WisnieR 2 699 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Raczej nie w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Czy ktoś testował Pulse i Gold i jest w stanie porównać? https://www.mall.pl/sluchawki-gamingowe/sony-ps4-gold-black-wireless-headset Mam od lat Pulse'y i w zasadzie nie narzekam, a poduszeczki sobie wymieniłem. Ale pytanie na ile Goldy będą lepsze w jakości i użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 On 11/8/2020 at 11:29 AM, Rudiok said: Czy ktoś testował Pulse i Gold i jest w stanie porównać? https://www.mall.pl/sluchawki-gamingowe/sony-ps4-gold-black-wireless-headset Mam od lat Pulse'y i w zasadzie nie narzekam, a poduszeczki sobie wymieniłem. Ale pytanie na ile Goldy będą lepsze w jakości i użytkowaniu? Koleś też porównuje pulsy do goldów na tym filmiku oraz do arcticsów 7x Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Jakie słuchawki bez przewodowe z mikrofonem polecacie do Ps4 / Ps5 oraz do TV Sony HX90 oraz do rozmów telefonicznych ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Jakie słuchawki polecicie na dużą głowę ? Do słuchania muzyki/gierek do max 600zł Żeby były w miarę wytrzymałe i głowa/uszy nie bolały po godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 12 godzin temu, Alastor84 napisał: Jakie słuchawki polecicie na dużą głowę ? Do słuchania muzyki/gierek do max 600zł Żeby były w miarę wytrzymałe i głowa/uszy nie bolały po godzinie Steel Series Arctis są mega wygodne. Model już dobierz sobie sam pod konsolę i portfel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Mam obecnie astro a50 i Pulse 3D do ps5, udało mi się opchnac a50 i szukam jeszcze lepszych, arctis 7p to level wyżej? Edytowane 26 Grudnia 2020 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Godzinę temu, Wesker napisał: Mam obecnie astro a50 i Pulse 3D do ps5, udało mi się opchnac a50 i szukam jeszcze lepszych, arctis 7p to level wyżej? Używam 7x z atmosem i są ok. W sumie nie powiedziałbym, że level wyżej jeśli te a50 ci dobrze chodzą z PS5, bo u mnie z xsx po USB to ujowo chodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Kurczę a z dostępnością są jakieś problemy bo nigdzie ich nie można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Na jakie firmy warto zwrócić uwagę szykując słuchawek bezp. dousznych do 200 zł? 60 procent nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Ostatnio była dyskusja na peperku o tym i jakiś chłop znalazł słuchawki za 99 zł które jakością dźwięku podobno niewiele odbiegają od tych za 500. https://www.pepper.pl/promocje/razer-hammerhead-true-wireless-425890?utm_source=mappshare&utm_medium=referral&utm_content=425890&utm_campaign=2021-08-14 Zamkwielm jedne i drugie i nie wiem które odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Które to niby są?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Haylou GT6. www scarbir.com Mam też zamówione te "gamingowy" Razery Figaro, więc jak się zdecyduje na te tańsze mogę oddać, bo akurat była promka za 199. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 No właśnie te Razery coś mnie odpychają, bo ja raczej szukam czegoś do muzyki, a firma mi się z gamingiem kojarzy Ale daj znać o tych GT6 jak działają! Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Ok ja chyba spróbuję tych tańszych i sam je porównam do Airpodsow 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Do muzyki nauszne i bezprzewodowe, to osobiście polecam te: https://www.euro.com.pl/sluchawki/sennheiser-momentum-wireless-m3-aebtxl.bhtml?gclid=CjwKCAjw9uKIBhA8EiwAYPUS3AEhxBHK11CPGozo_QJasfgBxrMjENyHyRDl9wzNvyr_GfM4V8JFnBoCHuUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Jeżeli mają być małe, dokanałowe, to te: https://www.euro.com.pl/sluchawki/sennheiser-sluchuchawki-momentum-true-wireless-2-czarne.bhtml Polecam 2 wersje, do teraz mam jedynki i mają jeden problem. Wkładam do etui i sobie grają dalej. Oprócz tego same plusy. Grają lepiej od Applowskich, sterowanie nimi jest lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 A nie dało by się za 1/10 tej ceny?Kupiłem kiedyś i nie używałem.Później schandlowalem teraz może i bym kupił ale tanjo ma być.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Czyli nie zależy Ci na odczuciach i dobrym brzemieniu. Kup byle co Ja do muzyki mam te wyżej z linków. Do konsoli mam dedykowane Microsoftu, najtańszym kosztem- tu mi ma tylko grać żeby nie było za głośno w nocy. Do muzyki dopłaciłem, warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Jak ktoś szuka czegoś do muzyki to ostatnio czasami bywają promki na Bose 35QC II za 850 zeta w euro agd. Bardzo solidne i wygodne słuchawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Mam pytanie odnośnie SteelSeries arctis 7x. Jeśli dokupię drugi dongle i jeden bedzie w ps5 a drugi w xsx to gdy wyłączę np ps5 i wlacze xsx to słuchawki automatycznie sie przełącza na drugi dongle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Polećcie pls fajne bezprzewodowe 7.1 do XSX i do kompa zarazem. (Filmy, gry, muzyka). Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Zastanawiam się czy arctis 7 wymienić na Nova, premiera za rogiem a ponoć konkret Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Mikrofon tragiczny w tych Nova, w tej cenie nie powinno być kompromisów Ciekawi mnie czy będzie można zakupić tego ich DAC v2 osobno bez słuchawek. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 134 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 W dniu 27.05.2022 o 19:52, Whisker napisał: Zastanawiam się czy arctis 7 wymienić na Nova, premiera za rogiem a ponoć konkret Wczoraj kupiłem, ale wersję przewodową, która ma dodatkowo Hi Res Audio i lepszy mikrofon niż wireless (1299 i dodatkowo w X-komie w gratisie myszka Steelseries Aerox 5 warta koło 250 zł). Do teraz korzystałem z Arctisów 7x i powiem tak, Nova zamiatają Arctisy w każdym aspekcie, a przede wszystkim w najważniejszym, czyli jakości dźwięku. Myślę, że nawet audiofilskie ucho by się nie skrzywiło. Gry, muzyka, filmy, miazga. O jakości dźwięku można by pisać i pisać. Przeskok w stosunku do Arctisów ogromny. Spatial audio pozycjonuje mega, nigdy jeszcze w Warzonie czy R6 Siege tak dobrze nie słyszałem pozycji innych, a co najlepsze, dają nawet radę dobrze pozycjonować w pionie, czego dotychczas żadne moje inne słuchawki nie potrafiły. Poza tym wygodne, prawie w ogóle nie czuć, że się ma coś na głowie, głośne (nawet przy bardzo wysokich poziomach głośności grają czysto) i fajna obsługa przez DACa. Chociaż DAC to taka wersja demo jeżeli chodzi obsługę, dopiero Sonar na PC daje mega możliwości kustomizacji, więc jeżeli chcesz je do konsoli będziesz miał to bardzo ograniczone, bo sam DAC ma tylko kilka opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 2 godziny temu, tjery napisał: Wczoraj kupiłem, ale wersję przewodową, która ma dodatkowo Hi Res Audio i lepszy mikrofon niż wireless (1299 i dodatkowo w X-komie w gratisie myszka Steelseries Aerox 5 warta koło 250 zł). Do teraz korzystałem z Arctisów 7x i powiem tak, Nova zamiatają Arctisy w każdym aspekcie, a przede wszystkim w najważniejszym, czyli jakości dźwięku. Myślę, że nawet audiofilskie ucho by się nie skrzywiło. Gry, muzyka, filmy, miazga. O jakości dźwięku można by pisać i pisać. Przeskok w stosunku do Arctisów ogromny. Spatial audio pozycjonuje mega, nigdy jeszcze w Warzonie czy R6 Siege tak dobrze nie słyszałem pozycji innych, a co najlepsze, dają nawet radę dobrze pozycjonować w pionie, czego dotychczas żadne moje inne słuchawki nie potrafiły. Poza tym wygodne, prawie w ogóle nie czuć, że się ma coś na głowie, głośne (nawet przy bardzo wysokich poziomach głośności grają czysto) i fajna obsługa przez DACa. Chociaż DAC to taka wersja demo jeżeli chodzi obsługę, dopiero Sonar na PC daje mega możliwości kustomizacji, więc jeżeli chcesz je do konsoli będziesz miał to bardzo ograniczone, bo sam DAC ma tylko kilka opcji. Zamówiłem bo z tą myszką to wydaje się całkiem niezły deal. Też mam jeszcze 7x-y i mam nadzieję, że ta różnica w dźwięku, o której mówisz będzie faktycznie odczuwalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi