Gość Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Kazub jaki wysublimowany hejter. Heheszki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dlaczego w retrospekcji Minnie wpuściła Meksykanina do swojej knajpy? Co się stało z woźnicą w retrospekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Bo zaczela wpuszczac dwa lata wstecz psy i zdjela napis. Nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czyli znowu żartował, okej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Kto zartowal? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Warren mówił, że zdjęła napis, bo zaczęła wpuszczać psy. Czyli Meksykanie dalej nie mieli wstępu. Ja tak to zrozumiałem. A że odpowiedziałeś mi niemalże cytatem z filmu, to zrozumiałem, że Murzyn żartował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 A tego woźnicy nie odpalił ten przystojniak zaraz po strzeleniu w bebechy Mini? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 mocz podchodził mi już pod oczy, tak mi się chciało szczać. Mogłem jednak obejrzeć w domu. Dlatego polecalem w domku ogladac, albo chociaz dobrze wyproznic sie przed seansem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No mozna to zrozumiec tak ze wlasnie psy juz mogly a meksyki nadal nie bo ich nie nawidzila, albo ze skoro psy mogly to napis (caly z meksykami) poszedl do kosza i juz mogli wiec wpuscila go. A moze nie mial sombrera i sie nie polapala ze to meksykaniec? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No mozna to zrozumiec tak ze wlasnie psy juz mogly a meksyki nadal nie bo ich nie nawidzila, albo ze skoro psy mogly to napis (caly z meksykami) poszedl do kosza i juz mogli wiec wpuscila go. A moze nie mial sombrera i sie nie polapala ze to meksykaniec? Pierwsza opcja wg mnie prawilna, a przynajmniej ja to tak odebralem - zarcik mial dobitnie pokazac ze nie ma najmniejszej szansy ze zostawila swoja ukochna chate pod opieka meksykanca skoro nawet do psow sie predzej przekonala. A gosc gadal i wygladal jak meksykaniec wiec watpie ze sie nie polapala Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 tym bardziej ze ta tabliczka nijak by się miała do ogolnego zachowania tych kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Major Czarnuch cwany gość Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Dlaczego w retrospekcji Minnie wpuściła Meksykanina do swojej knajpy? Co się stało z woźnicą w retrospekcji? przecież tym woźnicą była ta rozchichotana blondyna co wyłapała od Madsena Edytowane 29 Stycznia 2016 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Madsen na kozaku. Przez 3/4 filmu niewykorzystany, ale w retrospekcji to aż mi się wściekłe psy przypomniały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No mozna to zrozumiec tak ze wlasnie psy juz mogly a meksyki nadal nie bo ich nie nawidzila, albo ze skoro psy mogly to napis (caly z meksykami) poszedl do kosza i juz mogli wiec wpuscila go. A moze nie mial sombrera i sie nie polapala ze to meksykaniec? Pierwsza opcja wg mnie prawilna, a przynajmniej ja to tak odebralem - zarcik mial dobitnie pokazac ze nie ma najmniejszej szansy ze zostawila swoja ukochna chate pod opieka meksykanca skoro nawet do psow sie predzej przekonala. A gosc gadal i wygladal jak meksykaniec wiec watpie ze sie nie polapala Ja tu widze mala rozbieznosc. Bo albo ona meksykancow nienawidzila z definicji - wiec w ogole z jakiej paki wpuscila go do pasmanterii? Albo, kiedy zdjela napis (bo zaczela wpuszczac psy) mogli juz wchodzic ALE wciaz nienawidzila ich w takim stopniu zeby w ogole pomyslec o zostawiniu budy jednemu z nich. Chyba opcja nr dwa bardziej prawdopodobna w kontekscie do jakiego odnosil sie murzyn, czyli oddania pod opieke chawiry wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No mozna to zrozumiec tak ze wlasnie psy juz mogly a meksyki nadal nie bo ich nie nawidzila, albo ze skoro psy mogly to napis (caly z meksykami) poszedl do kosza i juz mogli wiec wpuscila go. A moze nie mial sombrera i sie nie polapala ze to meksykaniec? Pierwsza opcja wg mnie prawilna, a przynajmniej ja to tak odebralem - zarcik mial dobitnie pokazac ze nie ma najmniejszej szansy ze zostawila swoja ukochna chate pod opieka meksykanca skoro nawet do psow sie predzej przekonala. A gosc gadal i wygladal jak meksykaniec wiec watpie ze sie nie polapala Ja tu widze mala rozbieznosc. Bo albo ona meksykancow nienawidzila z definicji - wiec w ogole z jakiej paki wpuscila go do pasmanterii? Albo, kiedy zdjela napis (bo zaczela wpuszczac psy) mogli juz wchodzic ALE wciaz nienawidzila ich w takim stopniu zeby w ogole pomyslec o zostawiniu budy jednemu z nich. Chyba opcja nr dwa bardziej prawdopodobna w kontekscie do jakiego odnosil sie murzyn, czyli oddania pod opieke chawiry wlasnie. IMO Warren zmyślił to niewpuszczanie meksykanów żeby sprowokować Boba Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Tez jest taka opcja. I w sumie, patrzac jakie tu padaja warianty wydaje sie najlepsza i najprostsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No mozna to zrozumiec tak ze wlasnie psy juz mogly a meksyki nadal nie bo ich nie nawidzila, albo ze skoro psy mogly to napis (caly z meksykami) poszedl do kosza i juz mogli wiec wpuscila go. A moze nie mial sombrera i sie nie polapala ze to meksykaniec? Pierwsza opcja wg mnie prawilna, a przynajmniej ja to tak odebralem - zarcik mial dobitnie pokazac ze nie ma najmniejszej szansy ze zostawila swoja ukochna chate pod opieka meksykanca skoro nawet do psow sie predzej przekonala. A gosc gadal i wygladal jak meksykaniec wiec watpie ze sie nie polapala Ja tu widze mala rozbieznosc. Bo albo ona meksykancow nienawidzila z definicji - wiec w ogole z jakiej paki wpuscila go do pasmanterii? Albo, kiedy zdjela napis (bo zaczela wpuszczac psy) mogli juz wchodzic ALE wciaz nienawidzila ich w takim stopniu zeby w ogole pomyslec o zostawiniu budy jednemu z nich. Chyba opcja nr dwa bardziej prawdopodobna w kontekscie do jakiego odnosil sie murzyn, czyli oddania pod opieke chawiry wlasnie. IMO Warren zmyślił to niewpuszczanie meksykanów żeby sprowokować Boba Nie żebym pamiętał jeszcze ten film, ale to jest dosyć oczywiste, zwłaszcza po obejrzeniu tej retrospekcji i jej zachowania względem tych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 tak czy siak warren wiedział że potrawka była gotowana przez minie wiec bob tak czy siak kłamie, niezależnie od wpuszczania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No i moim zdaniem Warren nie zgwałcił syna generała. Być może go spotkał, być może go zabił, ale nie zgwałcił. Wydaje mi się że dopiero w pasmanterii zdał sobie sprawę, że mógł to zrobić i napawając się tą fantazją wzmocnił swój monolog. Oczywiście to tylko interpretacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nie no, on zmyślił tę historię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czemu zmyslil? Przeciez juz wczesniej mowil ze lowcy nagrod go ścigali bo mial wysoka nagrode i syn byl jednym z tych łowców. To sie zgadza z wersja generala ktory mowi ze po synu zaginął słuch Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czemu zmyslil? Przeciez juz wczesniej mowil ze lowcy nagrod go ścigali bo mial wysoka nagrode i syn byl jednym z tych łowców. To sie zgadza z wersja generala ktory mowi ze po synu zaginął słuch Nie. Tylko drugie zdanie w twoim poście mówi coś co jest bliskie faktowi porównując z wypowiedziami postaci. To, że się zgadza z historią generała nic nie znaczy, Warren mógł mówić prawdę, mógł częściowo kłamać, mógł całkowicie kłamać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 przypominam, film 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 no jak dodasz jeszcze 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi