blantman 5 780 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja nie mam nic przeciwko ludziom oglądającym filmy z neta sam oglądam nie raz filmy trudno dostępne w polsce bez premier kinowych. Gardzę tylko piratami growymi. Nie rozumiem jednak tego namawiania do obejrzenia jak ktoś chce sobie bez spoilerowania w kinie obejrzeć dla mnie tarantino to nie tylko dialogi to też obraz czy montaż. Muszę ten film zobaczyć na dużym ekranie jak każdy film tarrantino od jackie brown wzwyż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie rozumiem jednak tego namawiania do obejrzenia jak ktoś chce sobie bez spoilerowania w kinie obejrzeć Ale czy Ci ludzie namawiając do obejrzenia Ci spoilerują? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie zrozumiałeś mojego zdania. Po prostu nie rozumiem po co niektórzy tak usilnie namawiają do oglądania jak ktoś chce w kinie prawilnie obejrzeć. Jakby ich bolało że ktoś woli kino. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) o jezusie nazarenski nie bylem gotowy na taka miazge, po PF najlepszy film tarantino? no chyba ze szczescia chcialo mi sie plakac podczas seansu a w kulminacyjnych momentach malo sie nie obsralem z napiecia, przy scenie przy kolacji ryczalem razem z goginsem jak poj,ebany ku,rwa mac/10 Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Tommo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 No Quentin poniżej pewnego poziomu nie schodzi, te 3 godziny nie wiadomo kiedy mijają, kawał kina Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 ze zmuly wszedlem wczoraj na filmweb a tam 90% wpisow, ze nuda, film przegadany i w ogole dialogi slabe. jak mozna byc takim pie,rdolonym podludziem? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Z ciekawości sprawdziłem ile trwa bo podczas oglądania wydawało mi się że jakieś 2 godziny i 20 minut ale rzeczywiście prawie 3 godziny i tego czasu nie czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Film jest za(pipi)isty jedynie do czego mogę się przyczepić to Brat Daisy kompletnie nietrafiony aktor do tej roli, jak tylko zobaczyły jego gębę powiedziałem WTF Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 @Up - uprzedzenia masz do tego całego Tatuma czy jak mu tam, trochę z ryja pedał ale z 2 strony miał taką rolę, że mało gadał i nie drażnił no i pięknie skończył. A spustów nad nowym filmem Tarantino nie rozumiem do końca. To jest zwyczajnie jego poziom i styl w jakim kręci filmy. Wolę jednak tytuły gdzie więcej się dzieje bo film do połowy jest męczący, dialogi fajne, postaci jak zwykle z duszą ale są dłużyzny i tyle dla mnie. Od prawie 2 godziny zaczyna się coś dziać, fajne są strzelaniny, zakończenie również choć przewidywalne ale to nie wada. Zaraz minusy polecą ale z całym szacunkiem wyjebane mam. Pierwsza część nowego filmu Quentina Tarantino jest przegadana ale cały film całkiem ok, trzeba tylko łyknąć konwencję gdzie większość akcji dzieje się w jednym pomieszczeniu i nie nastawiać na film pokroju "Django". Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 przeciez to zjada dupą django nie mowiac juz o bekartach Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Kamilu THC Django było średnie jak na Tarantino tak samo jak Bękarty IMO. Jak pierwszy raz oglądałem Pulp Fiction było 3 lata po jego premierze. Wściekłych psów nie widziałem wcześniej. To było dzieło i robiło wrażenie. Kolejne filmy to produkcje w jego klimacie i ja go kupuję, lubię ale nie mam już jego plakatów i nie łykam wszystkiego z wypiekami na twarzy "bo to nowy Tarantino". Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 tarantino jest bogiem kina rozumisz czy piesciami wytlumaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Idź typie się najaraj bo trzeźwość ci nie służy. Jeden z moich ulubionych reżyserów ale pisze jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 @Up - uprzedzenia masz do tego całego Tatuma czy jak mu tam, trochę z ryja pedał ale z 2 strony miał taką rolę, że mało gadał i nie drażnił no i pięknie skończył. Nie ja tolerancyjny człowiek ale kurde laluś wyjęty z butiku a nie członek brutalnego gangu terroryzujący okolicę Ten jak ulał by mi pasował, a tak to mam rysę na tym filmie nawet jeśli to małą rola Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) (pipi) ale to cały Tarantino, kontrasty (pipi)! Jakby (pipi)a nerda konsolmaniaka ale Mendrek wrzucił wszyscy by bili brawo na FPE. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Wojtas1986 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 ja pier.dole nienawidze was, chyba się zlamie i obejrze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 sciagnalem. jakos tragiczna, wyje.balem. jestescie niepowazni, vhsy lepiej wygladaja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 przeciez to zjada dupą django nie mowiac juz o bekartach Bękarty>Django>The Hateful Eight. 9,9,8. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 chyba nie srales, bekarty jeden z gorszych filmow tarantino co nie znaczy, ze zly Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 chyba cie gniew ulicy ogłupił, dobry chłopaku tommo RPKbękarty to jest mistrzostwo tarantina, jedynie pulp fiction sie moze do niego zblizyc. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 ja pier.dole nienawidze was, chyba się zlamie i obejrze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Pulp Fiction(10)>>>H8(9)=Django(9)>IB(8 ) W sumie porównywanie H8 i Django jest troszkę nie na miejscu, bo jednak H8 to dialogi, a w Django jest jednak więcej akcji i genialny Leoś. Tarantino król. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) ty (pipi)u a gdzie wsciekle psy?? Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Tommo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 olszmic ma racje, obesrana jakość, wyje.bałem od razu Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Moze złą wersje sprawdzaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi