sprite 1 798 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Jest jednak szansa na sequel od Lionsgate po 7 sezonie https://screenrant.com/orange-is-the-new-black-sequel/ Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Dajcie temu umrzeć w spokoju, bo dostaniemy coś w stylu ostatniego sezonu Dextera. 2 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 22 maja 2019 Opublikowano 22 maja 2019 26.07.19 premiera ostatniego sezonu The Orange is the new Black. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 22 maja 2019 Opublikowano 22 maja 2019 Meh, 28 maja premiera nowego sezonu Wentworth takze nie ma co sie jarac oitnb Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 26 lipca 2019 Opublikowano 26 lipca 2019 Finałowy sezon już jest na Netflixie Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Obejrzalem ze swoja 2 odcinki, dla mnie ta formula sie wyczerpala juz kilka sezonow temu. 2 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Ja zmęczyłem 2 sezony i nie miałem ochoty na więcej. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Oglądam tylko z sympatii dla niektórych bohaterek i chęci sprawdzenia jak się skończy. No i moja lubi jako odmóżdżacz. Niestety bieżący sezon kuleje, bo przez pierwsze odcinki skacze z wątku na wątek i nic się tak naprawdę nie dzieje. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Ponoć Wentworth dużo lepsze. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 29 lipca 2019 Opublikowano 29 lipca 2019 Duzo, duzo lepsze. Zmeczylem ten ostatni sezon - nie byl zly, w koncu zakonczyli tasiemca, bo ostatnie dwa to byl dramat. Za to w finalowy sezon moglbym okreslic jako netflix w pigulce xd zagrali chyba kazda mozliwa klisze ktora jest na czasie: - niedobrzy biali mezczyzni? Check - baby zarabiajo mniej od chopow? Check - dostala to stanowisko tylko dlatego ze jest POC? Check - metoo? Check itd itd, jedno wielkie napjerdalanie tego co na czasie, nie wspominajac nawet o krytyce rzadow pana donalda w us i a. Tesknic nie bede, koncowe sezony mocno mi obrzydzily orendza, zwlaszcza ze w miedzyczasie odkrylem Wentworth Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Skończyłem 7 sezon i po kilku średnich początkowych odcinkach później wszystko się zaczęło rozkręcać. Twórcy skupili się kilku głównych wątkach przez co nie czuć nudy i łatwiej śledzić akcję, do tego dorzucili sporo scen i wątków pełnych emocji, które zostają w pamięci, a każdej bohaterce poświęcili odpowiednią ilość czasu i, co zaskakujące, nie zawsze czeka nas happy end. Oceniając drugą połowę sezonu i cały 7 w odniesieniu do poprzednich to muszę przyznać, że bawiłem się niemal tak dobrze jak przy 1. Oczywiście całkiem inaczej odbierze ten sezon ktoś, kto oglądał okazjonalnie, a ktoś, kto oglądał wszystkie odcinki. Ładunek emocji w niektórych wątkach jest naprawdę spory, ale głównie przez całą historię, którą znamy z wcześniejszych przygód. No i dano naprawdę solidny fanserwis w ostatnim odcinku. Jestem kontent. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi