Gość Rozi Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Premiera w 2015. Czy znowu będzie hit? Edytowane 30 Lipca 2014 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 magnum opus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Wiadomo kto gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Quentin Tarantino's The Hateful Eight is back on. After saying that he would cancel the project earlier this year after its script leaked online, Tarantino has slowly begun hinting that he was coming back around to it, and others involved in the project have even suggested that it's preparing to start shooting. Now an ad in the film magazine Empireconfirms as much, promoting the movie with a first poster and a premiere date of 2015. The ad also suggests, as the leaked script did, that Tarantino's upcoming western will shoot in 70mm, a rarely used higher-resolution format that results in some gorgeous images. The 2015 date might be ambitious given that The Hateful Eight doesn't appear to have started filming, but the ad is at least a sign that Tarantino will return in the near future, following up 2012's Django Unchained. The Weinstein Company appeared to confirm the 2015 date on Twitter as well. The Hollywood Reporter notes that while there's no announced cast for the film just yet, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, and Walton Goggins have all been reported as having some involvement. As for what comes after this project, Tarantino said over the weekend that he has a very early idea for a sci-fi film, though it turning into a reality by no means sounds like a certainty at this point. Edytowane 30 Lipca 2014 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) ciekaw jestem jak dosłownie przedstawiona zostanie scena opier.dalania kiełbona jacksonowi przez synalka tego konfederackiego śmiecia . Edytowane 30 Lipca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Czy znowu będzie hit? jak ma być taka średniawka jak bękarty to raczej wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Rozi raczej mowił o Django. Edytowane 30 Lipca 2014 przez kidnappa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Co Co Co O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Chciałbym, żeby Samuel Motherfucker Jackson grał starego byłego rewolwerowca, który przeżył przemianę i brzydzi się broni. e: Przeczytałem post teki, czyli raczej nie będzie taki. Edytowane 30 Lipca 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 samuel gra takiego badassa, że jeszcze takiego nie grał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Jeszcze do niedawna Quentin zarzekał się, że ten film nie powstanie i być może scenariusz przerobi na książkę (!). Niemniej, jako fan Tarantino zacieram już rączki, pomimo tego, że to drugi spaghetti western z kolei i wolałbym odmienne klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Dlaczego mówi się spaghetti western? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 pogardliwie o prekursorach westernów włoskiej kinematografii Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 No ale Djangno i tHE nie są prekursorami włoskiej kinematografii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 ale nawiązują do nich Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Już w przyszłym roku? Super, Django oglądałem dwa razy w przeciągu jednego dnia, taki dobry film. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 A czy są westerny, które nie są spaghetti? Np. 3:10 do Yumy jest spaghetti? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 głupio mi pisac rzeczy które są w wiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Dzięki. Znalazłem. http://pl.wikipedia.org/wiki/Spaghetti_western Edit: Tutaj znalazłem wersję angielską jakby ktoś chciał. http://en.wikipedia.org/wiki/Spaghetti_Western Edytowane 30 Lipca 2014 przez Hrubaz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Django Unchained to southern, Tarantino tak go nazwał, a twórca według niektórych ma władzę absolutną nad swoim tworem, więc gdyby się z nimi zgodzić to tak trzeba określać ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 To, że będzie hitem, to pewne, do mnie jednak klimaty "westernowe" średnio trafiają, stąd też Django nie zrobił na mnie specjalnego wrażenia i uznaję za najsłabszy (co nie zmienia faktu, że nadal dobry) film QT. Obsada oczywiście na propsie, seans, niekoniecznie w kinie, obowiązkowy tak czy siak, no ale bez wielkiego entuzjazmu. Z innej beczki : zawsze mnie zadziwia czytanie przez ludzi "wycieków" scenariuszy filmowych przed premierą. Nie wolisz, teka, poznawać historii i dialogów w ostatecznej, pełnej formie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 nie. jestem już w wyższym stadium rozwoju kinomaniactwa. a scenariusze tarantino akurat są dobre same w sobie. bękarty warto poczytać po filmie ze względu na wycięte sceny. jednak znalazłem: https://www.mediafire.com/?chq5ik7cyo4xjcy miłej lektury życzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Będzie czytanie, dzięks teko. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 nie. jestem już w wyższym stadium rozwoju kinomaniactwa. a scenariusze tarantino akurat są dobre same w sobie. bękarty warto poczytać po filmie ze względu na wycięte sceny. jednak znalazłem: https://www.mediafire.com/?chq5ik7cyo4xjcy miłej lektury życzę. czytam bękarty i gorąco polecam tym, którym film się podobał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Aktorzy, który wystąpią w filmie, to m.in. Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Michael Madsen. Więcej pod tym linkiem: http://www.cinemablend.com/new/Quentin-Tarantino-Hateful-Eight-Teaser-Reveals-Character-Names-Confirms-70mm-66867.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi