Rayos 3 170 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Obejrzałem parę dni temu na laptopie, bardzo fajne kino. "Trochę" przegadany, niepotrzebnie powtarzając milion razy jakąś kwestię, ale klimat i suspens był fajnie rozwijany. Często śmiechałem i często siedziałem w napięciu co się teraz stanie 8/10, chętnie obejrzę kiedyś jeszcze raz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Obejrzałem parę dni temu na laptopie, bardzo fajne kino. "Trochę" przegadany Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Obejrzałem parę dni temu na laptopie, bardzo fajne kino. "Trochę" przegadany No mnie osobiście szlag już trafiał jak słyszałem po raz 15, że złapany przez hangmanamusi zawisnąc , albo po raz 30 pytanie/stwierdzenie czy/ze to na pewno jest list od Waszyngtona Lincolna Edytowane 8 Marca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ty sam jak waszyngton. AEEEEEBRAHAM LINCOLN Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Przepraszam, poyebalo mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooossssssss. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Provo albo debil Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ty sam jak waszyngton. AEEEEEBRAHAM LINCOLN czy to istotne ? grunt że jakiś prezydent napisał list, czyli list był ważny Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Qfa, wczoraj sobie obejrzałem przy piwku, kulturalnie, w kameralnym towarzystwie, tą hejterską ósemeczkę i nie mogę wyjść z podziwu... skąd takie narzekania na ten film? 2,5h minęło mi jak z bicza trzasnął. Od początku, aż do napisów końcowych, chłonąłem w zasadzie każdą scenę. Piękne widoki zimowo-westernowe, klimat budowany po mistrzowsku, narracja przechodząca od dramatycznej po styl prawie gawędziarski. Pierwsza połowa bardzo dobrze kumulowała napięcie, a człowiek tylko miał rozrywkę z kombinowania kto kogo robi w wała i dlaczego. Akcja z kopyta ruszyła w zasadzie dopiero od momentu opowieści Warrena o spotkaniu syna starego generała no i aż do iście Tarantinowskiego finału. Dla mnie -9/10. Film lepszy od Django, który momentami mi się dłużył. Ale przecież to beznadziejny i nudny gniot, QT się skończył, hurr durr. Aż się odechciewało oglądać po czytaniu większości opinii w internetach. No a tu sztos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ale chyba nikt nie narzekał zbytnio. No pierdów umysłowych wujaszka lub rajosa to chyba nie bierzesz na poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Nie chodziło mi o ludzi z forumka Mam kolejną nauczkę na przyszłość, co by nie słuchać jęków ziomka, co to przy oglądaniu 90% samych trailerów nowych filmów stwierdza "phi, znowu jakaś głupia bajeczka" i tym bardziej nie czytać wypocin większości "znaffcóf" z Filmweba, czy też w końcu narzekań osób, które filmu w ogóle nie widziały, "bo ponoć nudny, rozwleczony, przegadany i w ogóle syyyf". Smutna historia, choć czasem mam w drugą stronę - wszyscy się czymś jarają, a ja kompletnie nie rozumiem fenomenu, choćby Uncharted i Assasin's Creed z giereczek, ale to osobna historia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Bardzo dobry film do butelki whisky. Jeszcze nie ochlonolem a sie troszke naybalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi