Gość Kasias Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Lista trofeów/osiągnięć - http://www.mwrc.pl/News/News.php?d1=2014&d2=09&nr=01&kom=Dodaj Jak dla mnie, to calak-morderca. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Piękny zestaw trofeów, jest nawet platynka na składzie. Najciekawsze to przejście gry tylko z nożem (walki z tyrantem mogą zaboleć). Czekamy. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 https://gotgame.com/2014/10/03/resident-evil-hd-interview-yoshiaki-hirabayashi/ Wywiad z Yoshiaki Hirabayashim, który odpowiada na wiele dręczących nas pytań. Warto sie zapoznać. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Jak to było z zagadkami w starych RE i remake'u? Grałem tylko w "dwójkę" i to też raptem godzinę/dwie. Coś na poziomie SH czy raczej tylko noszenie itemów z miejsca na miejsce? Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 (edytowane) Niektóre zagadki są ciekawe. Bywają trudne i czasem wymagają konkretnego skojarzenia. Np ten z zegarem -_- Ale nigdy nie spojrzałem do opisu <dumny> Edytowane 5 października 2014 przez Figaro 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Dwójka to raczej samo noszenie itemow. Re1, 3 i cv miały parę fajniejszych zadań. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Ciekawa platyna. Japończykom po MGS4 wchodzi w krew wymuszanie ukończenia gry wiele razy. Ale na psOne grało się omijając zombie więc problemów ze speed runami nie będzie, tak samo z nożem. Bring it on Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Tylko mnie wku.rwiało to podpalanie zombiaków? Miejsca brak, a tu trzeba wziąć głupi karnister i zapałki, hehe. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Ciekawa platyna. Japończykom po MGS4 wchodzi w krew wymuszanie ukończenia gry wiele razy. Ale na psOne grało się omijając zombie więc problemów ze speed runami nie będzie, tak samo z nożem. Bring it on powiedziałbym że od czasów re1 na psx. co najmniej. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Wrzuciłem w CW ale tam zaraz zginie w spamie. Biore na bank, mimo ze ogralem na Wii. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Dobrze to odświeżyli, w Full HD na PS4 wygląda to bardzo zacnie, jak na 12-letnią (!) grę. Będzie grane, ale nie calakowane - chyba bym osiwiał Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 wielka szkoda że retail to tylko wersja ps3 do sciagniecia z japonii Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Jaram się przeokrutnie. Szkoda, że premiera w eu dopiero na początku przyszłego roku, z miłą chęcią poszpilałbym w okresie świątecznym kiedy najlepiej gra mi się w takie tytuły. 1 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Moza japońca zamawiać jak coś. Supports both English & Japanese subtitle and voice, language is based on PS3 system language. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 W sumie nigdy nie grałem, ciekawe czy wessie mnie tak jak RE4. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 w żadnego sprzed czwórki? to zależy od flowu sterowania. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) W żadnego. Do sterowania w 4 się przyzwyczaiłem(i potem grało się bdb) aczkolwiek dalej nie ogarniam jak można w edycji HD nie zrobić dodatkowego sterowania pod obecne czasy. No ale to Crapcom. Edytowane 7 października 2014 przez suteq Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) W RE HD Remaster będą dwie opcje sterowania do wyboru: współczesne i klasyczne. A z tego, co kojarzę, to w RE 4 HD można było sobie przypisać celowanie/strzelanie pod L1/R1. Edytowane 7 października 2014 przez Kasias Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 niezależnie w którym kierunku się zmierzało, za poruszanie odpowiadał górny przycisk na krzyżaku (przez to że kamera zmienia się co chwilę). na analogu to wypada klasę gorzej. trudno mi sobie wyobrazić inne sterowanie z tymi kamerami. Cytuj
FBI 18 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Katowalem tego residenta na psx'a. Must have i tyle. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 W żadnego. Do sterowania w 4 się przyzwyczaiłem(i potem grało się bdb) aczkolwiek dalej nie ogarniam jak można w edycji HD nie zrobić dodatkowego sterowania pod obecne czasy. No ale to Crapcom. Normalnie sterowanie z fixed camera angles się nie sprawdza, Outbreak to ładnie pokazał. Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Pamiętam jak tę grę nabyłem na GaCka. Oszałamiała szatą graficzną. Dodano od groma nowości. Właśnie tak powinny być traktowane reedycje. Jakiś kultowy tytuł dopracowany w taki sposób, by aż chciało się do portfela sięgnąć po latach. No właśnie, po latach, nie po roku wydawać po raz kolejny ponad dwieście zł z fHD i to z trzydziestoma k/s, czasami się gubiącymi. Na otarcie łez, nieco lepsze tekstury i DLC....Niemniej reedycja reedycji, podana w taki sposób to nieco śmiech na sali. Jasne, to pewnie nadal świetny tytuł, który wiele osób (szczególnie w Polsce) nie ograło, ale też nie kpina jest to, że zażyczą sobie zań więcej jak 44zł. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 10 min. gameplayu od Eurogamera: Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Wiadomo już kiedy dokładnie premiera w Polsce/Europie i czy jakiś sklep już zbiera zamówienia preorderowe? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi