Paliodor 1 761 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Z tego co podaje sklep Play-Asia to azjatycka wersja RE HD będzie miała wydanie pudełkowe z ang audio i napisami. Tak więc nawet jeśli reszta świata będzie miała tylko digitala to zawsze będzie można zamówić edycję azjatycką jeśli ktoś preferuje pudełkowe edycje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A ja nie wiem który screen jest który. Ja też Najważniejsze że dostane te gre na playstation i trofea będą , więc nie muszę specjalnie GC kupować a potem jeszcze gry szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A ja się nie skuszę, z powodu 4:3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Z tego co podaje sklep Play-Asia to azjatycka wersja RE HD będzie miała wydanie pudełkowe z ang audio i napisami. Tak więc nawet jeśli reszta świata będzie miała tylko digitala to zawsze będzie można zamówić edycję azjatycką jeśli ktoś preferuje pudełkowe edycje. Dzięki za to info. Teraz już wiem skąd importować wersję w pudełeczku. Tej gry nie odważę się zwyczajnie pobrać na HDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Też się chyba zastanowię nad importem, może nie day one ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Szkoda tylko, że to japońskie wydanie pudełkowe dotyczy jedynie wersji na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Mnie wciąż dziwi, że ten Remaster nie trafi na Wii U... Muszę mieć wersję japońską - dzięki tym krzaczkom klimat aż się wylewa z ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 110 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ciekawe czy względem wersji z Gacka poprawią cieniowanie, bo w REmake'u tylko ono miejscami szwankowało i straszyło pikselozą. W RE Zero ten problem rozwiązano. Niemniej oba Residenty genialne i obłędnie wykonane. GameCube to była, jest świetna konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Mnie wciąż dziwi, że ten Remaster nie trafi na Wii U... Muszę mieć wersję japońską - dzięki tym krzaczkom klimat aż się wylewa z ekranu. Mnie wciąż dziwi, że ten Remaster nie trafi na Wii U... Muszę mieć wersję japońską - dzięki tym krzaczkom klimat aż się wylewa z ekranu. A jaką wersję oprócz "nemesis aka last escape""(jedyny pirat co krążył jakiś czas) miałeś w jap wersji? Klimat krzaczków? Z których nic nie rozumiesz. A z drugiej strony już widzę jak zamawiasz z play-asia Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez WESKER-DL Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Format 4:3 w dzisiejszych czasach? Żarty jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) 4:3 to kpina z graczy i dowód na lenistwo dewelopera. To tylko potwierdza skok na kasę i niską jakość całego produktu. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 1 Września 2014 przez zimzvm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Edytowane 1 Września 2014 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Trzeci raz to samo. Drugi raz z lepszymi teksturami... To już za dużo, podziękuję. Wiedziałem, że Japońce są leniwi, ale teraz przeszli samych siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 A co z tymi, którzy nie grali nawet pierwszy raz ? Ja nie grałem w Remake i biorę w ciemno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 W 4:3? Za cholerę im nie dam szansy, ewentualnie jeśli będzie w GWG/Plusie - inaczej niech ssajom od naiwnych dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dokładnie te 4:3 to jakaś kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 I tak sprzedadzą tego dużo. Mnie 4:3 nie przeszkadza, podobnie jak ewentualny brak dżwięku przestrzennego. Grę zaliczyłem na GC zdobywając w niej chyba wszystko, co było do zdobycia. Dobra gra, dla fana serii must-have. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Liczyłem na wersję skrojoną specjalnie pod nowe maszynki, a tu te kasztany dają port z GC. Duck my sick. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Dziwne. Ludzie przez ponad dekadę prosili Capcom o port tego klasyka na maszynki Sony i MS, a jak już producent sportował grę praktycznie w stosunku 1:1, to końca narzekań nie widać. A to 4:3 nie jest przypadkiem opcjonalne dla hardkorów? Bo chyba przy pierwszej zapowiedzi tak informowano. Edytowane 5 Września 2014 przez Kasias 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 No ja tam nie muszę mieć żadnych bajerów byle tylko nie 4:3. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 nie myśleliście nigdy o zbiorowej prośbie o import przez jakiś sklep, np. ultima, czy blackgames? doszło by szybciej i taniej. acha, wersja pudełkowa w Jap. to tylko ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Gra będzie miała możliwość wyboru obrazu 4:3 albo 16:9. Można to będzie szybko zmienić w opcjach. Było już o tym wspominane w jednym z newsów na ppe i jest to oficjalnie potwierdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ciekaw tylko jaka cenę zaśpiewają za pudełko. Wstepnie bym się pisał, ale ch.. wie jak to będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Mi tam 4:3 nie przeszkadza wolę to niż nienaturalnie rozciągnięty obraz w 16:9 jak to bywało czasem przy portach starszych gier. Co się tyczy ceny pudełkowej to na Play-Asia wersja azjatycka z ang napisami i audio wychodzi 35$ z darmową przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ahh ludziska przecież te 4:3 to nie jest tylko kwestia wygód i ogromnych czarnych pasów po bokach. Dajecie się robić w czoko-loko Wasza sprawa. Poza tym będzie opcja zoom ale tę protezę niech sobie wsadzą w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi