milan 7 022 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ajjjjj, ok. No ale PIC DO TAKIEGO FILMU. KUUUUURWAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza
Dandelion 26 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Przecież jest w początkowych creditsach wymieniony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 To chyba ominąłem, bo myślałem przed premierą, że to żart xd Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 a tatuum a nie Tarantino jako narrator... no to też widziałem że tatuum jest w creditsach początkowych, czyli rozi pil też na początku filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Piłem, nie widziałem Ale to chyba lepiej dla odbioru, bo zaraz będzie: JEZU CO ZA CHU.OWY AKTOR NICZYM ZAK EFRĘ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Tatum jest wymieniony chyba jako ostatni, lecą główni aktorzy i jest "and Channing Tatum". Jak wy oglądaliście ten film, że tego nie widzieliście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 To się ośmieszyłem. Nie zauważyłem szczerze powiedziawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 tak naprawde to nie pił, tylko na pewno czynnie uprawiał seks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 pytanie do osób które czytały te wykradzione scenariusze albo znają Quentina: czy babka mówiła prawdę o bandzie 15 osób czekajacej na nią w Red Rock, czy ściemniała? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 nie pamiętam. mam nadzieję że pomogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 miało być śmiesznie wyszło jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mój osobisty film roku Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja prawilnie czekam na premierę w kinie ale cieszę się z opinii forumowych piratów. Widzę że za 2 tygodnie będę miał goty seans:) Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja się nie mogę doczekać żeby iść do kina na premiere tak czy inaczej TH8>Mad Max a Kazub nie ma internetow i (pipi) mi zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dla mnie film tarantino to film 2016 roku więc problemu nie mam. W tym roku rządzi mad max Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja się trochę zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 dvdscr leży na dysku ale twardo się trzymam i czekam do 15tego kiedy premierowo zaliczę również "anomalise" Charliego Kaufmana. goty filmowy początek roku się szykuje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Ja będę musiał uzbroić się w nieco większą cierpliwość. Patrzyłem na rozpiskę seansów w pobliskim kinie i w styczniu nie ma Hateful Eight. Może w lutym. Ciekawostka, wg Tarantino najlepszym filmem roku jest... Mad Max https://cdnapisec.kaltura.com/index.php/extwidget/preview/partner_id/1986501/uiconf_id/31196591/entry_id/1_ep206ff5/embed/dynamic Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 po co się uzbrajać jak cały internet ogląda screenera który jest jakości prawie dvd, jak póxniej można iśc drugi raz na film do kina? Ten film zdecydowanie lepiej obejrzeć w domu niż w kinie, temu filmowi nie potrzeba widowni obok z chipsami i komentarzami. Dodam też że jestem pewien że ten screener poprawi liczbe odwiedzajacych kina, ja na pewno idę, a przyznam szczerze ze po trailerach nie widziałem koniecznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A może po prostu chcę mieć pierwsze wrażenie właśnie z kinowej sali? I co teraz? Chcesz to sobie oglądaj. Ja mogę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy ja pisze ze to debilizm? Pisze tylko bo oglądałem i mam jakieś okreslona wrażenia, tak czy inaczej podziwiam cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Kurwa Milan, a gdzie ja napisałem, że to debilizm. Znajdź mi to słowo w którymś z postów. Wyciągasz słowa z kontekstu. Ja wam nie bronię oglądania w tej wersji. Po prostu chcę sobie ten film po raz pierwszy zobaczyć w kinie. Co w tym złego? To teraz oglądanie filmów w kinie jest passe? Najpierw trzeba ściągnąć z zatoki, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Kurwa Milan, a gdzie ja napisałem, że to debilizm. Znajdź mi to słowo w którymś z postów. Wyciągasz słowa z kontekstu. Ja wam nie bronię oglądania w tej wersji. Po prostu chcę sobie ten film po raz pierwszy zobaczyć w kinie. Co w tym złego? To teraz oglądanie filmów w kinie jest passe? Najpierw trzeba ściągnąć z zatoki, tak? ale ja nie cytowałem, tylko to było w znaczeiu " gdzie ja napisałem że to jest złe" to była odpowiedź na Twoje: A może po prostu chcę mieć pierwsze wrażenie właśnie z kinowej sali? I co teraz? wymagasz ode mnie w tym zdaniu bym natychmiast ustosunkował się do jakiegoś ataku w którym podważam ogladanie filmów w kinie. A to nieprawda. Wskazuje na to dwukrotnie zastosowany znak zapytania oraz lekko ofensywne pytanie "i co teras" Przede wszystkim przyjmij że podziwiam Twoją cierpliwośc, wiec chyba nie ma się co kłócić. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez ajebisty Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgadzam się z Milanem. Co więcej ja dojechałem do momentu, gdzie ta laska gra na gitarze i śpiewa i zatrzymałem bo prawie zasnąłem. No spoko są gadki, klimat dzikiego zachodu i muzyka + kamera jak zwykle mistrzostwo i to łykam, brak akcji jednak mnie znużył chociaż to Tarantino więc "tak miało być". Anyway - zobaczę cały to się wypowiem. A czekających na seans w kinie i siedzenie prawie 3 h bez kibla podziwiam, takie długie filmy tylko mieszkanko, duży tv, sporo napojów i żarcie jakie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 od razu napiszę że całkowicie się odcinam od tego wyżej i tego co napisał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi