milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie no ,nie mogę czytac już tych recek Kazuba, jak H8 jest chaotyczny to znaczy że jednak dla kogoś był przydatny ten narrator. ;/ Już pomijam ze lepiej mi sie ogladało film w chacie niż wam przy salwach śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 I na vhs, przypomnijmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 jezeli ten film jest dziki i chaotyczny to moze kazub ogladal cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Moze ogladal w barze rodeo dla wczowki siedzac na mechanicznym byku i starajac sie nie spasc. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 bardzo mozliwe, bo pierwsza połowa filmu obiektywnie wlecze sie jak jaki ślimak z udarem mózgu, potem też nie jest nie wiadomo jak szybko, cały film raczej ma powolne tempo Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wracam z kina. Ale ten kryminał był dobry. Co chwilę cała sala wybuchała smiechem. Dawno się tak nie bawiłem. 8/10. u mnie na sali było podobnie, choć nie aż tak. (pipi) co za spyerdolone społeczeństwo. yebane mentalne małpy niezdolne do ważenia emocji i odbierania złożonych bodźców. co prawda miałem tylko dwie zbiorowe salwy śmiechu, ale już przy pierwszej odczułem silną potrzebę zayebania tego śmiecia ludzkiego maczetą. co prawda sam pare razy delikatnie śmiechłem, jak samuel rozładawał napiecie paroma linijkami, no ale rżeć jak koń za każdym razem, kiedy daisy dostaje po ryju ? u mnie ryczeli ze smiechu gdy padalo slowo "nigger" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wracam z kina. Ale ten kryminał był dobry. Co chwilę cała sala wybuchała smiechem. Dawno się tak nie bawiłem. 8/10. u mnie na sali było podobnie, choć nie aż tak. (pipi) co za spyerdolone społeczeństwo. yebane mentalne małpy niezdolne do ważenia emocji i odbierania złożonych bodźców. co prawda miałem tylko dwie zbiorowe salwy śmiechu, ale już przy pierwszej odczułem silną potrzebę zayebania tego śmiecia ludzkiego maczetą. co prawda sam pare razy delikatnie śmiechłem, jak samuel rozładawał napiecie paroma linijkami, no ale rżeć jak koń za każdym razem, kiedy daisy dostaje po ryju ? u mnie ryczeli ze smiechu gdy padalo slowo "nigger" niezle przygłupy Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Wybrałem się na pierwszy seans o godzinie 11, na sali może z 5 osób polecam takie oglądanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 No wiecej trudno bedzie ci wymienic. bardzo łatwo landa vs szoszana landa vs bridget (pod koniec) właściwie to landa vs każdy bękarty przesłu(pipi)ące niemiaszków szoszana vs zoller Nie no ,nie mogę czytac już tych recek Kazuba, jak H8 jest chaotyczny to znaczy że jednak dla kogoś był przydatny ten narrator eeee dla każdego ? w jednym momencie opisuje coś, czego można się dowiedzieć tylko od niego, bo nie ma tego w filmie, a w drugim skupia uwagę na detalu....na który tez w zasadzie nic nie wskazuje, bo dzieje się poza kadrem i nazywa chapter. nie pochlebiaj sobie jezeli ten film jest dziki i chaotyczny to moze kazub ogladal cos innego ? Moze ogladal w barze rodeo dla wczowki siedzac na mechanicznym byku i starajac sie nie spasc a może przeceniam waszą wyobraźnie ? obawiam się, że jakbym napisał, że film jest szorstki, to zastanawialibyście się, czy mój fotel nie był przypadkiem wyściełany papierem ściernym, a jeśli czułem chłód, to zapewne szwankowała klimatyzacja bardzo mozliwe, bo pierwsza połowa filmu obiektywnie wlecze sie jak jaki ślimak z udarem mózgu, potem też nie jest nie wiadomo jak szybko, cały film raczej ma powolne tempo niezwykle celna i przydatna analiza ! nie studiowałeś przypadkiem na łódzkiej filmówce ? dla mnie ten setup był za długi. QT chciał, żebym upajał się szermierka słowną w nieskończoność, ale niestety traciłem cierpliwość. za długo czekałem na choćby drobne rozwiązanie akcji. w momencie, kiedy dyliżans dojeżdża na miejsce, dostaje kolejny zestaw charakterów do rozwikłania, a pod koniec jeszcze kolejny. ludki pojawiają sie i znikają, docieraja się w nieskończoność. w reservoir dogs były retrospekcje, które usprawiedliwiały podział na chaptery, bo każdy gdzieś zmierzał. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie masz racji kazub, mylisz sie, ale Ci tego nie wskaze bo mi sie nie chce a po drugie moglbys mnie zamordowac jednym zamachnieciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 kazub probuje wmowic, ze czarne jest biale, a biale jest czarne no ja nie wiem, nie nadazyles za wolnym filmem, moze ty po kilku kreskach do nosa byles ? po ch uj sie sprzeczasz o cos w czym nie masz racji ? nie skumales i sie szamoczesz jak karp w reklamowce Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 W Łodzi jak zwykle wysoka kultura i zero śmieszkowania w czasie seansu, a nawet kilka osób zostało kontemplować napisy końcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zaryzykowałbym nawet że fabuła mad maxa 4 była bardziej skomplikowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zaryzykowałbym nawet że fabuła mad maxa 4 była bardziej skomplikowana. celna uwaga, rozwijasz się no dobra jaja sobie robię. przypadkiem ci wyszło. ale zamień sobie fabułę na scenariusz, sprawdź sobie w słowniczku, co oznaczy ta słynna fabuła i być może wyciągniesz zaskakujące wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zniszczyłeś mnie kazub, jak zawsze masz rację, nawet nie będę sprawdzał, chyba muszę się przyznac ze nic nie zrozumiałem z H8, podobała mi sie brutalnosc i historia Jacksona. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Kazub odkrywa, że można zasnąć na 1 połowie Nienawistnej Ósemki dopiero na 17 stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 2razyjot, jesteś największym bezguściem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Rozi jesteś gruby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 JJ, sprawdz czy nie ma Cie w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie chce mi się nawet ci odpisywać "spierdalaj". Wracajcie do rzeczowej dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 <blaszka> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Fajny film. Jednak mimo wszystko Pulp Fiction, Wściekłe Psy, pierwszy Kill Bill i... no nie wiem chyba Django bardziej mi się podobały. Najśmieszniejsze jest to, że w sumie nie mam się nawet do czego doje,bać, przecież to bardzo dobry film. No ale jednak nie taki jakiego mógłbym się spodziewać po pierwszych zachwytach na forum. A mad max mimo takich samych spustów się jednak obronił! 8/10, ale przyznaję ostatnie 15 minut ciężko mi się oglądało, bo mocz podchodził mi już pod oczy, tak mi się chciało szczać. Mogłem jednak obejrzeć w domu. Edytowane 28 Stycznia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Fajny film. Jednak mimo wszystko Pulp Fiction, Wściekłe Psy, pierwszy Kill Bill i... no nie wiem chyba Django bardziej mi się podobały. Najśmieszniejsze jest to, że w sumie nie mam się nawet do czego doje,bać, przecież to bardzo dobry film. No ale jednak nie taki jakiego mógłbym się spodziewać po pierwszych zachwytach na forum. A mad max mimo takich samych spustów się jednak obronił! 8/10, ale przyznaję ostatnie 15 minut ciężko mi się oglądało, bo mocz podchodził mi już pod oczy, tak mi się chciało szczać. Mogłem jednak obejrzeć w domu. Ja Django jeszcze nie widziałem, ale oprócz tego w zasadzie się zgadzam. Film świetnie nakręcony, wyborna muzyka (w pełni zasłużony złoty glob). Największym minusem jest to, że w zasadzie to wszystko już było. Tarantino kręci te same filmy, fajnie się je ogląda, no ale chciałbym coś innego niż westernową wersję Wściekłych Psów. Ode mnie mocne 7+. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez _Shaman_ Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 2razyjot, jesteś największym bezguściem forum. Chyba ty, co to za film gdzie tyko gadajo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi