Gość _Be_ Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tak będzie, idealny pack na 20-lecie serii w 2016. Wolałbym jednak po prostu nową część... A grałeś w 6? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Grałem. Ale piątka nie była tak zła. To samo Revelations. Zawsze jest nadzieja, że zrobią coś dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 hmm, fajnie być młodym, pełnym optymizmu poznaniakiem. Tak, następny Resident będzie GOTY 10/10. Nie, nie będzie. Po szóstce i Revelations jest chyba jasne, że seria mocno obniżyła loty, tworzą ją jacyś randomowi rzemieślnicy, a obecny Capcom ze starym ma wspólną tylko nazwę. Wake up man! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Grałem. Ale piątka nie była tak zła. To samo Revelations. Zawsze jest nadzieja, że zrobią coś dobrego. Piątka była kopią 4, gorszą kopią, ale w co-opie grywalną i nadal ładnie wyglada i w ogóle, ale po RE6 to ja już nie chce oglądać nowych RE. Ja już położyłem krzyżyk na tej serii, nie da sie jej odratować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 A nadzieja? Nie jesteś tym auxem w którym się zakochałem Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nadzieja to wiesz czyją jest matką, hehe. Cóż, przykro mi, jestem nowym, lepszym auxem. Trochę inaczej już patrzę na branżę, zdjąłem klapki z oczu i zobaczyłem ocean gów.na. Koniec balu panno lalu, czas zawalczyć o lepszą branżę Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 A potem kupuje się co roku nowego CoDa, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 ale można wybaczyć przecież chłopakowi ma tyle gierek nintendo, że zrobił wiecej dobrego niż my dwaj razem Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 A potem kupuje się co roku nowego CoDa, co nie? Tak, lubię i kupuję. To dobra seria, ani razu mnie nie zawiodła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja mu wybaczam za te fajne avatarki :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) A potem kupuje się co roku nowego CoDa, co nie? Tak, lubię i kupuję. To dobra seria, ani razu mnie nie zawiodła. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Grałem. Ale piątka nie była tak zła. To samo Revelations. Zawsze jest nadzieja, że zrobią coś dobrego. Piątka była kopią 4, gorszą kopią, ale w co-opie grywalną i nadal ładnie wyglada i w ogóle, ale po RE6 to ja już nie chce oglądać nowych RE. Ja już położyłem krzyżyk na tej serii, nie da sie jej odratować. gram teraz wszystkie po kolei kampanie z bratem na split-screenie w 6 i powiem że mi się podoba, chociaż klimatu strachu czy zaszczucia to już nie ma Edytowane 26 Stycznia 2015 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) 1,2,3 w HD w jednym pudle i niech ten skoorvialy Capcom bierze moje pieniądze <3 Ale w sumie tak troche słabo, że 8dych wywalisz na gierkę, przjedziesz i ci na dysku zalegać będzie. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Też bym dziabnął. Chciałbym jeszcze zobaczyć 4-rkę total remake na jakimś nowym silniku Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Re4 już w tylu edycjach wyszło, że nie wiem czy ktoś by chciał jeszcze to robić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Capcom Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Omg. Że ja w to nie grałem wcześniej to żaden wstyd. Możecie zazdrościć że poznaje ten tytuł dopiero teraz Dużo lepszy niż 3ka którą ogralem ładnych parę razy. Gra dla mnie nic się nie zestarzala. Wręcz przeciwnie - zawstdza większość współczesnych produkcji. Gram również w Obcego, który nota bene jest świetną grą. Dla mnie jednak łażenie po Mansion > łażenie po Sewastopolu. Marzą mi się kolejne w ten sposób odświeżone RE <3 Edytowane 26 Stycznia 2015 przez KIELiCH Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 "Mozecie zazdroscić, że poznaje ten tytuł dopiero teraz" ?????? Człowieku czego mam Ci zazdrościć, jak ja grałem w ten tytuł 13 lat temu? Grafika to tylko HD więc taki sam rdzeń był już lata temu. To ty możesz zazdrościć tamtych czasów Gamecube'a kiedy ludzie zagrywali się w takie perły a Ty o nich nawet nie słyszałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja też nigdy w jedynkę nie grałem więc jaram się nieziemsko i niebawem sobię sprawie. Co za różnica ? 13lat temu na GC było lepiej czy jaranko większe ? Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 "Mozecie zazdroscić, że poznaje ten tytuł dopiero teraz" ?????? Człowieku czego mam Ci zazdrościć, jak ja grałem w ten tytuł 13 lat temu? Grafika to tylko HD więc taki sam rdzeń był już lata temu. To ty możesz zazdrościć tamtych czasów Gamecube'a kiedy ludzie zagrywali się w takie perły a Ty o nich nawet nie słyszałeś. Ale nie spinaj się tak. Piszę z fona i nie dałem emotki. To był żart. Słyszałem i grałem w różne perełki na różnych platformach 13 lat temu więc spokojnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 w tym temacie nie ma żartów Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Hehe no może faktycznie trochę za poważnie to wziąłem do siebie , również pozdrawiam i czerp z klimatu jak najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja też nigdy w jedynkę nie grałem więc jaram się nieziemsko i niebawem sobię sprawie. Co za różnica ? 13lat temu na GC było lepiej czy jaranko większe ? Różnica jest taka, że teraz nagle wszyscy są fanami GaCka i te 13 lat nawet nie wiedzieli o istnieniu tej cudownej maszynki. Jaranko było ogromne, bo GCN był wręcz ekskluzywnym towarem w naszym kraju a growe pisemka w tamtym okresie skutecznie marginalizowały Nintendo. Dla niektórych nawet pad od GaCka był "za duży". Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) te zagadki typu przestaw skarpetę na zachód, aby z wypchanego misia wyleciał klejnot, który jak włożysz do kwiatka, to ci sie półmetrowa barierka odsunie i odblokuje wejscie, troche mnie w(pipi)iają. ludzie mieszkajacy w raccoon musieli miec do prawdy dziwaczne zycie codzienne hydraulik jak sie kanalizacja zyebała w miescie, musiał diamenty pozamieniac na tarczy słonecznego zegara, zeby zasilanie pompy zresetowac.Jeszcze bardziej durnowaty patent, niz wysmiane kiedys w PSXE "wyszkolenie oddzialow specjalnych", których cala armia nie umiala pokonac dwóch umarlakow, w miedzy czasie gdy ty ich podduszasz swetrem jednego po drugim i upuszczasz krew spinką do włosów i to idąć tyłem ! Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Andżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 te zagadki typu przestaw skarpetę na zachód, aby z wypchanego misia wyleciał klejnot, który jak włożysz do kwiatka, to ci sie półmetrowa barierka odsunie i odblokuje wejscie, troche mnie w(pipi)iają. ludzie mieszkajacy w raccoon musieli miec do prawdy dziwaczne zycie codzienne hydraulik jak sie kanalizacja zyebała w miescie, musiał diamenty pozamieniac na tarczy słonecznego zegara, zeby zasilanie pompy zresetowac. Jeszcze bardziej durnowaty patent, niz wysmiane kiedys w PSXE "wyszkolenie oddzialow specjalnych", których cala armia nie umiala pokonac dwóch umarlakow, w miedzy czasie gdy ty ich podduszasz swetrem jednego po drugim i upuszczasz krew spinką do włosów i to idąć tyłem ! Japońska myśl gamedevu jeszcze z lat 90. Piękne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi