Skocz do zawartości

Star Wars: Rebels - 2014 - Disney XD

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Będzie lepsze niż nowa część o szukaniu właściciela miecza świetlnego. Tru story

czy to było w materiałach z ep 7 które ostatnio gdzieś tam wyciekły?

Edytowane przez ofsajd
Opublikowano

No to polecisz za offtop bo fabula nie dotyczy tego tematu.

lepiej napisz co sądzisz o tej bajce dla dzieci bo ja się umiarkowanie jaram.

Umiarkowanie. Znow nowy bohater kontra Imperium. Cos wybuchnie, gdzies poleca, bedzie gonil ich inkwizytor itd. Czekam az zrobia cartoona z vaderem, ktory bedzie mordowal ostatnich jedi.

Opublikowano (edytowane)

to właśnie inkwizytor na rozkaz vadera ma mordować ostatnich jedi, no ale może i sam vader się pojawi w którymś momencie. swoją drogą podobno sam nie jest sithem, ale dzierży podwójny miecz świetlny niczym darth maul.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

No to moze cos z tego bedzie.

A jak clone wars? Dojechalem do drugiego sezonu i nie mialem sily. Dalej lepiej? Moze na fali hajpu na nowa baje dokonczylbym clony.

Opublikowano

clone wars jest wg. mnie super. sam kończę piąty, a jeszcze  mini-sezonik numer 6 w kolejce. super balans lekkich i przyjemnych (arc z przygodami odziału robotów <3) i cięższych historii (wątek maula z mechanicznymi nogami i jego brata) historii. jeśli rebels będzie trzymał chociaż podobny poziom to będę kontent.

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak. Trochę raził sztucznością, nie wynikającą wyłącznie ze sterylnego stylu graficznego. Wydawał mi się taki oklepany. Czuć również, że to produkcja skierowana ściśle do dzieciaków. Obejrzę sobie drugi odcinek, ale ogólnie mnie nie porywa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

podczas emisji pierwszego odcinka na abc mają pokazać dodatkową scenę z vaderem \m/. drugi odcinek bardzo spoko no i szybko pojawiają się dobrze znane postacie.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

właśnie podjarałem się trochę na sw i sobie dokańczam sezon. starcie z inkwizytorem, w którym ezra nadyła na niego i stormtrooperów te kosmiczne tygrysy :fsg:.