Marlboro Gold w miękkiej paczce (mają importowany tytoń, a nie polski kwas) i Camele Natural Flavour te mocniejsze. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 Ograniczyłem do jednego, dwóch na tydzień. Jak mam ochotę to kręcę z Golden Virginii w bletce o smaku lukrecji i z wiśniowym filtrem. Po tygodniu niepalenia fajek smakuje wybornie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 A paliłeś kiedyś shag? Czytałem dużo opinii, że świetna rzecz. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 lipca 2014 Opublikowano 22 lipca 2014 (edytowane) Shag to bardziej sposób krojenia niż gatunek tytoniu.. Zwyczajnie kupka tytoniu jest taka "kudłata", dlatego nazwa. Może tam być wszystko. Palę często fajkę (drewnianą taką) i jak ktoś chce poznać prawdziwy smak tytoniu to polecam. Trzeba się jednak najpierw nieco pouczyć pykać bo to nie papieros. Edytowane 22 lipca 2014 przez Siara_iwj Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 Nie pale, nałóg ludzi słabych, klasy niższej. 7 Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 Papierosy śmierdzą i niszczą cerę, lepiej wydać kasę na alkohol. (rzuciłam) 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 Nie pale, nałóg ludzi słabych, klasy niższej. Najśmieszniejsze jest to, że reklamy, filmy wytworzyły taki mit papierosów i jak pali jeden z drugim to czują się cool. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 lubię, palę, może dzięki temu szybciej umrę Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 palaczom rudzieją włosy, sprawdzone info Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 Paliłem około 12 lat, zawsze uważałem to za kul i takie było. Marlboro czerwone w miękkim opakowaniu dodawało mi +10 cm w majtach. To były dla mnie najlepsze szlugi, a reszta to podróby. Nie palę już prawie 3 lata i mogę powiedzieć, że każde to jednak taka sama kupa po której na koncie co miesiąc masz 300 zeta mniej, a do tego wali ci z paszczy i ubrań jak od starego żula. Oprócz tego coś tam niedobrego dzieje się ze zdrowiem, ale każdy pewnie słyszał o raku. Rzekłem. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 my fingertips & my lips... they burn... from the cigarettes... <nutki> palaczom rudzieją włosy, sprawdzone info dementuje. tylko zarost. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi