Gość suteq Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 2razyjot usuń konto :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 @Milan, no nie ma o co się kłócić Chociaż nigdzie też nie napisałem, że oglądanie wersji, która wyciekła jest złe. Nawet tego nie zasugerowałem. Będę miał możliwość to idę do kina. 3 godziny to nie problem. Przed seansem się wyleję, a i tak żadnych napojów nigdy nie biorę na salę. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 JJ zasnął na 3 minutach z gitarą, akurat gdy cała akcja zaczyna się zageszczac jak papa którą kładł przy -10 stopniach. Nieprawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zmęczony byłem, poza tym to film z sieci, mogę sobie włączyć jak mi się chce. Wielkie mi mecyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Farmer jaki mnich pustelnik kinoman, film jest tak zajebisty, że do kina i tak pójdziesz. Do lutego bym nie czekał, ale te dwa tygodnie wytrzymam. Zresztą jakby była solidna jakość to wiadomo, ale 'prawie jak dvd' to mnie już nie wystarcza, ale co kto lubi. Ukyo wczoraj bardzo mi się spuszczał na filmem i już chciałem zassyać, ale wytrzymam hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 ja już dwa razy oglądałem screenara, i serio jest prawie jak dvdrip (serio a nie tak jak niektóre) wczoraj przez wasze gadanie musiałem odpalić drugi raz i do 4 w nocy oglądałem, i powiem że było nawet lepiej bo wyłapywałem różne smaczki których wcześniej sie nie dało bo nawiązywały do twistów Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Yano ja przez twoje (pipi)enie nie wytrzymalem wiec ogolnie obwiniam ciebie ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Spoko w kinie tez sie bedziesz dobrze bawil. Sporo mozna wylapac za drugim razem nowych smaczków Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 po co się uzbrajać jak cały internet ogląda screenera który jest jakości prawie dvd, jak póxniej można iśc drugi raz na film do kina? Ten film zdecydowanie lepiej obejrzeć w domu niż w kinie, temu filmowi nie potrzeba widowni obok z chipsami i komentarzami. Dodam też że jestem pewien że ten screener poprawi liczbe odwiedzajacych kina, ja na pewno idę, a przyznam szczerze ze po trailerach nie widziałem koniecznosci. chodzę do kin gdzie wnoszenie jedzenia jest surowo wzbronione, a widownia bardzo kulturalna więc nigdy nie mam takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 takie standardy ale rudego wpuszczają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ale tylko jak przychodzi w czapce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Spoko w kinie tez sie bedziesz dobrze bawil. Sporo mozna wylapac za drugim razem nowych smaczków To jest naturalna kolej rzeczy, że jak już znasz film to przy kolejnym seansie zwracasz uwagę na rzeczy, których nie znasz/nie kojarzysz/nie widziałeś przy pierwszym/wcześniejszym seansie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Spoko w kinie tez sie bedziesz dobrze bawil. Sporo mozna wylapac za drugim razem nowych smaczkówTo jest naturalna kolej rzeczy, że jak już znasz film to przy kolejnym seansie zwracasz uwagę na rzeczy, których nie znasz/nie kojarzysz/nie widziałeś przy pierwszym/wcześniejszym seansie. ogolnie to tak ale sa filmy ktorych ponowne ogladanie nie wmosi nic nowego bo nie bylo w nich zadnych tajemnic i smaczków Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jak byłem na Django to ludzie tak się rechotali że aż im się mordy nie zamykały i psulo mi to odbiór. Chyba skuszę się na tego ripa. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Iść do miejsca publicznego i wymagać idealnej ciszy xD wykur.wiać przed monitor i na słuchawki Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dużo w tym wypadku zależy od usytuowania kina, godziny seansu, dnia i czy wybieramy się na premierę czy nieco później. Rzadko się zdarza żeby w kinie, do którego chadzam było powyżej 20 ludzi. Czasem jest nawet góra 5 osób i wtedy ogląda się wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nikt nie wymaga idealnej ciszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czyli w kinie i teatrze trzeba hałasować bo to publiczne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czekając na seans w kinie macie o tyle lepiej że obejrzycie to dzieło z napisami. Wiec odbiór będzie o wiele lepszy niż bez, ja tam zrozumiałem 95% dialogów. Akurat to czego nie zkminiłem to Nowo Zelandzki akcent Six-Horse Judy i kilka zdań Daisy Domergue. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jak ktoś nie rozumie angielskiego to są już pl napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jestem świeżo po seansie. Jest bardzo dobrze. Może to nie poziom Django (moim zdaniem) ale Tarantino nadal w formie. Faktycznie, prawie 3h a film mi zleciał jakby trał z 90minut. Jak zwykle dialogi to chyba największy plus. Obsada może i nie zachwyca ale Jennifer Jason Leigh po prostu zachwyca ! Rewelacyjna rola i postać. W sumie nawet Channing Tatum za bardzo mi nie przeszkadzał. Super pomysł na scenerie. Ogólnie bardzo dobrze i zapewne w styczniu czeka mnie kolejny seans. Na razie 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Może to nie poziom Django (moim zdaniem) ja bardzo bardzo lubiłem django, i myślałem że ten film bedzie "troche jak django ale pewnie słabszy" a tymczasem okazało sie że sie myliłem w obu kwestiach - zupełnie nie był jak django i był od niego lepszy (jak dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dobra, widziałem cały film i podtrzymuję, do 1 połowy może nieco znużyć ale od 2 na szczęście nadrabia. Jest tu sporo smaczków dla fanów. Dobre dialogi. Ten Jacksona z dziadkiem najsłabszy IMO. Fabuła przewidywalna ale to nie wada akurat. piękna oprawa dźwiękowa i praca kamery. Sceny ze strzelaninami w slow motion bomba. Dobrze się to ogląda summa summarum - fani będą piać z zachwytu bo to sam Tarantino taki, jak zawsze. Na swoim rzemieślniczo wizjonerskim poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi