Opublikowano 21 sierpnia 20159 l czy tylko ja mam wrazenie, ze akcja bedzie rozgrywac sie jedynie w tym domku, w karecie i na sniegu? cos jak miodowe lata.ale i tak czekam, tarantino is god.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l czy tylko ja mam wrazenie, ze akcja bedzie rozgrywac sie jedynie w tym domku, w karecie i na sniegu? cos jak miodowe lata. ale i tak czekam, tarantino is god. Chyba coś jak Reservoir Dogs a nie Karol z Tadzikiem
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l czy tylko ja mam wrazenie, ze akcja bedzie rozgrywac sie jedynie w tym domku, w karecie i na sniegu? cos jak miodowe lata. ale i tak czekam, tarantino is god. tak. plus flashbacki.
Opublikowano 10 września 20159 l Kazub, każdy prawilny fan przeczytał scenariusz dwa lata temu, także się nie denerwuj.
Opublikowano 5 listopada 20159 l Chyba można już powoli obstawiać kolejność, kto zginie jako pierwszy i tak dalej
Opublikowano 5 listopada 20159 l l jackson w filmach tarantino jest uprzywilejowany, wiec klisza z umierającym na początku czarnuchem się chyba tutaj nie pojawi
Opublikowano 7 listopada 20159 l Mało mnie obchodzi kto umrze pierwszy, a kto ostatni. Uwielbiam filmy z zasadą trzech jedności. I do tego zima. Nie wiem czemu ale w filmach i grach to moja ulubiona pora roku.
Opublikowano 8 listopada 20159 l zdradzę wam sekret - umrą prawie wszyscy. Tarantino nadaje w tym filmie nowego znaczenia pojęciu mexican standoff. Edytowane 8 listopada 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 8 listopada 20159 l oh comon !!! wiem że niepotrzebnie wchodze w ten temat ale zaraz sie wku,rwie i poleci raport ja pj,erdole co za matoły weź ktoś to zakryj
Opublikowano 8 listopada 20159 l @masorzz w tym scenariuszu który wyciekł jest scena w której Jackson opowiada temu konfederackiemu generałowi jak przystawiając jego synalkowi broń do skroni kazał mu opie.rdalac swojego czarnego drgala
Opublikowano 21 listopada 20159 l fajny poster tylko szkoda że po SPOILERZE TEKI pół suspensu poszło się yebać
Opublikowano 20 grudnia 20159 l I wysyp Oskarowych DVDSCR jak co roku. Polecam stronę release24.info do śledzenia niusów ze sceny. Nie ma żadnych linków - to nie p2p ani warez!
Opublikowano 20 grudnia 20159 l nie wytrzymałem i obejrzałem /10 imo jeden z lepszych filmów Terantino, niby na początku wolno sie rozkręca, ale przy połowie rusza z kopyta i już zaczyna się D Z I A Ć (bo parę kwestii jest wyjaśnionych później, przez co początek może być "leniwy"). formule bliżej do Wściekłych psów i Bękartów Wojny (scena w francuskiej tawernie i dosiadającego sie naziola), mamy to co najlepsze czyli dialogi i trzymanie w napięciu aż do twistów i chorych akcji <3, piękne zdjęcia, goty muzykę, świetni aktorów i przesadny gore <3 nie czytałam nic o tym filmie by go wchłonąć w 100% i jest bardzo ok. Kto nie lubi Terantino to sie do niego nie przekona, na pewno lepiej mi podpasował od Django. Żaden mesjasz, ale ogląda się z otwartą gębą. Żyby nie było że hurr durr pirat. Mam prawie wszystkie filmy Terantino na dvd/bluray i H8 też nabęde w swoim czasie. Edytowane 20 grudnia 20159 l przez Orzeszek