Opublikowano 30 lipca 201410 l Witam w nowym temacie, ten malutki procent pececiarzy. Chciałbym w tym temacie wklejać foty do bzdur jakie piszą różnorakie magazyny, czy linki do stron z beką. Ok, zaczynam: Screen z najnowszego CDActiona (233 numer) Jak widać na foto, rządzi GTX780 Ti!!!!!!!!! Mnie ciekawi tlyko jedno, jak na PS3, czy Xboxie, zmierzono punkty w 3D Marku. Co to za gów.no!? A i widać, że PS4 ma więcej o 30 000 punktów, niż XOne...
Opublikowano 30 lipca 201410 l Autor Obecnie nie zbieram nic, CDA kupiłem bo miałem ochotę pograć w jakieś gierki, obczaić Action Maga (ale to teraz jakieś pdf), czy powąchać farbę drukarską.
Opublikowano 30 lipca 201410 l Proste jak drut kolczasty, po prostu porównali karty z X1 & PS4 do jakichś podobnych które znajdziesz w PC'tach - zresztą masz gwiazdkę i jest napisane na dole że wartość przybliżona.
Opublikowano 1 sierpnia 201410 l Czytajcie ze zrozumieniem. Chodzi o wydajność układów graficznych a nie wydajność konsol w porównaniu z GeForcem... Ludzie... Poczytajcie najpierw o architekturze konsol i PCow a potem podwarzajcie dopiero kompetencje redaktorów
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l Grzybiarz znowu ci się nie udało . CDA w moim pecetowym serduszku na zawsze.