Skocz do zawartości

Star Wars: Rebels - 2014 - Disney XD

Featured Replies

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• poszedł raport

• clone wars jest wg. mnie super. sam kończę piąty, a jeszcze  mini-sezonik numer 6 w kolejce. super balans lekkich i przyjemnych (arc z przygodami odziału robotów <3) i cięższych historii (wątek mau

• Ale o tych maulach nie musialem wiedziec xD

Opublikowano

Będzie lepsze niż nowa część. Tru story

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Będzie lepsze niż nowa część o szukaniu właściciela miecza świetlnego. Tru story

czy to było w materiałach z ep 7 które ostatnio gdzieś tam wyciekły?

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano
  • Autor

tak

pod inkwizytora głos podkłada ten oto kozaczyna:

Jason_Isaacs_as_Lucius_Malfoy_Harry_Pott

Opublikowano
  • Autor

lepiej napisz co sądzisz o tej bajce dla dzieci bo ja się umiarkowanie jaram.

Opublikowano
  • Autor

dowody są w poście ofsajda cwaniaku

Opublikowano

Mam nadzieje że nikt nie otworzy tego spoilera gdzie czeka spoiler z fabuły który rozpyerdala mózgi. :D

Opublikowano

No to polecisz za offtop bo fabula nie dotyczy tego tematu.

lepiej napisz co sądzisz o tej bajce dla dzieci bo ja się umiarkowanie jaram.

Umiarkowanie. Znow nowy bohater kontra Imperium. Cos wybuchnie, gdzies poleca, bedzie gonil ich inkwizytor itd. Czekam az zrobia cartoona z vaderem, ktory bedzie mordowal ostatnich jedi.

Opublikowano
  • Autor

to właśnie inkwizytor na rozkaz vadera ma mordować ostatnich jedi, no ale może i sam vader się pojawi w którymś momencie. swoją drogą podobno sam nie jest sithem, ale dzierży podwójny miecz świetlny niczym darth maul.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

No to moze cos z tego bedzie.

A jak clone wars? Dojechalem do drugiego sezonu i nie mialem sily. Dalej lepiej? Moze na fali hajpu na nowa baje dokonczylbym clony.

Opublikowano
  • Autor

clone wars jest wg. mnie super. sam kończę piąty, a jeszcze  mini-sezonik numer 6 w kolejce. super balans lekkich i przyjemnych (arc z przygodami odziału robotów <3) i cięższych historii (wątek maula z mechanicznymi nogami i jego brata) historii. jeśli rebels będzie trzymał chociaż podobny poziom to będę kontent.

Opublikowano

Ale o tych maulach nie musialem wiedziec xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

mała próbka przed godzinnym specjalem który rozpocznie serię:

chopper > r2d2

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak. Trochę raził sztucznością, nie wynikającą wyłącznie ze sterylnego stylu graficznego. Wydawał mi się taki oklepany. Czuć również, że to produkcja skierowana ściśle do dzieciaków. Obejrzę sobie drugi odcinek, ale ogólnie mnie nie porywa.

Opublikowano
  • Autor

mi się podobało. fajne postacie i dużo akcji. sezon drugi potwierdzony swoją drogą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

podczas emisji pierwszego odcinka na abc mają pokazać dodatkową scenę z vaderem \m/. drugi odcinek bardzo spoko no i szybko pojawiają się dobrze znane postacie.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

właśnie podjarałem się trochę na sw i sobie dokańczam sezon. starcie z inkwizytorem, w którym ezra nadyła na niego i stormtrooperów te kosmiczne tygrysy :fsg:.